מנויים לעונת 2018/19.
- The red one
Re: מנויים לעונת 2017/18.
תודה על המאמצים הכבירים, אורן.
מעניין אותי כמה נרשמים יהיו לטופס הזה.
מעניין אותי כמה נרשמים יהיו לטופס הזה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
מעניין כמה ילדים מאומצים חדשים יהיו החודש בעיר
המועדון לא פרייאר ובטוח שדאג לחסמים מקומבינות פוטנציאליות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שמישהו ינסה להסביר לי פעם אחת ולתמיד, מי אלה וסרמילה ולמה הם קוראים לעצמם עמותה?
עד היום הם לא תרמו כלום חוץ מניסיונות לייצג את עצמם ואת האינטרסים שלהם, אם זה בחולצות או ב"ידיעות חמות"
יש לנו נציגים וזה הארגון, שלו יש אינטרס אחד, וזה לייצג אותנו.
ולנושא - כל הכבוד אורן על הניסיון, התירוץ שצריכים תכסף בשביל חיזוק, מראה שלאלונה קצת עלה הצלחה שנה שעברה לראש.
היא מבינה שאפשר להכניס הרבה כסף מהקהל.
עד היום הם לא תרמו כלום חוץ מניסיונות לייצג את עצמם ואת האינטרסים שלהם, אם זה בחולצות או ב"ידיעות חמות"
יש לנו נציגים וזה הארגון, שלו יש אינטרס אחד, וזה לייצג אותנו.
ולנושא - כל הכבוד אורן על הניסיון, התירוץ שצריכים תכסף בשביל חיזוק, מראה שלאלונה קצת עלה הצלחה שנה שעברה לראש.
היא מבינה שאפשר להכניס הרבה כסף מהקהל.

- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אם ניקח מקרה של אבא ושני ילדים במזרחי, בשנה שעברה שילם 2600 שקל עבור שלושה מנויים. השנה ישלם כ-3800 שקל - עליה של 46 אחוז. לכל אחד יש את הדעה שלו לגבי הקפיצה הזו במחיר, אני הייתי משלם בלי היסוס אבל זה רק אני.
האופציה של מעבר לדרומי היא פיתרון יצירתי שראוי לשבח. נקווה שייתן מענה לכל אלה שידם אינה משגת.
לגבי מקרה של אבא וילד אחד, במזרחי שילמו בשנה שעברה 2100 שקל, השנה 2800. סביר בעיניי.
האופציה של מעבר לדרומי היא פיתרון יצירתי שראוי לשבח. נקווה שייתן מענה לכל אלה שידם אינה משגת.
לגבי מקרה של אבא וילד אחד, במזרחי שילמו בשנה שעברה 2100 שקל, השנה 2800. סביר בעיניי.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
בשביל זה אנחנו פה, לגבי אלונה וההצלחה שעלתה לראש?
לא אכנס פה לדיון הזה אבל רק אגיד בקטנה שלדעתי יש משהו במה שאתה אומר אבל גם יש למטבע שני צדדים ואם מסתכלים על התמונה המלאה אנחנו במקום סבבה בכל מה שקשור ליחסי הנהלה-קהל (יש מה לשפר אבל בכל זאת).
לא אכנס פה לדיון הזה אבל רק אגיד בקטנה שלדעתי יש משהו במה שאתה אומר אבל גם יש למטבע שני צדדים ואם מסתכלים על התמונה המלאה אנחנו במקום סבבה בכל מה שקשור ליחסי הנהלה-קהל (יש מה לשפר אבל בכל זאת).
אני חושב שגם עסקית זאת החלטה לא נכונה. כי מכניסים את עצמם לבעיה ברגע שיגיעו שנים פחות מוצלחות עם פחות ביקוש מהקהל הרחבoranu כתב:בשביל זה אנחנו פה, לגבי אלונה וההצלחה שעלתה לראש?
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
+100yedidel כתב:
אני חושב שגם עסקית זאת החלטה לא נכונה. כי מכניסים את עצמם לבעיה ברגע שיגיעו שנים פחות מוצלחות עם פחות ביקוש מהקהל הרחב
- The red one
לא הבנתי איפה הבעיה (במה שכתבת ידידאל, מה יקרה ברגע שיגיעו שנים פחות מוצלחות עם פחות ביקוש מהקהל הרחב?)yedidel כתב:
אני חושב שגם עסקית זאת החלטה לא נכונה. כי מכניסים את עצמם לבעיה ברגע שיגיעו שנים פחות מוצלחות עם פחות ביקוש מהקהל הרחב
וסתם משהו שמעצבן אותי שאני שומע בזמן האחרון...
החופרים אומרים שאלונה צריכה לשאוף להביא כמה שפחות כסף מהבית.
הגיע הזמן שאנשים יבינו שזה התוצאה של מה שהם אומרים.
גם אם נעלה לצמפיונס 20 שנה רצוף כדי להתקדם היא תהיה חייבת להביא כסף מהבית.
הפתרון מבורך ושאפו לארגון אבל עדיין מלכתחילה לא הינו צריכים להגיע למצב הזה למחירי מנויים לילדים
הפתרון מבורך ושאפו לארגון אבל עדיין מלכתחילה לא הינו צריכים להגיע למצב הזה למחירי מנויים לילדים
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
עד עכשיו אלונה הביאה מהבית יותר מ-110 מיליון שקל. אתה סגור שהיא תחזיק מעמד ככה לאורך זמן?אלדר כתב:וסתם משהו שמעצבן אותי שאני שומע בזמן האחרון...
ודבר שני, כל עלייה לצ'מפיונס תכניס לך קרוב ל-100 מיליון שקל. אתה רוצה לומר לי שכדי להתקדם צריך להוציא יותר מזה כל שנה על רכש ושכר שחקנים?
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חבר, אין לך מושג ירוק.אלדר כתב:גם אם נעלה לצמפיונס 20 שנה רצוף כדי להתקדם היא תהיה חייבת להביא כסף מהבית.
אם העונה מעפילים לצ'מפיונס, אלונה מחזירה לעצמה ויותר מזה את כל השקעתה במועדון (10 שנים), וזה בלי שאני לוקח בחשבון את עונת אשתקד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
110 זה לא מספרים רשמיים ולא הייתי נכנס לזה בכלל.אוהד הצלחות כתב:
עד עכשיו אלונה הביאה מהבית יותר מ-110 מיליון שקל. אתה סגור שהיא תחזיק מעמד ככה לאורך זמן?
ודבר שני, כל עלייה לצ'מפיונס תכניס לך קרוב ל-100 מיליון שקל. אתה רוצה לומר לי שכדי להתקדם צריך להוציא יותר מזה כל שנה על רכש ושכר שחקנים?
הקטע פה שאפשר לנצל את ההצלחה גם בצורה יותר מכובדת ולא בעלייה כזאת דרמטית, כל דבר במידה.
היא מקבלת פה אהבה שאף בעלים לא מקבל, זה גם יכול להתהפך עלייה חס ושלום, עדיף שתשקול כל צעד לפני ריצה למרחקים קצרים.

מסכים.yedidel כתב:
- ForeverRed
אני חושב שההפך הוא הנכון.yedidel כתב:
כי עד כה מגיעים רק בוגרי הקורס של בוקה ג'וניורסyedidel כתב:
איך יש מקום בדרומי?
אתם לא חוששים שזה יכניס לדרומי אוהדים שלא ב"אופי" הדרומי נקרא לזה ככה?

דם חדש וצעיר בכלל לא יזיק ליציע הזה!