טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
כולם מדברים פה על מחיר. צריך לדבר על זמן!
מסכיפ עקרונית.Totti כתב:ואולי זה בכלל רצון לגיטימי לשדרוג;
הוא ואוגו ראוים לשכר גבוה יותר וטוב יעשו במועדון אם יפתחו להם את החוזים.
אבל גם אם תשלש לו את השכר זה לא מתקרב לסכומים של הסינים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בלי קשר אליו, כןeitam כתב:איך תעלה הרביעי בלעדיו? קוונקה להרכב הפותח?
טוב יש הצעה של שכר מאוד גבוה לטוני, הוא רוצה לעזוב כדי להשתדרג כלכלית.
אלונה לא מוכנה לשמוע על זה ורוצה אותו עד סוף המוקדמות כולל סיבובים הבאים ולא מסתפקת רק בסיבוב הזה.
העובדה שחלון ההעברות בסין נסגר ב 14.7 טורפת את הקלפים וזה יצטרך להיסגר לכאן או לכאן בימים הקרובים.
אם אתם שואלים אותי ?
השחקן רוצה לעזוב ולהשאיר אותו בכח לא ייתן כלום, אלונה גם מבינה את זה אז יקרו אחת משתי אופציות:
1. יימכר בחמישה ימים הקרובים, בסכום גבוה (הרבה יותר מ 3 מיליון, 4.5 וצפונה לדעתי).
2. יסכמו על מכירה למועד הבא שהחלון הסיני נפתח אם זה רלוונטי עד אז (ינואר? מישהו יודע מתי זה?).
לא רואה את אלונה משלמת לו חצי ממה שאמור לקבל שם וזאת בעיה בכל מה שקשור לניסיון להשאיר אותו פה, אם זה יקרה (הלוואי) יפתיע אותי מאוד.
כרגע הכל ספקולציות וכל מי שאומר לכם עוזב בדוק או נשאר בדוק יורה סתם לאוויר ומקווה לפגוע.
טוני ואלונה בכבודם ובעצמם לא יודעים עוד איך זה ייסגר, מה שבטוח זה שיש הצעה כספית גבוהה מאוד בשכר (קרוב ל 2 מיליון דולר לעונה) ויחסית "נמוכה" על הכרטיס (3 מיליון), נהיה חכמים יותר בימים הקרובים,אם כבר למכור אז בארגז.
לא מקנא בדודו עזריה עכשיו.
אלונה לא מוכנה לשמוע על זה ורוצה אותו עד סוף המוקדמות כולל סיבובים הבאים ולא מסתפקת רק בסיבוב הזה.
העובדה שחלון ההעברות בסין נסגר ב 14.7 טורפת את הקלפים וזה יצטרך להיסגר לכאן או לכאן בימים הקרובים.
אם אתם שואלים אותי ?
השחקן רוצה לעזוב ולהשאיר אותו בכח לא ייתן כלום, אלונה גם מבינה את זה אז יקרו אחת משתי אופציות:
1. יימכר בחמישה ימים הקרובים, בסכום גבוה (הרבה יותר מ 3 מיליון, 4.5 וצפונה לדעתי).
2. יסכמו על מכירה למועד הבא שהחלון הסיני נפתח אם זה רלוונטי עד אז (ינואר? מישהו יודע מתי זה?).
לא רואה את אלונה משלמת לו חצי ממה שאמור לקבל שם וזאת בעיה בכל מה שקשור לניסיון להשאיר אותו פה, אם זה יקרה (הלוואי) יפתיע אותי מאוד.
כרגע הכל ספקולציות וכל מי שאומר לכם עוזב בדוק או נשאר בדוק יורה סתם לאוויר ומקווה לפגוע.
טוני ואלונה בכבודם ובעצמם לא יודעים עוד איך זה ייסגר, מה שבטוח זה שיש הצעה כספית גבוהה מאוד בשכר (קרוב ל 2 מיליון דולר לעונה) ויחסית "נמוכה" על הכרטיס (3 מיליון), נהיה חכמים יותר בימים הקרובים,אם כבר למכור אז בארגז.
