אני במקומו עושה בדיוק את אותו הדברdelta7 כתב: סייף בדרך לנבחרת ארה"ב..., לא רוצה לסגור אופציות.
גיא חיימוב
- yanivnew91
Re: גיא חיימוב
- simply-red
בניון כן וראדי לא.... פטריה אמרנו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פטריית הזיה*simply-red כתב:בניון כן וראדי לא.... פטריה אמרנו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
מאמן הנבחרת (שלא ראוי להקרא בשמו) הוא לקקן עלוב מהזן הנחות ביותר. מאחל לו כל משחק להתבזות מול כל המדינה בחמישיות ושישיות עד שהבלוף שהוא יתגלה. מעולם לא היה,ומעולם לא יהיה מאמן ברמה, מקסימום גנב דעת עם חברים במקומות הנכונים. חא סתם כל כך הרבה שחקנים הודיעו על "פציעות". מעניין איזה טעם יש לביצים של זהבי יא נמושה (לכאורה)...
לשחקנים שלנו יש בקושי חודש פגרה ומנוחה , מה אנחנו צריכים שגם בפגרה הם ישחקו משחק מיותר שלא קובע כלום .
לא מבין מה אתם מתלוננים על הזימונים , אלישע זימן 3 שחקנים יותר מדי מהקבוצה שלנו.
אחרי עומס כזה של עונת משחקים שחקן יותר חשוף לפציעה וזה מה שחסר לנו ששחקן מפתח שלנו יפצע ויפספס מוקדמות ליגת אלופות.
לא מבין מה אתם מתלוננים על הזימונים , אלישע זימן 3 שחקנים יותר מדי מהקבוצה שלנו.
אחרי עומס כזה של עונת משחקים שחקן יותר חשוף לפציעה וזה מה שחסר לנו ששחקן מפתח שלנו יפצע ויפספס מוקדמות ליגת אלופות.
אני ואתה לא צריכים, המעמד והיוקרה צריכים. פאקינג מכבי פתח תקווה עם 4 נציגים. עמוס לפני חיימוב? קניוק לפני ראדי או אוחנה? לפני מליקסון?הראל כתב:לשחקנים שלנו יש בקושי חודש פגרה ומנוחה , מה אנחנו צריכים שגם בפגרה הם ישחקו משחק מיותר שלא קובע כלום .
היו עושים בשכל השחקנים שלנו, בעיקר ראדי ומליקסון, אם היו מודיעים רשמית על פרישה, דוגמת אלברמן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מליקסון ואוחנה הודיעו על פציעות. עדיף ככה.
קודם כל הם באמת סוחבים פציעות, להגיד הודיעו זה נשמע כאילו הם עשו אלי דסה או התקשרו לבוס והשתעלו כדי להגיד שהם לא מרגישים טוב.
דבר שני, למה שהם יסכנו את עצמם וימשיכו להישחק אחרי עונה חסרת תקדים בשבילם מבחינה פיזיולוגית כשהם רואים את החברים הסופר סטארים הגדולים מהנבחרת מקבלים קרדיט בלתי נגמר מאלישע ובורחים ממשחקים לא מעניינים אבל מחתימים כרטיס במשחקים מול ספרד ואיטליה? לבטל את החופשה שלהם בשביל שאלישע ישתמש בהם מול מולדובה ואלבניה ולא משנה מה הם יעשו הם ישבו על הספסל מול ספרד ואיטליה כי ההרכבים למשחקים האלה כבר ידועים מראש? שינצלו את הזמן הזה כדי לנקות את הראש, עדיף לנו ולהם.
עצוב לי שזה מה שנהיה מנבחרת ישראל, מחלום של כל שחקן לנטל שאנשים מחפשים רק לברוח ממנו חוץ מכמה רגעים בודדים, אבל אני מאשים רק את אנשי ההתאחדות הפופוליסטיים והמאמנים שהם בוחרים.
דבר שני, למה שהם יסכנו את עצמם וימשיכו להישחק אחרי עונה חסרת תקדים בשבילם מבחינה פיזיולוגית כשהם רואים את החברים הסופר סטארים הגדולים מהנבחרת מקבלים קרדיט בלתי נגמר מאלישע ובורחים ממשחקים לא מעניינים אבל מחתימים כרטיס במשחקים מול ספרד ואיטליה? לבטל את החופשה שלהם בשביל שאלישע ישתמש בהם מול מולדובה ואלבניה ולא משנה מה הם יעשו הם ישבו על הספסל מול ספרד ואיטליה כי ההרכבים למשחקים האלה כבר ידועים מראש? שינצלו את הזמן הזה כדי לנקות את הראש, עדיף לנו ולהם.
עצוב לי שזה מה שנהיה מנבחרת ישראל, מחלום של כל שחקן לנטל שאנשים מחפשים רק לברוח ממנו חוץ מכמה רגעים בודדים, אבל אני מאשים רק את אנשי ההתאחדות הפופוליסטיים והמאמנים שהם בוחרים.
אני באותה דעה כמו שלך, מבחינתי הם יכולים לעשות מה שהם רוצים. לא שווה לסכן את עצמך בשביל הנבחרת הנוכחית, במיוחד שיש לנו עונה קשה בפתח. צריכים לנצל כל זמן למנוחה.
לא יודע אם שמתם לב,אבל נתן אתמול הצלה של גול 100% מנגיחה. לא יודע לאן המשחק היה מתפתח אם הם היו מצליחים להשוות ב10 שחקנים ועם הלחץ שלנו.
ענק גיא
ענק גיא
- The red one
קשה לראות גם בתקציר, אבל זה נראה כאילו הכדור בדרך לקורה
גם ההצלה שלו מהכדור החופשי של גוראדנה ב14:35 כדור מאוד קשהThe red one כתב:קשה לראות גם בתקציר, אבל זה נראה כאילו הכדור בדרך לקורה
ראיתי בהקלטה, דיי בטוח שהוא נוגע בכדור.The red one כתב:קשה לראות גם בתקציר, אבל זה נראה כאילו הכדור בדרך לקורה
- The red one
נכון, הוא נגע, אבל נראה שאם הוא לא נוגע זה בדרך לקורה.RedHell כתב:
ראיתי בהקלטה, דיי בטוח שהוא נוגע בכדור.
בכל מקרה גם בהילוך החוזר שהיה מזווית מעולה בקושי הצליחו לראות מה קורה שם..
אבל ככה או ככה זה לא ממעיט . זו עדיין הצלה נהדרת שמראה אינסטיקטים טובים, גם אם זה בסופו של דבר לא היה נכנס אם לא הי הנוגע
- ForeverRed
חיימוב במגמת שיפור, למרות שלא כל כך אהבתי את ההדיפות שלו למרכז הרחבה נגד השווייצרים.