מנויים לעונת 2018/19.
Re: מנויים לעונת 2017/18.
איזה הבדלים בין הפוסט של וסרמיליה לפוסט של הארגון. שמיים וארץ.
באים לעבודה או באים לעבוד.CrazyRed7 כתב:איזה הבדלים בין הפוסט של וסרמיליה לפוסט של הארגון. שמיים וארץ.
לייקים מול אכפתיות.
תכלס מול פופוליזם.
תבחר..
- The red one
שזה גם דבר גרוע שלא עלה ברבים עדיין. כדי שהמנוי ישתלם, צריך או לעשות מחירי כרטיסים לפי שערים (מה שלא היה עד עכשיו) או להעלות בבת אחת את כל מחירי הכרטיסים לאיזור ה-70 שקל.ForeverRed כתב: לרוכשי המנויים עדיין תהיה הטבה.
מחירי הכרטיסים יהיו אחידים וגבוהים יותר פר משחק.
מישהו באחד העמודים אמר שזה יפגע בהסכם הדדיות שלנו - אז אולי לא שמתם לב, אבל כל העונה האחרונה המחירים לא היו אחידים בטרנר, וזה היה בין האצטדיונים היחידים בארץ שככה נהוג (לא מחירים אחידים). באופן מפתיע, זה לא פגע בעובדה שבמשחקי החוץ הקבוצות שלקחנו מהם 40/80 לקחו מאיתנו 50 אחיד.
עוד דבר - אף אחד לא מתלונן על מחירי הבוגרים ולצורך העניין גם לא על העלייה בדרומי. עלייה כזו היא עוד לגיטמית. הבעיה הרצינית פה היא הקפיצה ב100%(!) בשערים מסויימים לאוכלוסיות מסוימות, ויש גם קפיצה גבוהה אך יותר נמוכה (נדמה לי 70%-80%). זו התלונה הגדולה.
כתבתי כבר מוקדם יותר; בהנחה ריאלית שרק לצפוני יימכרו כרטיסים, אין שום מניעה שהם ימכרו לפי המחיר של הדרומי, 40 (כמו במנוי) ו 80 למבוגר. זה לא סותר את המצב הנוכחי המקובל בליגה ולא מקפח את המנויים (ביציע מקביל). ביציעים לאורך המגרש הגיוני שיעלה יותר.
- The red one
עזוב דרומי בצד - ביציעים לאורך המגרש כדי שהמנוי יהיה ריווחי צריך למכור כרטיסים ב:סניור כתב:כתבתי כבר מוקדם יותר; בהנחה ריאלית שרק לצפוני יימכרו כרטיסים, אין שום מניעה שהם ימכרו לפי המחיר של הדרומי, 40 (כמו במנוי) ו 80 למבוגר. זה לא סותר את המצב הנוכחי המקובל בליגה ולא מקפח את המנויים (ביציע מקביל). ביציעים לאורך המגרש הגיוני שיעלה יותר.
יציע מזרחי - 60 שקל אחיד
יציע 1,2,6,7 - 70 שקל אחיד
לא זכורים לי מחירים כאלה בארץ...
- yanivnew91
ואז שוב חוזרים לעניין ההטבה למנויים.סניור כתב:כתבתי כבר מוקדם יותר; בהנחה ריאלית שרק לצפוני יימכרו כרטיסים, אין שום מניעה שהם ימכרו לפי המחיר של הדרומי, 40 (כמו במנוי) ו 80 למבוגר. זה לא סותר את המצב הנוכחי המקובל בליגה ולא מקפח את המנויים (ביציע מקביל). ביציעים לאורך המגרש הגיוני שיעלה יותר.
אם אני בתור מנוי לדרומי משלם בממוצע 40 שקלים פר משחק המחיר שיגבה מצופה מזדמן שיגיע פעמיים בעונה לצפוני יהיה גבוה יותר מ40 שקלים. זה מה שההגיון אומר.
וגם מה שנווה רשם
לפי זריהן במגרש פתוח, כ23 אלף אנשים נמצאים ברשימת ההמתנה לרכוש מנוי.
זתאמרת שמשהו כמו 9 אלף איש לא יצליחו לשים ידם על מנוי. זה המון, פשוט המון.
