1400 ש"ח ל- 18 משחקים.hb7 כתב: יהיה מעל אלף שח בטרנר מוכן גם לשלם 1200,ה400 שקל אבדל האלה לא יכסו לי דלק,מסעדה,והדבר המשמעותי ביותר הפקקים לשם ובחזרה וביזבוז של 4 שעות על הכביש
1000-1200 ש"ח ל- 3 משחקים.
מאוד הגיוני התמחור שלך.
1400 ש"ח ל- 18 משחקים.hb7 כתב: יהיה מעל אלף שח בטרנר מוכן גם לשלם 1200,ה400 שקל אבדל האלה לא יכסו לי דלק,מסעדה,והדבר המשמעותי ביותר הפקקים לשם ובחזרה וביזבוז של 4 שעות על הכביש
אני עושה הערכות לפי מה שהיה בעבר עם שתי התל אביביות,אני יושב במערבי פחות מ750 שקל בבית הכי פחות התקרקטיבי לא יהיה,מעדיף להוסיף עוד 200-400 ולהישאר בטרנרbs war כתב:
1400 ש"ח ל- 18 משחקים.
1000-1200 ש"ח ל- 3 משחקים.
מאוד הגיוני התמחור שלך.
שכה יהיה לי טוב, בררתי את מילותי במשנה זהירות כדי לא לצאת מתנשא, וזה הכי עדין שיצא לי... ואכן, בחיים לא הכל דיכוטמי ולא מעט דברים הם בעיני המתבונן, רק שלא כך הפעם. שום מלל, דעתני ככל שיהיה, לא יוכל לתת "זווית שונה ומעניינת" לעובדות הנ"ל. מקסימום להפעיל מסך עשן ולטשטש את תמונת המציאות לאלו שגם הם בעצמם חסרי מושג ירוק.אלדר כתב: לא אכנס איתך לפילוסופיה והמשמעות בהסתכלות שלי על דברים איזוטרים בדו-שיח שלנו שמשעשעים אותך. אתה תשאר פעור פה.
אשמח לשבת איתך ב4 עיניים ולפתח שיחה ברמה גבוה כמו שאתה אוהב. אולי תקבל זווית שונה ומעניינת מכל מה שאתה חושב ומרגיש לגבי העובדות שאתה מנפנף בהם. כי אתה אמנם חכם, אבל החולשה שלך שאתה חושב שאתה יותר חכם מכולם.
תכלס צודק.yedidel כתב:יפה לכם לרתום את העגלה לפני הסוסים
פחות או יותר ?red and white כתב: הם לא יבקשו 800 שקל ל3 משחקים
ו800 נראה לך הגיוני?זה שי ! כתב:
פחות או יותר ?
לדעתי מעל 800 זו באמת גניבה
זה שי !
אם התזה שלך היא על הודעה בלהט הרגע שחזרתי בי ממנה דקה אחרי. ואפילו לפני שמישהו שם אליה לב... אני לגמרי רגועאורי אדום בנשמה כתב:
שכה יהיה לי טוב, בררתי את מילותי במשנה זהירות כדי לא לצאת מתנשא, וזה הכי עדין שיצא לי... ואכן, בחיים לא הכל דיכוטמי ולא מעט דברים הם בעיני המתבונן, רק שלא כך הפעם. שום מלל, דעתני ככל שיהיה, לא יוכל לתת "זווית שונה ומעניינת" לעובדות הנ"ל. מקסימום להפעיל מסך עשן ולטשטש את תמונת המציאות לאלו שגם הם בעצמם חסרי מושג ירוק.
שחרר, אחינו...ההודעה שלך בזמנו לפיה אנחנו לוקחים בקלילות מקום 5-6 בליגה הספרדית, ונמנעתי עד כה מלהזכיר את זה כדי לא להביך אותך, היא כאלף עדים לגבי מידת ידיעתך והתמצאותך בענף. אז צא ולמד, חביבי... ועד אז? העצה הכי טובה שניתן לתת לך היא למלאות את הפה בהרבה מים.
לא יודע רשמית, אבל מניח שזה כדי למנוע ספסרות על הזכויות.red bend כתב:למה המועדון עצר את העברת בעלות של המנויים ?
רשמית סניור , דיברתי עם שפע בבוקרסניור כתב:
לא יודע רשמית, אבל מניח שזה כדי למנוע ספסרות על הזכויות.
מי שלא רוצה את המנוי שפשוט לא יחדש והמנוי ייצא למכירה.
אם על מנוי לשנה אנשים דופקים מחירים שגבוהים ב 400-500 שקל מהמחיר של המנוי, ראיתי כבר בפייסבוק שעל העברת בעלות מדברים באלפי שקלים.
לא יודע את הסיבה הרשמית**red bend כתב: רשמית סניור , דיברתי עם שפע בבוקר
קראתי איפשהו ש 5000זה שי ! כתב:כמה חידשו ?
זה שי !