שאלה למבינים
שאלה למבינים
אם (חס וחלילה חס ושלום) אנחנו לא עוברים את ההונגרים, אנחנו יורדים לאירופית? אם כן לאיזה שלב? או שנגמרת לנו העונה האירופית בכלל
Re: שאלה למבינים
עפים הביתה. בל אירופית ובלי בטיח.eitam כתב:אם (חס וחלילה חס ושלום) אנחנו לא עוברים את ההונגרים, אנחנו יורדים לאירופית? אם כן לאיזה שלב? או שנגמרת לנו העונה האירופית בכלל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אבל בשנה שעברה אולימפיקוס שהפסידו לנו, ירדו לאירופית..Totti כתב: עפים הביתה. בל אירופית ובלי בטיח.
זה היה בשלב השלישי, לא השניeitam כתב: אבל בשנה שעברה אולימפיקוס שהפסידו לנו, ירדו לאירופית..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יורדים לאינטרטוטו, לא?
יש מצב לקבל שוב את הרטה ברלין?
יש מצב לקבל שוב את הרטה ברלין?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אכן, רק מבינים באמת יוכלו לענות לך על השאלה הזו.
בלי קשר למה ששאלת, מה כל כך קשה בלהבין את הקונספט של שערי החוץ?! למה אחרי כל משחק אירופי בטרנר אני שומע אנשים מסתבכים עם כל מיני תסריטים שונים של תוצאות??
בלי קשר למה ששאלת, מה כל כך קשה בלהבין את הקונספט של שערי החוץ?! למה אחרי כל משחק אירופי בטרנר אני שומע אנשים מסתבכים עם כל מיני תסריטים שונים של תוצאות??
עברנו את שריף בשלב מקביל לזה מול הונבד.eitam כתב: אבל בשנה שעברה אולימפיקוס שהפסידו לנו, ירדו לאירופית..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טרמפיסטים + רשתות חברתיות + חוסר מודעות עצמיתCameo כתב:אכן, רק מבינים באמת יוכלו לענות לך על השאלה הזו.
כמו הקלישאה של להסביר לאישה מה זה נבדל
לא מלמדים את זה באוניברסיטה של החיים. בעיה.Cameo כתב:אכן, רק מבינים באמת יוכלו לענות לך על השאלה הזו.
הכי גרועים הם אלו שלא משנה מה תסביר להם, מבינים ששער חוץ שווה שני שערים.Cameo כתב:אכן, רק מבינים באמת יוכלו לענות לך על השאלה הזו.
++ReDo כתב: הכי גרועים הם אלו שלא משנה מה תסביר להם, מבינים ששער חוץ שווה שני שערים.
לכל המתחכמים, כשכתבתי "מבינים" המכוונת שאני פחות מעוניין בהשערות של אנשים...
חשבתי שבניגוד לשנה שעברה, על מנת להגיע לבתים של ליגת האלופות נצטרך לעבור שתי קבוצות ולא שלוש (שריף, אולימפיאקוס, סלטיק) ועל כן ההתמודדות מול הונבד מקבילה לאולימפייקוס
חשבתי שבניגוד לשנה שעברה, על מנת להגיע לבתים של ליגת האלופות נצטרך לעבור שתי קבוצות ולא שלוש (שריף, אולימפיאקוס, סלטיק) ועל כן ההתמודדות מול הונבד מקבילה לאולימפייקוס