11/7 - חג הגאולה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: 11/7 - חג הגאולה

שליחה על ידי ForeverRed »

nir767676 כתב: כיום בלעדיה אנחנו מקום שלישי בליגה עם ניהול נכון ובעלים שלא מזרים שקל למועדון, בוא לא נגזים
חכמה מאוד קטנה להגיד את זה עכשיו, כשיש את טרנר עם גב של 12,000 מנויים, שחקנים גדולים, הצלחות בליגה ובאירופה.

רק שכחת את הדרך להגיע לשם, את האנשים שהובילו אותך ואת כמות המשאבים האדירה שנזקקנו לה על מנת לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ניב כתב:במיוחד היום ממרום האולימפוס אפשר לומר בפה מלא - בלעדיה אנחנו כלום

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מבין את הטראומה שיש לכל אוהד באר שבע באשר הוא,
אבל לחשוב שאנחנו נהיה בליגה לאומית אם אלונה עוזבת מחר זה הזוי במדינה שבה ל70% מהקבוצות בליגת העל אין בכלל אצטדיון ביתי

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

nir767676 כתב:מבין את הטראומה שיש לכל אוהד באר שבע באשר הוא,
אבל לחשוב שאנחנו נהיה בליגה לאומית אם אלונה עוזבת מחר זה הזוי במדינה שבה ל70% מהקבוצות בליגת העל אין בכלל אצטדיון ביתי
אף אחד לא חושב ככה, אבל אם אלונה לא הייתה באה אלינו אז ב2007, שום דבר מהדברים המדהימים שקרו מאז לא היה קורה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

nir767676 כתב:מבין את הטראומה שיש לכל אוהד באר שבע באשר הוא,
תעשה הבחנה.
יש את העידן של לפני אלונה ויש את זה שאחרי.
ברור שאם מחר היא עוזבת, אנחנו לא נהפוך בין לילה לקבוצת ליגה לאומית. בכל זאת בנו פה משהו גדול ויציב. אבל עדיין, ללא מחליף ראוי תתחיל דעיכה שבוודאות לא תסתיים במקום שלישי.

לגבי העידן של לפני, ללא אלונה ספק באיזו ליגה אנחנו משחקים היום בכלל. העובדה שאתה מרשה לעצמך לצאת בהצהרות כאלה רק מוכיחה מה היא עשתה פה. בלעדיה זה ללא ספק לא היה קורה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

nir767676 כתב: כיום בלעדיה אנחנו מקום שלישי בליגה עם ניהול נכון ובעלים שלא מזרים שקל למועדון, בוא לא נגזים
אלונה קנתה את באר שבע עם חובות של מיליוני שקלים בלי מחלקת נוער ועם קבוצה במרכז-תחתית הליגה הלאומית, על מה לעזאזל אתה מדבר? אם לא אלונה אנחנו לא נמצאים בכלל בליגת העל אתה מדבר על מקום שלישי?
ברור שאם אלונה עוזבת מחר אנחנו לא נהיה בלאומית כי היא משאירה אחריה מועדון בריא, למה אתה מסתכל על זה ככה? תסתכל איך היא קיבלה אותו. כשאומרים בלעדיה מתכוונים לתרחיש שבו אלונה לא רוכשת את באר שבע ואנחנו ממשיכים להתקיים מאותה נקודה שבה ז'ינו עזב.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

South Boy כתב:
אלונה קנתה את באר שבע עם חובות של מיליוני שקלים בלי מחלקת נוער ועם קבוצה במרכז-תחתית הליגה הלאומית, על מה לעזאזל אתה מדבר? אם לא אלונה אנחנו לא נמצאים בכלל בליגת העל אתה מדבר על מקום שלישי?
ברור שאם אלונה עוזבת מחר אנחנו לא נהיה בלאומית כי היא משאירה אחריה מועדון בריא, למה אתה מסתכל על זה ככה? תסתכל איך היא קיבלה אותו. כשאומרים בלעדיה מתכוונים לתרחיש שבו אלונה לא רוכשת את באר שבע ואנחנו ממשיכים להתקיים מאותה נקודה שבה ז'ינו עזב.
התכוונתי ליום שאחרי אלונה, ובתגובה להודעה שציינה שאנחנו כלום בלי אלונה.
מסכים שהנק' שאנחנו נמצאים בה כיום והנק' שנמצא בה אחרי שהיא תעזוב זה הכל בזכותה, אבל להגיד שאנחנו כלום בלי אלונה זה לא נכון, אם היא עוזבת מחר אנחנו ממש לא נהיה כלום.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

nir767676 כתב: התכוונתי ליום שאחרי אלונה, ובתגובה להודעה שציינה שאנחנו כלום בלי אלונה.
מסכים שהנק' שאנחנו נמצאים בה כיום והנק' שנמצא בה אחרי שהיא תעזוב זה הכל בזכותה, אבל להגיד שאנחנו כלום בלי אלונה זה לא נכון, אם היא עוזבת מחר אנחנו ממש לא נהיה כלום.
תוכניותיו שלי אלי זינו לעונת המשחקים 2007/08 היו להעמיד את תקציב המינימום המקובל באותה עת בליגה השנייה, 3 מיליון ש"ח. לתת את המושכות לשרון אביטן ולהתבסס על כוכבים מקומיים כמו יוסי אלקיים ונדב קידר.
על כן הדגשתי, דווקא היום, מהמקום הגבוה בו אנו מצויים אסור לנו להתבלבל ולחשוב שמשהו ממה שאנחנו חווים היה יכול להתקיים בלעדייה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