לא מקנא בדודו עזריה עכשיו.
חלון העברות הבא בסין פתוח בין 1.1-28.2.
שני הפשרות נשמעות טובות.
לצאת עם ארגז זו לדעתי הברירה הטובה יותר.
כשטוני חסר חשק הוא מחריד.
זו מכה לאירופה אבל הליגה חשובה יותר.
מליקסון (כרגיל) יצטרך לקחת פיקוד וקוואנקה ייזרק למים מוקדם מהרגיל.
שני הפשרות נשמעות טובות.
לצאת עם ארגז זו לדעתי הברירה הטובה יותר.
כשטוני חסר חשק הוא מחריד.
זו מכה לאירופה אבל הליגה חשובה יותר.
מליקסון (כרגיל) יצטרך לקחת פיקוד וקוואנקה ייזרק למים מוקדם מהרגיל.
איכשהו אנחנו הולכים לאבד 3 שחקנים שהביאו אותנו לאן שהגענו ושהיו חלק גדול ועוצמתי בשנתיים האחרונות .
בוזגלו, נוואקמה, ואוגו( בכוונה אני מחשיב גם אותו כי אני לא מאמין שהוא ישאר כאן ברגע שנוואקמה יעזוב)
ובונים את המשחק על מליקסון שעשוי מקרטון וכל שני וחמישי ופצוע, והספרדי שעליו כנראה יפול המשחק (וקשה יהיה לסמוך עליו)
שחרור נוואקמה יתגלגל לשחררת .
בוזגלו, נוואקמה, ואוגו( בכוונה אני מחשיב גם אותו כי אני לא מאמין שהוא ישאר כאן ברגע שנוואקמה יעזוב)
ובונים את המשחק על מליקסון שעשוי מקרטון וכל שני וחמישי ופצוע, והספרדי שעליו כנראה יפול המשחק (וקשה יהיה לסמוך עליו)
- ForeverRed
לזרוק למים שחקן פציע כמו קואנקה ללא הכנה ראויה זו חתיכת בעיה.
אני מאוד מודאג מההשלכות של המהלך הזה.
מילא לאבד את טוני, אבל כמו שזה נראה יש סיכוי גבוה שאוגו יחפש לברוח מפה יחד איתו וזו כבר תהיה התפרקות טוטאלית (גם אם לא ישוחרר, כולנו יודעים מה נקבל ממנו במקרה כזה).
מילא לאבד את טוני, אבל כמו שזה נראה יש סיכוי גבוה שאוגו יחפש לברוח מפה יחד איתו וזו כבר תהיה התפרקות טוטאלית (גם אם לא ישוחרר, כולנו יודעים מה נקבל ממנו במקרה כזה).
לא יקרה סתם זיון מוח.ForeverRed כתב:לזרוק למים שחקן פציע כמו קואנקה ללא הכנה ראויה זו חתיכת בעיה.
אין שום הצעה על אוגו כרגע מה גם שמצב הברכיים שלו לא כזה מזהיר.
שדרגו לו את החוזה מאז שחתם ומרוויח יפה מאוד, מקסימום ישדרגו עוד קצת.
זו לא עסקת חבילה וטוני ואוגו שני שחקנים שונים.
גון מחובר חזק מאוד לקהל פה וטוב לו פה, הקים פה גם משפחה, לא רואה סיטואציה שהוא עוזב, בדיוק לפני שעתיים דיברתי איתו באופן אישי והדיבור היה על טוני ועל זה שאולי עוזב אבל שהוא פה עם המשפחה ומפרגן לו.
ברור לכם שאוגו צריך להביא הצעה קונקרטית. אנשים הפכו אותו ואת וואקמה לאחד. הם משחקים יחד רק שנתיים. דווקא מצב הברכיים שלו יכול להיות לטובתנו הפעם...
