oranu כתב:
לא יקרה סתם זיון מוח.
אין שום הצעה על אוגו כרגע מה גם שמצב הברכיים שלו לא כזה מזהיר.
שדרגו לו את החוזה מאז שחתם ומרוויח יפה מאוד, מקסימום ישדרגו עוד קצת.
זו לא עסקת חבילה וטוני ואוגו שני שחקנים שונים.
גון מחובר חזק מאוד לקהל פה וטוב לו פה, הקים פה גם משפחה, לא רואה סיטואציה שהוא עוזב, בדיוק לפני שעתיים דיברתי איתו באופן אישי והדיבור היה על טוני ועל זה שאולי עוזב אבל שהוא פה עם המשפחה ומפרגן לו.
קודם כל טוב לשמוע.
דבר שני, כולנו יודעים שאוגו קיבל הצעה רשמית מהליגה הספרדית כבר בינואר. בזמנו הוא אפילו לא התעקש לצאת כי טוב לו פה, אוהב את האנשים, חי עם המשפחה ויש לו את טוני.
העניין הוא שאחרי שטוני ייצא, יכול להיות שהתגובה שלו להצעה הבאה כבר תהיה שונה.
אין לדעת.
שיש כתב:
נראה שזה עבר לאנשים פה מתחת לראדר, כשזה היה אופיר אז קטלו אותו אבל טוני זה בסדר אפשר להחרים אימון לפני המשחק הכי חשוב של העונה( כן הכי חשוב)
טוני הגיע לאימון, ביקש לא להתאמן ונענה בחיוב. אופיר לא הגיע בכלל.
טוני לוחץ לקבל שחרור לקבוצה שהגישה הצעה קונקרטית לו ולמועדון, קבוצה שתכפיל או תשלש לו את השכר. אופיר החרים אימון כי רצה שדרוג לחוזה הקיים שלו.
טוני אחד השחקנים הטובים בקבוצה ובארץ, חלק משמעותי מההצלחה של הקבוצה. אופיר היה צריך להודות כל בוקר לאלוהים שהוא נולד בסורוקה, כי אחרת סיכוי סביר ביותר שהוא היה מעביר את רוב הקריירה בהפועל רעננה.
אני מבין את זה שהוא רוצה להרויח יותר כסף. אבל להתנהג ככה לקבוצה שמפרנסת אותך שנתיים ואתה תחת חוזה ללא סעיף יציאה. זה דבר שאסור לתת לו להמשיך זה יכול לגרום לעוד שחקנים לעשות את זה. מבחינתי צריכים לדבר איתו ולהסביר לו שאם הוא רוצה לעזוב שיביא הצעה של 4 5 מיליון יורו אם אין הצעה כזאת אתה נשאר ואם תתנהג לא ספורטיבי ותעשה בעיות אנחנו מקפיאים אותך תשב ביציע.
שיש כתב:
אם זה חרטוט אז העיתוי גרוע ביותר וזו ממש חוצפה לטעמי
הצעה כנראה שיש. די בטוח שלא מדובר ב1.5-2 מיליון דולר/יורו שכר כמו שנמני דואג לספר לתקשורת.
עדיף לנו לא להיכנס להרפתקאות. צריך לשדרג לו את החוזה ולהשאיר אותו לפחות לעונה נוספת.
zelik כתב:אני מבין את זה שהוא רוצה להרויח יותר כסף. אבל להתנהג ככה לקבוצה שמפרנסת אותך שנתיים ואתה תחת חוזה ללא סעיף יציאה. זה דבר שאסור לתת לו להמשיך זה יכול לגרום לעוד שחקנים לעשות את זה. מבחינתי צריכים לדבר איתו ולהסביר לו שאם הוא רוצה לעזוב שיביא הצעה של 4 5 מיליון יורו אם אין הצעה כזאת אתה נשאר ואם תתנהג לא ספורטיבי ותעשה בעיות אנחנו מקפיאים אותך תשב ביציע.
אחרי מעט חשיבה, המסקנה שלי היא שאם תתקבל הצעה ראויה (4-5 מיליון יורו) אז צריך לשחרר.
טוני הגיע לפיק מסוים העונה. מכאן זה לא יילך וישתפר אלא רק יירד. העיתוי מחורבן זה נכון, אבל אם יש אפשרות לעשות קופה יפה שתמתיק את הגלולה אז הייתי הולך על זה.
במידה וההצעה לא עונה על הדרישות, לשדרג שכר ולהתקדם.
לגבי הדברים של אילוז, מישהו שמע את זה במו אוזניו או שמדובר בעוד הנפצת וואטסאפ?
ForeverRed כתב:אחרי מעט חשיבה, המסקנה שלי היא שאם תתקבל הצעה ראויה (4-5 מיליון יורו) אז צריך לשחרר.
טוני הגיע לפיק מסוים העונה. מכאן זה לא יילך וישתפר אלא רק יירד. העיתוי מחורבן זה נכון, אבל אם יש אפשרות לעשות קופה יפה שתמתיק את הגלולה אז הייתי הולך על זה.
במידה וההצעה לא עונה על הדרישות, לשדרג שכר ולהתקדם.
לגבי הדברים של אילוז, מישהו שמע את זה במו אוזניו או שמדובר בעוד הנפצת וואטסאפ?
כל מה שרשום פה זה הנפצות ושמועות( יסלחו לי כל החברים של....)