מנויים לעונת 2018/19.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מנויים לעונת 2017/18.

שליחה על ידי אריק »

סניור כתב:לא אמרתי שהכל צודק ונכון.
אבל אתה זה שהחליט שההשוואה פסולה כשהראתי לך שהיא לא בהכרח תומכת בטיעונים שלך.
אנחנו כרגע ונכון לעכשיו קבוצה מצליחה ממכבי, עם ביקוש לכרטיסים גדול משל מכבי, ועם תמורה לכרטיס (מגרש, נוחות, חווייה וקבוצה) טובים משל מכבי. מה זה יעשה למותגים? את זה נדע בעוד כמה שנים.

לגבי מעבר מחוץ לטרנר? זה לא דבר שיעבור בשתיקה של אף אחד מארגוני האוהדים ולא של אף אוהד שמכבד את עצמו. לא חושב שבכזו קלות תתקבל החלטה כזו, בטח לא מבוססת תירוצים.
לא נמשיך יותר מדי את ההתכתבות כי נראה לי שמיצינו, רק אומר שוב שלהצמיד את מחירי המנויים להצלחה ולביקושים
זה צעד לא חכם ולא הוגן כלפי הקהל. וכן, אם מכבי היתה מעלה מחירים לפי הצלחה אז מנוי בבלומפילד היה צריך
לעלות 4,000 ש"ח אחרי 3 אליפויות וצ'מפיונס וזה לא ממש משנה איפה משחקים באלופות כי מחירי המנויים לא ממש קשורים לזה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סניור כתב: לגבי מעבר מחוץ לטרנר? זה לא דבר שיעבור בשתיקה של אף אחד מארגוני האוהדים ולא של אף אוהד שמכבד את עצמו. לא חושב שבכזו קלות תתקבל החלטה כזו, בטח לא מבוססת תירוצים.
לא בטוח.
כשברצלונה תבוא לארץ (ולא לזלזל, השנה היינו רחוקים מכך שער זכות אחד בלבד מול סלטיק) ויהיה ביקוש של 40,000 איש נראה לי שהרוב דווקא יקבלו בהבנה מעבר לסמי או טדי.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

delta7 כתב: לא בטוח.
כשברצלונה תבוא לארץ (ולא לזלזל, השנה היינו רחוקים מכך שער זכות אחד בלבד מול סלטיק) ויהיה ביקוש של 40,000 איש נראה לי שהרוב דווקא יקבלו בהבנה מעבר לסמי או טדי.
לא בצחוק אפילו
רק הרעיון עצבן אותי

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

רק אלו שאין להם מנויים ולא עלו בהגרלת הכרטיסים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורי אדום בנשמה כתב:

ושהם לא אוהדים. לפחות לא של הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

סניור כתב:
ושהם לא אוהדים. לפחות לא של הפועל באר שבע.
זה כבר לא נכון, אנחנו מסוגלים להביא למשחק כזה 30K שלנו, לפחות בבית.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

ש"אוהדי ברצלונה" יסעו למקום אחר, בשום מצב לא אבין העברת ביתיות מטרנר.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורי אדום בנשמה כתב:
זה כבר לא נכון, אנחנו מסוגלים להביא למשחק כזה 30K שלנו, לפחות בבית.
ברור, אבל הכוונה היא שהם לא כאלה שעקרונות העידוד, הביתיות והסיכוי לנצח הם הראשונים בעיניהם.
בכל מקרה, אני מתנגד נחרצות למשחק תיאורטי בטדי האמיתי בליגת האלופות התיאורטית :)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אורי אדום בנשמה כתב:

+1.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אורי אדום בנשמה כתב:

אתה ממשיך לדבר מחוסר ידע משווע. מועדון בלבל שלנו, ברגע שיעפיל מדי עונה לצ'מפיונס, יצור מנגנון שלא רק יזי ן עצמו כלכלית, אלא יסיים ברווח תפעולי נאה. להכנס אוטומטית לבתים? רד מהחללית אבל דחוף.
וזה בדיוק ההבדל.
שאני מדבר כאוהד שחולם
ואתה מדבר כמו בעל בית של קבוצה.
ופה ידידי הכישלון שלך.