האמת? לא ציפיתי שהוא בכלל יגיע לשלב הזה של העונה בתור שחקן באר שבע, מי שכן או שיותר מדי אופטימי או שעיוור למציאות וליכולת של טוני.
זמן מאוד מקולקל לעזוב בו אבל לא יודע כמה זה בריא לנו להחזיק שחקן כזה ממורמר, מה שכן טוני וגם הסינים חייבים להבין שלחשיבות שלו לקבוצה ובנוסף למועד שבו הוא מבקש לעזוב יש מחיר גבוה וזה מחייב מחיר ממש משתלם כדי למכור אותו בלי רגשות אשם.
טוני שחקן אדיר, זר מהגדולים שהיו בכדורגל שלנו, יהיה קשה מאוד למצוא לו מחליף מספיק איכותי אבל אני מתנחם בזה שלא מדובר במיגל או אוגו שלדעתי הם שני השחקנים הכי חשובים והכי יציבים בקבוצה (אני מאוד מקווה שאוגו לא יושפע יותר מדי מהמעבר האפשרי של טוני אם וכאשר).
בקיצור אם הוא רוצה להשאר כאן לא חושב בכלל על למכור אותו, אם הוא רוצה לעזוב ובטח למדפסת הכסף של סין הוא צריך להבין שכמו שהוא רוצה לחלוב מהם את חוזה החלומות שלו כך גם אנחנו צריכים לגזור קופון שמן מאוד אם אנחנו מוותרים על שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו כמה ימים לפני פתיחת קמפיין אירופי.
זמן מאוד מקולקל לעזוב בו אבל לא יודע כמה זה בריא לנו להחזיק שחקן כזה ממורמר, מה שכן טוני וגם הסינים חייבים להבין שלחשיבות שלו לקבוצה ובנוסף למועד שבו הוא מבקש לעזוב יש מחיר גבוה וזה מחייב מחיר ממש משתלם כדי למכור אותו בלי רגשות אשם.
טוני שחקן אדיר, זר מהגדולים שהיו בכדורגל שלנו, יהיה קשה מאוד למצוא לו מחליף מספיק איכותי אבל אני מתנחם בזה שלא מדובר במיגל או אוגו שלדעתי הם שני השחקנים הכי חשובים והכי יציבים בקבוצה (אני מאוד מקווה שאוגו לא יושפע יותר מדי מהמעבר האפשרי של טוני אם וכאשר).
בקיצור אם הוא רוצה להשאר כאן לא חושב בכלל על למכור אותו, אם הוא רוצה לעזוב ובטח למדפסת הכסף של סין הוא צריך להבין שכמו שהוא רוצה לחלוב מהם את חוזה החלומות שלו כך גם אנחנו צריכים לגזור קופון שמן מאוד אם אנחנו מוותרים על שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו כמה ימים לפני פתיחת קמפיין אירופי.
מביך כל הדיבורים האלה על טוני ואוגו.
אחלה חברים טובים מאוד, שמח ונרגש בשבילם
היו לי חברים טובים בצבא הייתי רחוק מנבית ומאוד עצוב שהם השתחררו והמשכתי הלאה בחיים, מכירים חברים חדשים.
נו באמת, ג'ון ילד בן 5?
הוא כבר שנה רביעית בארץ, זה מקור הפרנסה שלנו והוא מרוויח בו לא רע כלל. יש לו כאן אישה וילדים. וזו לא קייטנה.
שיפגשו בפגרות ואם הם רוצים שיקימו בית משותף אחרי הפרישה.
אחלה חברים טובים מאוד, שמח ונרגש בשבילם
היו לי חברים טובים בצבא הייתי רחוק מנבית ומאוד עצוב שהם השתחררו והמשכתי הלאה בחיים, מכירים חברים חדשים.
נו באמת, ג'ון ילד בן 5?
הוא כבר שנה רביעית בארץ, זה מקור הפרנסה שלנו והוא מרוויח בו לא רע כלל. יש לו כאן אישה וילדים. וזו לא קייטנה.
