טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אני חושב שהעובדה שהחלון שם שבוע מלהסתיים ביחד עם זה שטוני נכנס לשנת חוזה (או אחת לפני, גם מסוכן) תמנע מו״מ עם סחבת שיאפשר לסחוט יותר מדי.yossi כתב:ברגע שיש הצעה עם שכר מפחיד מהסינים בלתי אפשרי לעצור את זה.
רק צריך לסחוט את הלימון כמה שאפשר.
3 מיליון יורו זה פשוט מעט מדי.
ממקור שאני יחסית סומך עליו הוא אומר שהנושא לא סגור אבל ההצעה רצינית וטוני מאוד מעוניין בה.
אלונה חייבת להוציא סכום רציני.
הרגשה שלי שזה ייסגר בארבעה מיליון יורו
טבח נמכר ב2.9 מיליון יורו
וגם מליקסון יכול לשחק בשמאל. עשה את זה תחת אלישע קבוע והרבה פעמים גם תחת בכר. גם זריהן אגב, אם אי פעם יבריא.הראל כתב:קוואנקה יכול לשחק בשני האגפים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply-red
תוסיף את הובאןForeverRed כתב: בוזגלו וטוני ביחד זה בום.
ו
איזה תזמון זוועה.
הלחץ עליהם. הם אלה שצריכים לפעול מהר כדי לסגור עסקה תוך פחות משבוע.dor69 כתב: אני חושב שהעובדה שהחלון שם שבוע מלהסתיים ביחד עם זה שטוני נכנס לשנת חוזה (או אחת לפני, גם מסוכן) תמנע מו״מ עם סחבת שיאפשר לסחוט יותר מדי.
הרגשה שלי שזה ייסגר בארבעה מיליון יורו
הייתי מכוון ל5 מיליון. סכום יפה מאוד שיאפשר להביא מחליף ברמה גבוהה ויישאר כסף לעתיד.
כמו טוני לא נמצא. ללא בוזגלו וטוני זה כבר יכול להוביל לשינוי קונספט במשחק ההתקפה.
- simply-red
זה היה בציניותזה שי ! כתב:דיי עם הדיקסון וואקמה הזה
סתם פח
זה שי !
זה חלק מתהליך שכל אלופה בליגה זניחה עוברת...מכבי איבדה את ייני,טבז וזהבי..באר שבע לא שונה מאף אחת.
אני חושב שזה עניין של כסף ושאפשר להשאיר אותו תמורת שדרוג ראוי, אבל גם אם לא...אנחנו כבר מעבר לימים שנתלנו בשחקן אחד או שניים, גדולים ככל שיהיו.
תרגיעו
אני חושב שזה עניין של כסף ושאפשר להשאיר אותו תמורת שדרוג ראוי, אבל גם אם לא...אנחנו כבר מעבר לימים שנתלנו בשחקן אחד או שניים, גדולים ככל שיהיו.
תרגיעו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
טוב, אנשים שחגגו בברקה, מה אוגו אמר?
בניגוד למקרים העזיבה האחרים: הובאן(עצב), בוזגלו(סוג של הקלה), תורג'מן (הבנה) במקרה הזה אני מאמין שמדובר בפגיעה משמעותית מבחינה מקצועית. אני מקווה שהכל זה ספין אחד גדול אבל אני גם באמת סומך על הצוות שידע לצאת מזה אפילו מחוזק יותר במידה וזה נכון. אני בטוח שהקבוצה יש קלסר שכתוב עליו "ליום שאחרי ווקאמה"
אתה צריך להתכונן לזה, לעזיבה של בוזגלו התכוננו עזיבה של טוני זה בוםdor69 כתב: לא כזה בום. כבר ראינו שבלי בוזגלו אנחנו מסתדרים מאוד מאוד יפה. זה תהליך שכל קבוצה עוברת ועדיף לנו לזרום עם זה ולנסות להמשיך להתקדם מאשר להחזיק את כולם עד שכבר אי אפשר וכל השחקנים המובילים יילכו בטווח של שני חלונות. ככה כולם נפלו