תרגיל בעצימת עיניים
Re: תרגיל בעצימת עיניים
The red one כן עושים את ובהרבה יותר מושקע מסתם משחק ידידות . לריאל יש את גביע בירנבאו במשחק טרום עונה הצגת שחקנים פלוס משחק פלוס הנפת גביע של מנצחת המשחק , בברצלונה יש את גביע גאמפר על אותו משקל.
זה לא רק המשחק עצמו זה גם הנפנינג המזכרות החוויה כמו שרשם Redbend זה גם הכנסןת למועדון עצמו זה הרבה מעבר.
ולגבי מה שדודו גאהן פרסם על מה שקורה בבלגיה , בניסף להפנינג שיקנים אחרי האימון הלכו לקהל להצטלם וללחוץ ידיים.
ואני לא מדבר בפרט על הפועל בש שזה יקרה אני מכליל גם את שאר הקבוצות הגדולות בארץ
זה לא רק המשחק עצמו זה גם הנפנינג המזכרות החוויה כמו שרשם Redbend זה גם הכנסןת למועדון עצמו זה הרבה מעבר.
ולגבי מה שדודו גאהן פרסם על מה שקורה בבלגיה , בניסף להפנינג שיקנים אחרי האימון הלכו לקהל להצטלם וללחוץ ידיים.
ואני לא מדבר בפרט על הפועל בש שזה יקרה אני מכליל גם את שאר הקבוצות הגדולות בארץ
+1אדום זקן כתב: אין כאן שום קשר לסבלנות.
זה אופי המועדון,בלי יותר מדי טאררם וקשקושים.
מתעסקים בעיקר ולא בתפל.
צניעות ואי רצון מופגן לעשות פסטיבלים טרום עונתיים.
ואני בעד.
- ForeverRed
2+אדום זקן כתב: אין כאן שום קשר לסבלנות.
מתעסקים בעיקר ולא בתפל.
ואני בעד.
כמה אוהדים יש לזולטה?
אז עושים על האש.דר אדום בנשמה כתב: לי אין דעה, מצידי שיעשו פתיחת עונה בעל האש עם האוהדים.
אני לא חושב שזה צריך לשנות איך עושים את פתיחת העונה.
תביא 10 פיתות, כרוב סגול במיונז וחבילת קבב מזרחי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שמע, לא בקטע של להתווכח אבל זו תגובה שכל כך חוטאת למטרה שלשמה הטופיק הזה עלה.אדום זקן כתב: אין כאן שום קשר לסבלנות.
מתעסקים בעיקר ולא בתפל.
ואני בעד.
אני צריך שתהיה איתי פה רגע ובאמת תנסה לפתוח את הראש.
מה קשור אופי של מועדון? מה קשור צניעות? פסטיבל? לא הצעתי לעשות ערב גאלה נוצץ ומנקר עיניים, עם אחמים ואישי ציבור וקייטרינג במיליון דולר באולמי אווניו.
הפנינג פתיחת שנה שבכל מקרה אמור להתקיים, אימון פתיחה רשמי, אירוע ספורטיבי באותה מתכונת פחות או יותר רק באכסניה שיותר כיפית ומזמינה. כזו שתאפשר הגעה של קהל גדול, עם הכנסות לא מבוטלות לארגון.
וכן, כזו שתעמיד אותך כארגון צעד אחד קדימה. הקבעון המחשבתי שיש פה לפעמים משגע אותי. מה רע בחדשנות? למה לא לפרוץ גבולות? למה אפשר לשפוך מילארד שלוש מאות מילים בהתעסקות האובססבית בבוזגלו ובאבא המופרע שלו, במקום להציב כמטרה את שיפור חווית המשתמש שלך כאוהד?
למה? כי זה לא בתרבות שלנו. לצערי הרב.
זו הכי גניבת דעת לבטל את זה כ"אופי של מועדון". ממש לא, הסיבה שזה לא יקרה לא קשורה להתעסקות בטפל/עיקר, לא קשורה לצניעות או אי רצון לעשות פסטיבל. זה הכל ססמאות חלולות. זה שלא עושים את זה, זה אך ורק נטו כי אף אחד לא מצפה שיעשו את זה. ואם אין ציפייה לקלאסה הזו, אין מוטיבציה לשפר כלום. יותר קל לחזור על פעולות מאשר לחדש. כי תרבות הספורט כאן, על אף ההתקדמות של בניית אצטדיונים עדיין פרובנציאלית, מזרח תיכונית מהוססת, מחוסרת ציפיות מעצמה.