שיפגשו בפגרות ואם הם רוצים שיקימו בית משותף אחרי הפרישה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
מה זה איכשהו, זה המחיר של קבוצה מצליחה.LIAV00S כתב:איכשהו אנחנו הולכים לאבד 3 שחקנים שהביאו אותנו לאן שהגענו ושהיו חלק גדול ועוצמתי בשנתיים האחרונות .
אם ויטור היה עובר עונה ללא פציעה משמעותית הייתי מופתע אם היה נשאר פה לעוד עונה. זה מחיר הצלחה.
מכבי לא עשו חלונות טובים ולא פגעו בשחקנים שהביאו והיום הסגל שלהם זקוק לשיפוץ רציני.
אצלנו טפו-טפו זה עובר יותר חלק, נקווה שאלו ואורן ביטון ימשיכו את המגמה וקוואנקה יתברר כשחקן משמעותי.
גם באיבוד של טוני וצירוף שני זרים ברמה גבוהה עדיין נהיה בעלי בסיס טוב מאוד.
כן נצטרך לעשות התאמות ובמובן הזה יכול להיות טוב שחלוץ עוד לא צורף. אולי יעשו מחשבה מחדש.
1. לא מחזיקים בכוח שחקן שלא רוצה להיות פה.
2. טוני שווה 5 מיליון יורו ומעלה (בישולים, שערים, משיכת שחקנים, הוא פשוט עושה הכל מהכל), כל סכום קטן יותר ירגיש לי שיצאנו פראיירים. הוא שחקן ההתקפה הכי טוב בכדורגל הישראלי, יש לו חוזה לעוד שנתיים פה, ולכן צריך לשלם עליו בהתאם.
3. עם הכנסה של סכום כזה יהיו לנו מספיק אפשרויות למצוא חלופה ראויה ועדיין להשאר ברווח.
4. ייתכן שהעונה טוני יהיה פחות טוב ואכן כבר הגיע למיצוי פה, לא קל לי להשלים עם זה אבל שוב אם נמכור
אותו בסכום אידיאלי יהיו להבאה של שחקן חדש במקומו גם יתרונות.
5. מה זה אומר לגבי החלוץ שיגיע? האם יעשו סטופ ויחפשו משהו קצת יותר איכותי מאלו שהיו עד כה בראדאר? נראה..
2. טוני שווה 5 מיליון יורו ומעלה (בישולים, שערים, משיכת שחקנים, הוא פשוט עושה הכל מהכל), כל סכום קטן יותר ירגיש לי שיצאנו פראיירים. הוא שחקן ההתקפה הכי טוב בכדורגל הישראלי, יש לו חוזה לעוד שנתיים פה, ולכן צריך לשלם עליו בהתאם.
3. עם הכנסה של סכום כזה יהיו לנו מספיק אפשרויות למצוא חלופה ראויה ועדיין להשאר ברווח.
4. ייתכן שהעונה טוני יהיה פחות טוב ואכן כבר הגיע למיצוי פה, לא קל לי להשלים עם זה אבל שוב אם נמכור
אותו בסכום אידיאלי יהיו להבאה של שחקן חדש במקומו גם יתרונות.
5. מה זה אומר לגבי החלוץ שיגיע? האם יעשו סטופ ויחפשו משהו קצת יותר איכותי מאלו שהיו עד כה בראדאר? נראה..
אל תזלזל אחי, תאמין לי שלא כיף לי לצאת סתום, אז אין סיבה גם שאצא כזה.שיש כתב: ממי? ברק?
ולא, לא מברק.
על מה אתם מדברים תגידו לי?לשחרר את טוני בשלב הזה - מכת מוות למסע האירופי ששווה הרבה יותר מה3-5 מיליון שישלמו על טוני.
לא משחרר בחיים. יעבור לו, הוא מקצוען.
לא משחרר בחיים. יעבור לו, הוא מקצוען.