מדים רשמיים 18\17
Re: מדים רשמיים 18\17
איזה שיפור מהמסע"ת של תחילת עונה שעברה.
כמה פשוט, ככה יפה.
אדום, חלק, אחיד.
אדום, חלק, אחיד.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לבנוני אמר משהו על חצי שנה של חשיבה לעיצוב המדים.
כולה חולצה אדומה עם צווארון לבן .
כנראה אף פעם לא היית צריך לבחור גוון מדויק ללוגו או פרויקט כלשהו 

"פרימיום" , נו באמת.
חוזר לתגובה שלי מתחילת הפוסט
על זה כל הבלאגן?
על זה כל הבלאגן?
בדיוק.South Boy כתב:מינימליזם בתלבושות משחק זה הדבר הכי יפה שיש. מזכיר את התלבושת של ליברפול.

למה ציפיתם?מדים שלא נראו בעולם?
- red and white
- Title: Almog
אני אהבתי את התלבושת, אבל עדיין זה היה מביך להגיד שהם חשבו על העיצוב שלה חצי שנה.Red Temple כתב:לבנוני אמר משהו על חצי שנה של חשיבה לעיצוב המדים.
מה רציתם מדים זוהרים בחושך? מדים שמחליפים צבע?maxkid22 כתב:חוזר לתגובה שלי מתחילת הפוסט
על זה כל הבלאגן?
מתי פעם אחת בחיים הקהל לא ישמיע את ההערות הנרגנות שלו על כל דבר?
למה זה מביך שהם אמרו שהתהליך של עיצוב החולצה לקח חצי שנה? איזה אינטרס יש להם לשקר? זה לא שהם ישבו חצי שנה במרתף ולא יצאו ממנו עד שעיצבו חולצה, היו עוד דברים במקביל.
לא משנה מה יעשו פשוט תמיד יהיה מה להגיד אפילו אם אין לדברים שום תוכן.
כנראה ציפו כאן למשהו כזה.

אלה מדי כדורגל, לא מדי ליצן. החולצות הכי יפות והכי נמכרות הן החולצות הכי פשוטות. מדברים כאילו התחלתם לראות כדורגל אתמול

אלה מדי כדורגל, לא מדי ליצן. החולצות הכי יפות והכי נמכרות הן החולצות הכי פשוטות. מדברים כאילו התחלתם לראות כדורגל אתמול
אם היו הולכים על סגנון היפסטרי כזה היו אומרים שזה מכוער ומתחכם ואין כמו המדים הקלאסיים, העיקר להשמיע קול.הפועלעולה כתב:כנראה ציפו כאן למשהו כזה.
- red and white
- Title: Almog
מה אתה מזיין תשכל ותפסיק להכליל פה כל הזמן.South Boy כתב:
מה רציתם מדים זוהרים בחושך? מדים שמחליפים צבע?
מתי פעם אחת בחיים הקהל לא ישמיע את ההערות הנרגנות שלו על כל דבר?
למה זה מביך שהם אמרו שהתהליך של עיצוב החולצה לקח חצי שנה? איזה אינטרס יש להם לשקר? זה לא שהם ישבו חצי שנה במרתף ולא יצאו ממנו עד שעיצבו חולצה, היו עוד דברים במקביל.
לא משנה מה יעשו פשוט תמיד יהיה מה להגיד אפילו אם אין לדברים שום תוכן.
אני אמרתי שהמדים יפים, אני חושב שזה יפה כשזה פשוט, אבל איזו חשיבה של חצי שנה יש פה?! על האם יהיה הסמל באמצע או בצד?!?
אני לא יודע למה זה לקח להם חצי שנה, אני לא מעצב. מצד שני אני לא מזלזל בעבודה של אנשים.red and white כתב: מה אתה מזיין תשכל ותפסיק להכליל פה כל הזמן.
אני אמרתי שהמדים יפים, אני חושב שזה יפה כשזה פשוט, אבל איזו חשיבה של חצי שנה יש פה?! על האם יהיה הסמל באמצע או בצד?!?
אני מאמין שהם הכינו הרבה מאוד סקיצות של עיצובים למדים וזה תהליך שלוקח זמן, אחרי זה לבחור מכל מה שהם הכינו גם לוקח זמן, אחרי זה לתאם עם היצרן איך מייצרים ומה עושים וכל מיני דברים, מה כל כך מופרך שזה לקח להם חצי שנה? ולמה אתה חושב שהם צריכים לשקר לך או למישהו כדי לשכנע שהם עבדו על זה מספיק קשה?
לא טוב לך לשמוע זיוני שכל דפדף הלאה ואל תגיב.