Totti כתב:
גבוה זה יחסי. גם לאייבינדר הוצע חוזה גבוה יותר בחיפה.
יש שאלות נוספות וקריטיות לא פחות לשחקן בגילו; למשל סעיף שחרור
אני מאמין שגבוה יותר הכוונה למספר שבאר שבע לא מסוגלת להציע לאצילי. נראה שהוא המטרה מספר 1 של ג'ורדי והוא הולך להתאבד עליו, וכשג'ורדי פותח את הפנקס של מיץ' אין לנו סיכוי.
דווקא בנושא סעיף השחרור יש לנו יתרון, אני מניח שאצילי רוצה לתת כמה עונות טובות ולנסות את מזלו שוב באירופה ואני בטוח שגם הוא יודע שמפה יהיה לו הרבה יותר קל לצאת לאירופה מאשר במכבי אבל אני מאמין שנושא השכר יותר חשוב לו וקשה מאוד להאשים אותו. הוא גם מכביסט מילדות אז אני בטוח שזה משפיע במשהו לטובתם.
בקיצור, סיכוי נמוך מאוד שהוא יגיע לכאן.
שיכניסו לו לחוזה סעיף הצלחה באירופה:
הגענו לאולופות קבל מענק x
הגענו לאירופית קבל y
שהמענקים האלה יסגרו או ימזערו את ההפרש שהיה אמור לקבל במכבי, ככה הוא לא יפגע כלכלית ויחווה אינשאללה ליגת אלופותתת
South Boy כתב:
אני מאמין שגבוה יותר הכוונה למספר שבאר שבע לא מסוגלת להציע לאצילי. נראה שהוא המטרה מספר 1 של ג'ורדי והוא הולך להתאבד עליו, וכשג'ורדי פותח את הפנקס של מיץ' אין לנו סיכוי.
דווקא בנושא סעיף השחרור יש לנו יתרון, אני מניח שאצילי רוצה לתת כמה עונות טובות ולנסות את מזלו שוב באירופה ואני בטוח שגם הוא יודע שמפה יהיה לו הרבה יותר קל לצאת לאירופה מאשר במכבי אבל אני מאמין שנושא השכר יותר חשוב לו וקשה מאוד להאשים אותו. הוא גם מכביסט מילדות אז אני בטוח שזה משפיע במשהו לטובתם.
בקיצור, סיכוי נמוך מאוד שהוא יגיע לכאן.
אני די בטוח שבמכבי בשנה שעברה הוא היה מרוויח יותר ממה שנתנו לו בספרד והוא עבר לשם
זה מתקרב... איזה כיף.
באמת יש לי הרגשה שהוא הולך להצליח כאן בענק, להיות השיר צדק של הקישור. בדומה אליו יש לו אופי נדיר והוא לא מוערך מספיק (כפי שצדק היה בק"ש).