מדים רשמיים 18\17
- ForeverRed
Re: מדים רשמיים 18\17
לא צריך להשתיק אנשים.
מותר לכל אחד להביע את דעתו.
המדים יפים, אבל עד שלראשונה בהיסטוריה יש אפשרות לעיצוב אישי אולי היה מקום ללכת על משהו קצת יותר מיוחד.
מותר לכל אחד להביע את דעתו.
המדים יפים, אבל עד שלראשונה בהיסטוריה יש אפשרות לעיצוב אישי אולי היה מקום ללכת על משהו קצת יותר מיוחד.
אותו צווארון כמו אצל מכבי לא יתפלא עם מיצרים את החולצות באותו מפעל אפילו הפומה לא רקום רק מדבקה
וואלה צודקים, כבר 60 שנה אותם צבעים, בשביל זה חתמו עם פומה?!
קצת פספוס הזדמנות. לא מכרו את זה ביציעים. מה עם איזה תמונה מעוצבת של המדים? לא הכינו משהו מראש? נראה חובבני קצת שמעלים תמונות שנראות כמו תמונות של פלאפון.
yakar כתב:מתאים לתיאור של ran מהקולקציה החדשה

זה הדוגמה של התלבושת השניה. (יש מצב שעם כתום במקום אדום?) עם צווארון אחר
חבל שלא עשו ככה את הראשונה, הרבה יותר יפה
מדים פשוטים וקלאסיים...
לדעתי במקום התלבושת של ברדה או מליקסון היה צריך לייצר משהו משוגע יותר (סטייל הכחולה של שנה שעברה)
אי אפשר להגיד על מדים קלאסיים שזה לא יפה, אפשר להגיד שהם אולי משעממים. והם אכן משעממים אבל אין תלונות העיקר שיהיו עם פאטץ של ליגת האלופות
לדעתי במקום התלבושת של ברדה או מליקסון היה צריך לייצר משהו משוגע יותר (סטייל הכחולה של שנה שעברה)
אי אפשר להגיד על מדים קלאסיים שזה לא יפה, אפשר להגיד שהם אולי משעממים. והם אכן משעממים אבל אין תלונות העיקר שיהיו עם פאטץ של ליגת האלופות

מה המחיר כולל הדפסה של מספר ושם?
הייתי מוסיף פס לבן בשרוול
- red ultras
לא עפתי. בנוני מאוד.
אני רק מקווה שהשנה נשחק יותר כשגם המכנסיים באדום.
אני רק מקווה שהשנה נשחק יותר כשגם המכנסיים באדום.
בהשקת המדים מחר של פומה העולמית לכל קבוצותיה בעולם היא מודיעה שהצבע יהיה בגוון כהה או שחור.
איך בא לי סט בורדו וסט שחורהראל כתב:בהשקת המדים מחר של פומה העולמית לכל קבוצותיה בעולם היא מודיעה שהצבע יהיה בגוון כהה או שחור.