דן איינבינדר
Re: דן איינבינדר
אני לא רואה סיבה שאיינבינדר יחתום בחיפה אחרי שהם לא הצליחו להשיג את הכרטיס למוק' הליגה האירופאית, ככה שהתחרות איתם לא קיימת.
בית"ר משלמים הרבה פחות.
אז מי נשאר? אנחנו!
בית"ר משלמים הרבה פחות.
אז מי נשאר? אנחנו!
אייבינדר חווה קמפיין אירופי ואפילו שיחק בו קצת. אפשר להפסיק לשים את כל הביציים בקטגוריה הזו, יש מספיק סיבות לא לחתום בחיפה גם בלעדיה.E.H.A כתב:אני לא רואה סיבה שאיינבינדר יחתום בחיפה אחרי שהם לא הצליחו להשיג את הכרטיס למוק' הליגה האירופאית, ככה שהתחרות איתם לא קיימת.
בית"ר משלמים הרבה פחות.
אז מי נשאר? אנחנו!
אבל אם בכל זאת מחפשים סיבה, מדובר על מועדון ענק, שאסור בתכלית לזלזל בו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
מתי הוא חוזר מיוון?
הגזים הבחור.
הגזים הבחור.
- The red one
זה לא בדיוק מה שהיה כתוב. הכתבה הייתה מסוייגת עם הרבה ״ככל הנראה״, ״צפוי ל״, ״הערכה ש״NATI2015 כתב:לפי העיתון ישראל היום אייבנדר סיכם את תנאיו אצלנו ואחרי החופשה הפרטית שלו הוא יחתום
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
אני היחידי בפורום שלא מחזיק ממנו כשידרוג?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לא.סתיו רווח!.! כתב:אני היחידי בפורום שלא מחזיק ממנו כשידרוג?
אבל כל קוץ במדבר הוא פרח במצב השוק היום.
אין עניין של להחזיק או לא...הובאן לא ישחק כאן לנצח וצריך להביא לו מחליף.
השוק לא גדוש בשחקנים; בכר אימן ומחזיק מאייבינדר, הוא ישראלי בגיל נוח, מגיע אחרי ששיחק בקבוצות גדולות, משחק בנבחרת לאחרונה ובהעברה חופשית.
סהכ עסקה לא רעה
השוק לא גדוש בשחקנים; בכר אימן ומחזיק מאייבינדר, הוא ישראלי בגיל נוח, מגיע אחרי ששיחק בקבוצות גדולות, משחק בנבחרת לאחרונה ובהעברה חופשית.
סהכ עסקה לא רעה
בוואלה כבר מוציאים כתבה שהוא סיכם ויחתום כשיחזור מחופשה .
נחייה ונראה.
ובתכלס חיזוק ישראלי לקישור זה לא רע , היה חסר לנו כזה השנה , שבתאי היה אמור להיות זה שיתן את המנוחה להובאן/ראדי/מליקסון אבל זה לא קרה .
ולליגה איבינדר בסדר גמור . לאירופה זה כבר אופרה אחרת .
נחייה ונראה.
ובתכלס חיזוק ישראלי לקישור זה לא רע , היה חסר לנו כזה השנה , שבתאי היה אמור להיות זה שיתן את המנוחה להובאן/ראדי/מליקסון אבל זה לא קרה .
ולליגה איבינדר בסדר גמור . לאירופה זה כבר אופרה אחרת .
לפי וואלה סיכם ל3 עונות ויצטרף רשמית לאחר החזרה מיוון.
יאללה, שיביא את אצילי.
יאללה, שיביא את אצילי.
- ForeverRed
זאת גם הייתה התקווה שלי, למרות שאני עדיין לא רואה את זה קורה.yossi כתב:לפי וואלה סיכם ל3 עונות ויצטרף רשמית לאחר החזרה מיוון.
יאללה, שיביא את אצילי.
החתמה אדירה.
בכתבה רשום שההצעה של מכבי לאצילי גבוהה יותר מאשר של באר שבע, אם זה נכון מישהו באמת מאמין ששיחת שכנוע עם איינבינדר זה מה שיגרום לו להעדיף את הכסף של מכבי? אל תקוו יותר מדי שלא תתאכזבו.
950 אלף יורו לשלוש עונות לדן איינבינדר זה מוגזם מאוד לדעתי, מרגיש כמו טעות ובמיוחד כשזה על חשבון הובאן אבל כמובן שמגיע לו את הצ'אנס שלו, מה שכן הוא נכנס לנעליים גדולות מאוד והוא לא יברח מההשוואות להובאן במהלך העונה.
950 אלף יורו לשלוש עונות לדן איינבינדר זה מוגזם מאוד לדעתי, מרגיש כמו טעות ובמיוחד כשזה על חשבון הובאן אבל כמובן שמגיע לו את הצ'אנס שלו, מה שכן הוא נכנס לנעליים גדולות מאוד והוא לא יברח מההשוואות להובאן במהלך העונה.
בעניין אצילי, לנו יש את הקלף של ליגת האלופות, אחרת הוא כבר היה חתום במכבי מזמן.South Boy כתב:בכתבה רשום שההצעה של מכבי לאצילי גבוהה יותר מאשר של באר שבע, אם זה נכון מישהו באמת מאמין ששיחת שכנוע עם איינבינדר זה מה שיגרום לו להעדיף את הכסף של מכבי? אל תקוו יותר מדי שלא תתאכזבו.
בכל מקרה, המצב של השוק כל כך גרוע, שהוא יכול למנף את הסיטואציה ולהשיג חוזה אסטרונומי הרבה מעבר לשוויו.
גבוה זה יחסי. גם לאייבינדר הוצע חוזה גבוה יותר בחיפה.South Boy כתב:בכתבה רשום שההצעה של מכבי לאצילי גבוהה יותר מאשר של באר שבע, אם זה נכון מישהו באמת מאמין ששיחת שכנוע עם איינבינדר זה מה שיגרום לו להעדיף את הכסף של מכבי? אל תקוו יותר מדי שלא תתאכזבו.
יש שאלות נוספות וקריטיות לא פחות לשחקן בגילו; למשל סעיף שחרור
- yanivnew91
הקטע של השכר בחיפה, מידיעה או ניחוש?Totti כתב: גבוה זה יחסי. גם לאייבינדר הוצע חוזה גבוה יותר בחיפה.
יש שאלות נוספות וקריטיות לא פחות לשחקן בגילו; למשל סעיף שחרור