אם נעלה לצמפיונס. מבחינתי כאוהד, שתביא זר ב5 מליון יורו. ולא תשמור על תקציב מאוזן.
מבחינתך, לעשות הבלחה ולהשאר באותו סטטוס.
כן, אני מדבר בלי עובדות, אני מדבר מהפנטזיות.
אבל בטח תגיד לי גם שהאליפות שלנו הגיע בגלל עובדות ולא בגלל איזה חלום רחוק שהיה נראה הזוי לפני

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

כל הכבוד לארגון, לא הרבה אבל עדיין.
כשארגונים אחרים מתעסקים בחרא הארגון שלנו עסוק בטובת האוהדים, בלי לצאת נגד ההנהלה ובלי כביסה מלוכלכת, שאפו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מי שרוצה לראות את ברצלונה יש קאמפ נואו בשביל זה, באים לראות את בפועל באר שבע.

לא רוצה שאף משחק יערך מחוץ לטרנר, טרנר ביתי ורועש יכול להוציא נקודות מכל קבוצה בעולם, וכבר ראינו את זה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אלדר כתב: וזה בדיוק ההבדל.
שאני מדבר כאוהד שחולם
ואתה מדבר כמו בעל בית של קבוצה.
ופה ידידי הכישלון שלך.

אם נעלה לצמפיונס. מבחינתי כאוהד, שתביא זר ב5 מליון יורו. ולא תשמור על תקציב מאוזן.
מבחינתך, לעשות הבלחה ולהשאר באותו סטטוס.
כן, אני מדבר בלי עובדות, אני מדבר מהפנטזיות.
אבל בטח תגיד לי גם שהאליפות שלנו הגיע בגלל עובדות ולא בגלל איזה חלום רחוק שהיה נראה הזוי לפני
ההיתפסות שלך לעניין איזוטרי בדו-שיח והתעלמות מהשאר די משעשעת...ולפני שאתה מפנטז, שזה בסדר גמור אגב, תשלים פערים לגבי עובדות מהותיות. ויש לך לא מעט, בלא מעט היבטים.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

לא בטוח בכלל שלשחק בטדי יניב יותר רווח מאמין שאם נעלה המנויים יעלו 1000-1200,מכבי מכרו 350-750 ואני לא מאמין שאם נמכור יותר יקר נמכור הכול כמובן גם תלוי בהגרלה,והתנאים אצלנו יותר טובים מטדי,לא חושב שיסחבו אותנו עד חיפה,אבל תרוץ יש להם אין מספיק בתי מלון בעיר

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

סניור כתב: אנחנו כרגע ונכון לעכשיו קבוצה מצליחה ממכבי, עם ביקוש לכרטיסים גדול משל מכבי, ועם תמורה לכרטיס (מגרש, נוחות, חווייה וקבוצה) טובים משל מכבי. מה זה יעשה למותגים? את זה נדע בעוד כמה שנים.

לגבי מעבר מחוץ לטרנר? זה לא דבר שיעבור בשתיקה של אף אחד מארגוני האוהדים ולא של אף אוהד שמכבד את עצמו. לא חושב שבכזו קלות תתקבל החלטה כזו, בטח לא מבוססת תירוצים.
סניור, חלק א לא מסתדר עם חלק ב.
בעל המאה (משפחת ברקת) מנצל את הביקוש* ומעלה כל שנה את המחירים, כולל לילדים בני שבע ולחיילים, ובסוף, למרות המאמץ של ארגון האוהדים, זה עבר. כמו שזה עבר כשהעלו את מחירי המנויים בשנה שעברה ובשנה שלפניה, ועבר כשתמחרו את הליגה האירופית ביוקר, ועבר שכתמחרו את הטיסות עם הקבוצה לאירופה בסכום לא סביר בעליל ואוהדים מצאו טיסות זולות מתחת לאדמה כשהקבוצה טסה במטוס חצי ריק, ועבר כשהחליטו לא לפרסם פעם אחרי פעם כמה כרטיסים עומדים למכירה במשחקים מבוקשים וכמה עוברים לצרכי המועדון, ויעבור גם אם יחליטו להעביר את המשחקים לטדי.
למה זה עובר? כי יש ביקוש. כי נצמדים להצלחה. כי עבור חלקנו זו אהבה לא רציונלית.
גם אם טרנר יהפך לאיטו להיכל הספורט ביד אליהו (שהיה פעם הר געש והפך לבית קברות כמכבי סל התחילה לפשל) יהיה מי שיעשה מנוי כל עוד הקבוצה מצליחה.
*זכותם, הם משקיעים המון כסף ולא חייבים לאף אחד דין וחשבון. הם כנראה הבעלים הכי טובים שיש היום בכדורגל הישראלי, אבל לא קדושים ורחוקים מכך.

שלח תגובה