המספרים האלה הם ההסבר הכי ברור לעליית המחירים האגרסיבית הזו.
פתאום הרחבה של טרנר נשמע מתבקש יותר. הביקוש רק יגדל אם נמשיך להיות בצמרת.
החשש הגדול שלי כמו שאדלר כתב אתמול זה שהעלאת מחירים כזו תמשוך יותר אוהדי "לשבת, לשבת"
בזמן שתדחוק החוצה אוהדים פשוטים שבאים לדחוף ולעודד מכל הלב. אם לא נדע להרחיב את האיצטדיון בזמן, לא יהיה מנוס מתופעת הרולקסים ביציע עוד כמה שנים.
טבעו של מועדון בריא לרצות לצמוח כלכלית, ואם לא יתאפשר לו לעשות את זה ע"י הגדלת מספר מקומות ישיבה, הוא ימשיך להעלות פשוט מחירים.
זתאמרת שמשהו כמו 9 אלף איש לא יצליחו לשים ידם על מנוי. זה המון, פשוט המון.
המספרים האלה הם ההסבר הכי ברור לעליית המחירים האגרסיבית הזו.
פתאום הרחבה של טרנר נשמע מתבקש יותר. הביקוש רק יגדל אם נמשיך להיות בצמרת.
החשש הגדול שלי כמו שאדלר כתב אתמול זה שהעלאת מחירים כזו תמשוך יותר אוהדי "לשבת, לשבת"
בזמן שתדחוק החוצה אוהדים פשוטים שבאים לדחוף ולעודד מכל הלב. אם לא נדע להרחיב את האיצטדיון בזמן, לא יהיה מנוס מתופעת הרולקסים ביציע עוד כמה שנים.
טבעו של מועדון בריא לרצות לצמוח כלכלית, ואם לא יתאפשר לו לעשות את זה ע"י הגדלת מספר מקומות ישיבה, הוא ימשיך להעלות פשוט מחירים.
נרגעתם מהעלאת מחירי המנויים ?
הגיע אליי דיווח שהשאטלים שנה הבאה יעלו כסף .
בקיציר באים עלינו מכל הכיוונים חחחהראל כתב:נרגעתם מהעלאת מחירי המנויים ?
זה שי !

זאת באמת חוצפה, העירייה לא בונה מקומות חניה וסוגרת את האזור בגלל זה ועכשיו היא לוקחת כסף על פיתרון שהיא אמורה לדאוג לו? אם זה באמת יקרה זאת בושה ואני בכלל לא משתמש בשאטלים.הראל כתב:נרגעתם מהעלאת מחירי המנויים ?
יש את זה בהמון מקומות, באנפילד לדוגמא בפעם האחרונה שהייתי השאטלים עלו כסף אבל זה בגלל שהאיצטדיון ממוקם בלב שכונה ואין ממש איפה לחנות אז אנשים מגיעים בתחבורה ציבורית, לא כי העירייה לא בנתה חניה אז היא סוגרת את הכניסה לרכבים.
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3640478" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת מחירים בקבוצות הגדולות באירופה בשביל כל מי שמתרץ את עליית המחירים ב"מחיר ההצלחה" ו"ביקוש גבוה".
קצת מחירים בקבוצות הגדולות באירופה בשביל כל מי שמתרץ את עליית המחירים ב"מחיר ההצלחה" ו"ביקוש גבוה".
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: 830 הכי זול.
זה נחמד לאללה שאתה מצטט אותי... אולי תבקש ממנהלי הפורום להוסיף אופציית חסימה כמו בפייס?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בכדורגל יש הרבה דרכים לייצר הכנסות, בארץ מכירת כרטיסים היא עדיין הדרך הטובה ביותר.bs war כתב:https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3640478
המועדונים שמוזכרים בכתבה הם אימפריות בכל מה שקשור למרצ'נדייז, מכירת זכויות שידור, מכירת שחקנים ו..כן, גם בכמות המושבים שיכולים לאכלס בכל משחק.
אי אפשר באמת להשוות מועדון ישראלי גדול בשלבי ההתפתחות הראשונים שלו למועדונים שנשענים על מגוון סוגי הכנסות.