תזכרו מה היה פה לפני 5 שנים.
ואני לא מדבר רק על הצד המקצועי, אלא על כל המסביב.
זה לקח כמה שנים, אבל אנחנו מועדון שעלה על הדרך מאותו משחק בנתניה ורק מתעצם מעונה לעונה.
לטוב מתרגלים מהר, לי אישית זה מרגיש שאנחנו (לפחות אני) לא מספיק מעריכים את קפיצת המדרגה שנעשתה פה בכל המישורים.
ברור שאם אלונה מחר תעזוב אז יהיה לנו קבוצה טובה. זה בעיקר בזכות מה שנבנה פה בשנים האחרונות.
גרעין אוהדים של כמה אלפים לבדו יכול בקלות להיעלם או להפוך לקבוצה סטייל הפועל פ"ת.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yossi כתב:תזכרו מה היה פה לפני 5 שנים.
ואני לא מדבר רק על הצד המקצועי, אלא על כל המסביב.
זה לקח כמה שנים, אבל אנחנו מועדון שעלה על הדרך מאותו משחק בנתניה ורק מתעצם מעונה לעונה.
לטוב מתרגלים מהר, לי אישית זה מרגיש שאנחנו (לפחות אני) לא מספיק מעריכים את קפיצת המדרגה שנעשתה פה בכל המישורים.
ברור שאם אלונה מחר תעזוב אז יהיה לנו קבוצה טובה. זה בעיקר בזכות מה שנבנה פה בשנים האחרונות.
גרעין אוהדים של כמה אלפים לבדו יכול בקלות להיעלם או להפוך לקבוצה סטייל הפועל פ"ת.
אני חושב שאנחנו עדיין לא מבינים ומעכלים את החלום שאנחנו נמצאים בו... דברים כאלה מבינים לעומק רק בדיעבד.
שלא נגיע לדיעבד לעולם
---
עזיבת אלונה משמעותה פתיחת חוזים לכל השחקנים ובניית סגל חדש מ0 בסגנון סויסה וליאור אסולין בזמנו.
ברדה ומליקסון יעדיפו לפרוש
והקפטן יהיה עמית ביטון. צברנו שם טוב אבל כל זה בזכות אלונה, לא בגלל שיש לנו אצטדיון יפיוף... הכסף מדבר. וכשאין כסף.. אין הישגים

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אלדר כתב: אני חושב שאנחנו עדיין לא מבינים ומעכלים את החלום שאנחנו נמצאים בו... דברים כאלה מבינים לעומק רק בדיעבד.
שלא נגיע לדיעבד לעולם
---
עזיבת אלונה משמעותה פתיחת חוזים לכל השחקנים ובניית סגל חדש מ0 בסגנון סויסה וליאור אסולין בזמנו.
ברדה ומליקסון יעדיפו לפרוש
והקפטן יהיה עמית ביטון. צברנו שם טוב אבל כל זה בזכות אלונה, לא בגלל שיש לנו אצטדיון יפיוף... הכסף מדבר. וכשאין כסף.. אין הישגים
למה אתה לא חושב שיגיע מישהו אחרי אלונה?
אם אלונה תעזוב, יגיע מישהו אחר ובכל מקרה זה לא נראה כמו משהו שיקרה בזמן הקרוב.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

red and white כתב: למה אתה לא חושב שיגיע מישהו אחרי אלונה?
אם אלונה תעזוב, יגיע מישהו אחר ובכל מקרה זה לא נראה כמו משהו שיקרה בזמן הקרוב.
כי צריך להיות ריאלי... ביתר מועדון גדול בכדורגל סבלו במשך שנים עד שלקח אותם בעלים וגם זה טביב
הפועל תל אביב נמצאת בליגה השניה רק בגלל שכל אחד בא לעשות סיבוב על הקבוצה להשאיר חובות וללכת
כי עם כל הכבוד להפועל באר שבע, כמות האוהדים העשירים שלה קטנה.
עשירי המדינה לא בדיוק קופצים על קבוצות כדורגל (למרות שהתדמית בעליה)
נתניה אחרי עשור של ירידות ליגה מצאה בעלים ראוי
הפועל פת מועדון גדול וחשוב בכדורגל גם ב3 שקל לא לוקחים
והרשימה לא נגמרת.... שלא נגיע ליום הזה שאלונה תרצה לעזוב כי אני לא מוצא סיבות מספיק טובות שמישהו אחר יקח אותנו. עם כל הכבוד לשנתיים האחרונות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חולה על המשפט הבא:"הפועל ב"ש הייתה לפני ותהיה גם אחרי".
אז בואו נדבר בבקשה איזו הפועל ב"ש הייתה לפני.
קבוצה כבויה,לוזרית שנעה בין לאומית לעל,פרשיות בלי סוף,הפסדים לגדולות בלי סוף,קהל שלא מגיע וכו וכו וכו.
נכון שהיום הפועל ב"ש מייצרת במינימום בין 30 ל35 מליון שקל.
אבל אילו מספרים שנובעים מהצלחה,הרי אם מחר בבוקר אלונה עוזבת ומרבית הכוכבים אחריה מישהו רואה כאן סרט שמוכרים כאן 12000 מנויים ב1400 שח?
או שספונסרים יעמדו כאן בתור בשביל לתת חסות?
אני לא רואה את אלונה עוזבת כאן ב10 שנים הקרובות ואם זה יקרה אין מצב שהיא מפקירה והולכת,היא תשאיר את המועדון בידיים לא פחות טובות,זו אלונה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הפועל באר שבע תהיה אחרי אלונה השאלה מה יקרה פה
תהיה כמו הפועח חיפה או מכבי נתניה

אני יותר סומך על אלונה מאי פעם גם אם תרצה לעזוב מלח מים מלח מים
היא תבדוק טוב טוב למי היא מעבירה את מפעל החיים שלה

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב