אופיר דוידזאדה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: אופיר דוידזאדה

שליחה על ידי zivmay »

באמת שהמעבר שלו למכבי מעניין לי את האשך השמאלי.
שחקן למלם, יהיה יחסית טוב במקום שירגיש בנוח, כל עוד הם לא מביאים איזה זר תותח לעמדת המגן, אני רגוע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:באמת שהמעבר שלו למכבי מעניין לי את האשך השמאלי.
שחקן למלם, יהיה יחסית טוב במקום שירגיש בנוח, כל עוד הם לא מביאים איזה זר תותח לעמדת המגן, אני רגוע.
למלם זה לא עם מ' סופית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: למלם זה לא עם מ' סופית
האקדמיה ללשון עברית מחלקת תארי דוקטור של כבוד? :lol:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מצד אחד לא רוצים אותו פה
מצד שני מצפים שלא יחתום במכבי

באיזה עולם אתם חיים שהוא ילך לחיפה/ביתר וכו בשכר נמוך משמעותית כדי לספק אתכם? למרות שכל מה שיעשה גם ככה לא יספק אתכם?

נותר לי רק לאחל לו המון הצלחה ושיקטוף כמה שיותר את תארי הסגנות שלנו...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב:מצד אחד לא רוצים אותו פה
מצד שני מצפים שלא יחתום במכבי

באיזה עולם אתם חיים שהוא ילך לחיפה/ביתר וכו בשכר נמוך משמעותית כדי לספק אתכם? למרות שכל מה שיעשה גם ככה לא יספק אתכם?
בגדול כן.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אני חושב שזאת קצת חוצפה לצפות ממנו להתאים את השאיפות המקצועיות שלו ואף לפגוע בהן כדי לרצות אותנו, במיוחד במצב שבו הוא נמצא שהדלת שלנו סגורה בפניו.
אני מודה שלעובדה שהוא שחקן בינוני מאוד ולא חשוב בעיניי יש חלק גדול במה שאני חושב על הסיטואציה הזאת וסביר להניח שאם זה היה שחקן שחשוב לי או שהוא ממש טוב והיה מזוהה איתנו היה עובר למכבי הלב שלי היה נשבר, אבל אני באמת לא מתרגש מההעברה הזאת.
אופיר הוכיח בהתנהלות שלו מול אלונה שלא משנה אם הוא נולד בסורוקה או באסף הרופא סמל אמיתי ושחקן בית הוא לא היה ואף פעם לא יהיה ואני לא מצפה משחקן כזה שיתחשב בכלל ברגשות האוהדים, בחיים הוא לא יהיה מליקסון או ברדה ולכן התגובה שלי כששמעתי שהוא עובר למכבי הייתה אדישות מוחלטת, אפילו קצת הקלה שלא עשינו צעד טיפשי כמו לוותר על מגן כמו קורהוט בשבילו.
האגו שלכם נפגע בגלל ששחקן שויתרנו עליו עובר למכבי? דווקא מחמיא לי שהם רודפים אחרי השאריות שלנו.
שישרפו הוא והם ביחד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

South Boy כתב:אני חושב שזאת קצת חוצפה לצפות ממנו להתאים את השאיפות המקצועיות שלו ואף לפגוע בהן כדי לרצות אותנו, במיוחד במצב שבו הוא נמצא שהדלת שלנו סגורה בפניו.
אני מודה שלעובדה שהוא שחקן בינוני מאוד ולא חשוב בעיניי יש חלק גדול במה שאני חושב על הסיטואציה הזאת וסביר להניח שאם זה היה שחקן שחשוב לי או שהוא ממש טוב והיה מזוהה איתנו היה עובר למכבי הלב שלי היה נשבר, אבל אני באמת לא מתרגש מההעברה הזאת.
אופיר הוכיח בהתנהלות שלו מול אלונה שלא משנה אם הוא נולד בסורוקה או באסף הרופא סמל אמיתי ושחקן בית הוא לא היה ואף פעם לא יהיה ואני לא מצפה משחקן כזה שיתחשב בכלל ברגשות האוהדים, בחיים הוא לא יהיה מליקסון או ברדה ולכן התגובה שלי כששמעתי שהוא עובר למכבי הייתה אדישות מוחלטת, אפילו קצת הקלה שלא עשינו צעד טיפשי כמו לוותר על מגן כמו קורהוט בשבילו.
האגו שלכם נפגע בגלל ששחקן שויתרנו עליו עובר למכבי? דווקא מחמיא לי שהם רודפים אחרי השאריות שלנו.
שישרפו הוא והם ביחד.
מסכים עם כל מה שאתה אומר ויחד עם זאת יקבל בראש שיגיע לכאן.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

עם כל הכבוד לאופיר, היום מכבי איבדו כוח משמעותי: https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ממליץ לו להתייצב בביקור רופא בלילה שלפני טרנר.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

חחחחחחח מת לראות איך הם יאכלו אותו שם התל אביבים. הוא הולך לראות פחות הרכב משפונגין. קבוצות צמרת חייבות תרומה התקפית מהמגנים, הוא יכול להועיל במשחקים באירופה או נגדנו, מול שאר נמושות הליגה הוא פשוט לא יעיל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Sir Alex Ferguson כתב:אל תשכחו שבנוגע לאצילי הסכמנו לשלם לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן שלו, אבל כמו בהעברות הקודמות, לא היינו מוכנים לשלם את הסכומים שמכבי תל אביב מציעים לו (השמועות מדברות שיקבל במכבי תל אביב 450 אלף יורו).
כדי לשים סוף לסוגייה, אומר לכם ממקור ראשון -
אצילי העדיף מכבי חד משמעית, הוא לא דרש שנשווה את השכר שהציעו לו במכבי וסירבנו (לדעתי היינו משווים אבל זאת רק דעתי בכל מקרה אופציה כזאת לא הייתה), הוא פשוט דחה בכבוד את ההצעה והעדיף אליהם.

תאכלס החלטה מובנת מבחינתו, באנקר בהרכב, משפחה מכביסטית, רגיל למגורים במרכז, במילה אחת - שיזדיין.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

oranu כתב: כדי לשים סוף לסוגייה, אומר לכם ממקור ראשון -
אצילי העדיף מכבי חד משמעית, הוא לא דרש שנשווה את השכר שהציעו לו במכבי וסירבנו (לדעתי היינו משווים אבל זאת רק דעתי בכל מקרה אופציה כזאת לא הייתה), הוא פשוט דחה בכבוד את ההצעה והעדיף אליהם.

תאכלס החלטה מובנת מבחינתו, באנקר בהרכב, משפחה מכביסטית, רגיל למגורים במרכז, במילה אחת - שיזדיין.
בשלוש מילים, שיקרע את הצולבת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב: כדי לשים סוף לסוגייה, אומר לכם ממקור ראשון -

אין חדש תחת השמש ותאכלס מכבד אותו שלא ניסה לסחוט עוד מהצד השני מה שלא ניתן להגיד על שותפו החדש,רק מעלה עליו עוד יותר את מפלס העצבים.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: אין חדש תחת השמש ותאכלס מכבד אותו שלא ניסה לסחוט עוד מהצד השני מה שלא ניתן להגיד על שותפו החדש,רק מעלה עליו עוד יותר את מפלס העצבים.
+1

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

South Boy כתב:אני חושב שזאת קצת חוצפה לצפות ממנו להתאים את השאיפות המקצועיות שלו ואף לפגוע בהן כדי לרצות אותנו, במיוחד במצב שבו הוא נמצא שהדלת שלנו סגורה בפניו.
שישרפו הוא והם ביחד.
+100000

שלח תגובה