הודעה לאוהדים: קמפיין המנויים עידכונים ומבצעים
Re: הודעה לאוהדים: קמפיין המנויים עידכונים ומבצעים
אלונה ממשיכה לאכזב ולשתות לאוהדים שאין להם ורוצים לבוא את המיץ והדם שנשאר להם
איך איך קבוצה שעולה ליגה לליגה שאפילו הסכם שידורים ולוח משחקים אין לה ואיצטדיון עלוב יש לה לוקחת לאדם 900 ש"ח למנוי איך???
איך איך קבוצה שעולה ליגה לליגה שאפילו הסכם שידורים ולוח משחקים אין לה ואיצטדיון עלוב יש לה לוקחת לאדם 900 ש"ח למנוי איך???
אפשר לקרוא לזה אפקט העדר, אפשר להתווכח על סבירות המחירים ואפשר לעשות אינספור השוואות לתקופותאורי אדום בנשמה כתב:
אפקט העדר ממש, כל עניין המנויים.
דוג' מצויינת לחשיבות של מערך יחצ"ני של טוקבקיסטים ברשת...
3-4 מהגולשים היותר משפיעים הלינו בזה אחר זה על המחירים מיד עם פרסומם, כל מי שהגיב אחריהם ישר קו והגיב בצורה זהה, וכך נוצרה לה האקסיומה, ממש כמו כדור שלג מתגלגל שהולך ותופח. כמה שלא תוכיח להם עם עובדות שהם טועים בגדול, אם זה בהשוואה למחירי קבוצות אחרות ואם זה בהשוואה למחירי המנויים אצלנו בקדנציה הקודמת בליגת העל שהיו אף יקרים יותר, לא יעזור כלום..
מה שהכי מדהים הוא, שדווקא על מה שבאמת טעון ביקורת - מחירי הכרטיסים (80 ש"ח) - אין פוצה פה ומצפצף. אולי זה כי הרוב המכריע פה עושים מנוי?...
אני גם שואל את כל המלינים, איפה הייתם לפני שנתיים, שמחיר מנוי בוגר עמד על 550 ש"ח, היקר ביותר בליגה, שאם משקללים את היחסיות של הליגות הוא יקר הרבה יותר מהמחיר כעת? עד כמה שזכור לי, הייתי אז בודד במערכה..
קודמות, אבל על דבר אחד קשה להתווכח והוא זה שתוכנית המנויים נכשלה וקצב המכירות נמוך בהרבה ממה
שההנהלה חזתה. במועדון משדרים מצוקה ומתחילים לרדת מהעץ ע"י הוספת תא כסף, חלוקת מתנות, מכירה
לשער 6 במחירים רגילים ועוד. שוב, אני יכול להתווכח איתך שעות על המחירים ואפשר לבוא בטענות לכל
המלינים (ואני ביניהם) אבל עם העובדות בשטח קשה להתווכח. לצערי אפילו אנשים שמסוגלים כלכלית לרכוש
מנוי לא עושים זאת והמצב בשטח לא מעודד, שלא נדבר על אלה שלא יכולים. אם יגיעו ל-2000 מנויים זה מבחינתי
יהיה הישג.
אותי באמת יותר מעצבן ה80 שקל כרטיס מה זה 80 שקל כרטיס מה התחלקו על השכל ???
80 שקל זה במחיר של משחק של נבחרת ישראל ...!
בושה וחרפה ..!
זה שי !
80 שקל זה במחיר של משחק של נבחרת ישראל ...!
בושה וחרפה ..!
זה שי !

אריק אם נעשה חישוב פשוט בשורה התחתונה המחירים סבירים למדי.
משהו באזור 21 משחקים כולל גביע הטוטו נותן מחיר של 42 שקל לכרטיס שזה בהחלט משתלם לרוכש מנוי גם אם מחיר הכרטיס היה עומד על 60 ש"ח.
משהו באזור 21 משחקים כולל גביע הטוטו נותן מחיר של 42 שקל לכרטיס שזה בהחלט משתלם לרוכש מנוי גם אם מחיר הכרטיס היה עומד על 60 ש"ח.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני רוצה לראות את הפראייר שישלם על משחק מול רעננה או עכו 80 שקל !
חצי מהליגה הזאת קבוצות של חרא בשביל מה 80 שקל
זה שי !
חצי מהליגה הזאת קבוצות של חרא בשביל מה 80 שקל
זה שי !

המחירים הם סבירים.ניב כתב:אריק אם נעשה חישוב פשוט בשורה התחתונה המחירים סבירים למדי.
הבעיה היא ביחס לשאר הקבוצות, למשל בהפועל פ"ת שמעתי על מבוגר 500 שקל!!! [הודעה של דני לוי]
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
קנו לי מנויים ב 9 לחודש והיום אמרו שרק עוד שבועיים יגיעו.אף אחד עוד לא קיבל מנוי נכון?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
כמה שאלות :
1. על גבי המינויים מופיעה תמונה של בעל המנוי?
2. יש שינוי במחירי המנויים או רק המבצעים לעידוד הקנייה של המנויים במחירים הקיימים?
3. איפה ניתן היום לרכוש את המינויים? רק במשרדי לונה טורס ולחפש שעות חנייה בעיר העתיקה או שיש
גם בקניון/יעדים אחרים?
4. מה המחיר למנוי סטודנט וכמה משחקים בכלל כולל המנוי (כולל טוטו וליגה)
1. על גבי המינויים מופיעה תמונה של בעל המנוי?
2. יש שינוי במחירי המנויים או רק המבצעים לעידוד הקנייה של המנויים במחירים הקיימים?
3. איפה ניתן היום לרכוש את המינויים? רק במשרדי לונה טורס ולחפש שעות חנייה בעיר העתיקה או שיש
גם בקניון/יעדים אחרים?
4. מה המחיר למנוי סטודנט וכמה משחקים בכלל כולל המנוי (כולל טוטו וליגה)
- liron.beer
- Title: יאלללה הפועל מלחמה
אי אפשר לקנות את החולצות בנפרד?!
יותר מסתם מועדון

- אימפריה באדום
מישהו יודע מתי המנויים מגעים ללונה טורס?
תודה לעונים.
תודה לעונים.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הייתי היום בלונה טורס ורכשתי מנוי (סטודנט) והמוכר אמר לי שבשבוע הבא בוודאות יגיעו המנויים והם יתקשרו כדי לעדכן אותנו.. וגם שאת חבילת האוהד נקבל כנראה באלוף הספורט
- אימפריה באדום
clark kent כתב:הייתי היום בלונה טורס ורכשתי מנוי (סטודנט) והמוכר אמר לי שבשבוע הבא בוודאות יגיעו המנויים והם יתקשרו כדי לעדכן אותנו.. וגם שאת חבילת האוהד נקבל כנראה באלוף הספורט
תודה רבה סוף סוף יגיעו המנויים