אנשים קונים מרצ'נדייז כאילו זה כדורי פלאפל, משפחות וילדים מגיעות לאצטדיונים, כי הם רוצים להרגיש חלק ממשהו שגדול מהם, רוצים להרגיש חלק מהמותג. זה ***, אבל אחרי שההצלחה תלך אני רוצה שנישאר לפחות עם זה, עם התרבות ספורט החדשה הזו. עם המאה ה-21.
הזמנים משתנים, העולם מתקדם. האותנטיות של המועדון והקהל שלנו מתפרצת החוצה, אין צורך לזייף אותה.
כל מילה אחי.RedBend כתב:
שמע, לא בקטע של להתווכח אבל זו תגובה שכל כך חוטאת למטרה שלשמה הטופיק הזה עלה.
מה קשור אופי של מועדון? מה קשור צניעות? פסטיבל? לא הצעתי לעשות ערב גאלה נוצץ ומנקר עיניים, עם אחמים ואישי ציבור וקייטרינג במיליון דולר באולמי אווניו.
הפנינג פתיחת שנה שבכל מקרה אמור להתקיים, אימון פתיחה רשמי, אירוע ספורטיבי באותה מתכונת פחות או יותר רק באכסניה שיותר כיפית ומזמינה. כזו שתאפשר הגעה של קהל גדול, עם הכנסות לא מבוטלות לארגון.
וכן, כזו שתעמיד אותך כארגון צעד אחד קדימה. הקבעון המחשבתי שיש פה לפעמים משגע אותי. מה רע בחדשנות? למה לא לפרוץ גבולות? למה אפשר לשפוך מילארד שלוש מאות מילים בהתעסקות האובססבית בבוזגלו ובאבא המופרע שלו, במקום להציב כמטרה את שיפור חווית המשתמש שלך כאוהד?
זו הכי גניבת דעת לבטל את זה כ"אופי של מועדון". ממש לא, הסיבה שזה לא יקרה לא קשורה להתעסקות בטפל/עיקר, לא קשורה לצניעות או אי רצון לעשות פסטיבל. זה הכל ססמאות חלולות. זה שלא עושים את זה, זה אך ורק נטו כי אף אחד לא מצפה שיעשו את זה. ואם אין ציפייה לקלאסה הזו, אין מוטיבציה לשפר כלום. יותר קל לחזור על פעולות מאשר לחדש. כי תרבות הספורט כאן, על אף ההתקדמות של בניית אצטדיונים עדיין פרובנציאלית, מזרח תיכונית מהוססת, מחוסרת ציפיות מעצמה.
אנשים קונים מרצ'נדייז כאילו זה כדורי פלאפל, משפחות וילדים מגיעות לאצטדיונים, כי הם רוצים להרגיש חלק ממשהו שגדול מהם, רוצים להרגיש חלק מהמותג. זה ***, אבל אחרי שההצלחה תלך אני רוצה שנישאר לפחות עם זה, עם התרבות ספורט החדשה הזו. עם המאה ה-21.
הזמנים משתנים, העולם מתקדם. האותנטיות של המועדון והקהל שלנו מתפרצת החוצה, אין צורך לזייף אותה.
יפה מאוד.
בתכלס זה מוזר, הביאו את המנהלת שיווק ההיא עם תואר בתעשייה וניהול למועדון, ולא ברור למה זה כ"כ קשה להסתכל על המועדונים הגדולים בעולם ולהעתיק קצת את הרעיונות.
לא זוכר לפני כמה זמן זה היה אבל בראיון שערכו עם אלונה, ניסו להוציא ממנה כותרת כששאלו אם העתקנו ממכבי דברים.nir767676 כתב: כל מילה אחי.
יפה מאוד.
בתכלס זה מוזר, הביאו את המנהלת שיווק ההיא עם תואר בתעשייה וניהול למועדון, ולא ברור למה זה כ"כ קשה להסתכל על המועדונים הגדולים בעולם ולהעתיק קצת את הרעיונות.
הגברת לא התבלבלה, הישירה מבט למראיין וענתה: למדנו מהם דברים בכדי להשתפר, אבל לא "העתקנו" מהם דבר, אלא עשינו אדפטציה למה שמתאים למועדון כמו שלנו. וזו בדיוק הנקודה. אנחנו כן נשתפר ונלמד אבל לא נעתיק. ככה אתה גם דואג כל הזמן להשתפר וגם, ואפילו חשוב יותר, לא מאבד מהאותנטיות והערכים שלך.
