RedRock כתב:
ברור לך שזה לא רלוונטי הרי
כולנו חידשנו\נחדש
היו 90-95% מחדשים גם אם היה 2000 ש"ח אחיד לכל האצטדיון...
הרוב המוחלט יחדשו, זה ברור. השאלה כמה נמצאים ברשימת המתנה למעבר לדרומי (שהושגה במסגרת ההסכם של הארגון עם המועדון) וכמה כאלה שקפץ להם ב100%-80% לא יחדשו. הם המדד. לא הרוב. הרוב לא נפגע מהמחירים.
אגב, הבנתי מחברים שבתחילת חידוש המנויים היה אפשר לחלק באינטרנט ל-4 תשלומים, אבל כרגע אפשר רק ל-2..מישהו פה יכול לוודא שהוא חידש באינטרנט והייתה לו אופציה לבחור 4 תשלומים?
The red one כתב:
הרוב המוחלט יחדשו, זה ברור. השאלה כמה נמצאים ברשימת המתנה למעבר לדרומי (שהושגה במסגרת ההסכם של הארגון עם המועדון) וכמה כאלה שקפץ להם ב100%-80% לא יחדשו. הם המדד. לא הרוב. הרוב לא נפגע מהמחירים.
אגב, הבנתי מחברים שבתחילת חידוש המנויים היה אפשר לחלק באינטרנט ל-4 תשלומים, אבל כרגע אפשר רק ל-2..מישהו פה יכול לוודא שהוא חידש באינטרנט והייתה לו אופציה לבחור 4 תשלומים?
לדעתי גם כל אלה שקפץ להם ב100 אחוז יחדשו. קהל שבוי.
כשחידשתי בכלל לא ראיתי שיש אפשרות לתשלומים, הייתי בטוח שאין.
The red one כתב:
היום בצהריים חידשתי לי ולאבא שלי דרך האפליקציה של שפע ועשיתי 4 תשלומים
The red one כתב:
אני חידשתי היום, יכולתי גם לעשות 5 אם אני לא טועה אבל 4 בודאות.
בכל אופן בגלל שחידשתי שני מנויים עשיתי שלושה תשלומים אז בכל מקרה מה שהבנת מחברים שלך לא נכון.
המועדון פרסם שהשבוע תהיה מכירה פרונטלית בקופות בדרומי ובשפע הפקות. הגעתי היום לטרנר, רק בשביל שאחד מעובדי המועדון יבהה בי בעיני עגל נוכח השאלה היכן מחדשים את המנויים. בקיצור, אין שום מכירה פרונטלית באצטדיון, רק בשפע הפקות.
אורי אדום בנשמה כתב:המועדון פרסם שהשבוע תהיה מכירה פרונטלית בקופות בדרומי ובשפע הפקות. הגעתי היום לטרנר, רק בשביל שאחד מעובדי המועדון יבהה בי בעיני עגל נוכח השאלה היכן מחדשים את המנויים. בקיצור, אין שום מכירה פרונטלית באצטדיון, רק בשפע הפקות.
גם אתמול זה היה ככה. לקחתי חצי יום חופש מהעבודה רק כדי להגיע לטרנר ולראות את הקופות סגורות.