לא הבנתי.RedBend כתב:
שמע, לא בקטע של להתווכח אבל זו תגובה שכל כך חוטאת למטרה שלשמה הטופיק הזה עלה.
בסוף כל המונולוג המרגש הזה הוא בשביל כסף לארגון?
זה בסדר הם לא צריכים פסטיבלים בשביל זה,הם יכולים גם בלי.
אחלה אח, שמח שהתרגשת.אדום זקן כתב: לא הבנתי.
בסוף כל המונולוג המרגש הזה הוא בשביל כסף לארגון?
זה בסדר הם לא צריכים פסטיבלים בשביל זה,הם יכולים גם בלי.
נתראה בווסרמיל
אני חושב שאנחנו פשוט עדיין לא מסתכלים על עצמנו כאל קבוצה אירופאית לגיטימית, בזמן ששאר אירופה כבר כן מסתכלת עלינו כאחת כזאת.
סה"כ לגיטימי, העלייה שלנו הייתה מטאורית.
סה"כ לגיטימי, העלייה שלנו הייתה מטאורית.
ובינתיים, השחקנים קיבלו את רכבי הסובארו.
גם כאן, חבל שלא עשו איזו השקה.
תשמע, עם כל הכבוד לסובארו..izguy83 כתב:ובינתיים, השחקנים קיבלו את רכבי הסובארו.
רוצים השקה מפציצה? שישלמו.
ברגע שהמועדון הופך לכלי שיווק חזק וסובארו משלמים (ברכבים ואולי עוד קצת כסף) אז זה מה שהם יקבלו.
השיווק חייב להיות מהפכני בקבוצה. ולחשוב טיפה יותר גדול. דברים שמביאים כסף.
--------
הכיוון שרד בנד הציע יפה וחשוב.
בארץ זה פחות יתפוס כי א, אין תרבות ב אין מאסה מספיקה.
יש דברים אחרים שאפשר לעשות בלי ל*** תמוח בטקסים אירופאים מעייפים.
נבנה פה מותג חזק, ואף אחד במועדון עדיין לא מבין או מעכל את מה שנקרא הפועל באר שבע היום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחרי שהתקדמנו מבחינה מקצועית, הגיע הזמנו להתקדם מבחינת מיתוג ושיווק.
הדרך שהציעו כאן היא בדיוק כזאת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מי שבאמת עוקב אחר המעטפות של המועדונים בארץ יודע שאנחנו די מאחור. כשאתה כבר עונה רביעית מקבל חשיפה אירופית והשתתפות במוקדמויות הלבל של שוק השחקנים שלך עלה. זה כל כך בולט, ברמת האבסורד. שוב, קוואנקה ו-וסרמיל זה ביזאר.Sir Alex Ferguson כתב:אחרי שהתקדמנו מבחינה מקצועית, הגיע הזמנו להתקדם מבחינת מיתוג ושיווק.
תראו את מחלקת השיווק של הגרמנים, ללק את האצבעות. מי שעקב בטח ראה את קמפיין האוטובוסים ונצבע צהוב תרחובות. יימח שמם. ואפילו לא התחלתי לדבר על מתחמי האימון אצלם ואצל הקופים.
אני חושב שבסוף המועדון יביא הרבה דרכים יצירתיות לשיווק אם אלי יכניס את עולם הסטרטאפ לעולם הספורט.RedBend כתב: מי שבאמת עוקב אחר המעטפות של המועדונים בארץ יודע שאנחנו די מאחור. כשאתה כבר עונה רביעית מקבל חשיפה אירופית והשתתפות במוקדמויות הלבל של שוק השחקנים שלך עלה. זה כל כך בולט, ברמת האבסורד. שוב, קוואנקה ו-וסרמיל זה ביזאר.
תראו את מחלקת השיווק של הגרמנים, ללק את האצבעות. מי שעקב בטח ראה את קמפיין האוטובוסים ונצבע צהוב תרחובות. יימח שמם. ואפילו לא התחלתי לדבר על מתחמי האימון אצלם ואצל הקופים.
תהיה לנו קבוצה סופר חדשנית
עד שיפתחו עיניים בנושא הזה נצטרך עוד איזה עונה אירופית מצמררת