yossi כתב:יש זר שאתה מוציא או מוותר על חלוץ בשביל שוער שכזה?
לא חושב שכדאי.
בת'אכלס, איכות משחק ההגנה חשובה מזהות השוער.
רוצה להאמין שחיימוב לא יספוג גולים קלים כמו שגורש ספג.
אין, אתה צודק. רק אומר שלא נחה.
במקרה של העפלה לאלופות, לא אופתע אם נראה כאן מהלך "חואן פאבלו" אל חשבום קורהוט. בייחוד אם ביטון יתאקלם טוב.
לא הייתי "בונה עליו בענק", לא כדאי לנפח את הבלון יותר מדי אחרת הוא יתפוצץ. יש לו עוד הרבה מה להוכיח כדי להצדיק את ההייפ שנוצר סביבו אחרי העונה הזאת.
אין לי ספק שזאת העונה האחרונה של גורש אז צריך להיערך מהבחינה הזאת, בינתיים אני חושב שחיימוב שוער מצוין וקצת אנדרייטד כך שגם אם ג'ראפי יבוא לא הייתי ממהר לתת לו את אפודת השוער הראשון למרות שאם הוא ימשיך להציג את היכולת מאשתקד אני יותר מאשמח לראות אותו בבאר שבע.
לדעתי החוליה החלשה בקבוצה זו עמדת השוער, לא מספיק טובים אבל מצד שני אי אפשר שיהיו 11 כוכבים בקבוצה,
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
Totti כתב:
הצלה ענקית!
הכדור שינה כיוון והוא הדף באינסטיקנט אדיר
הצלה של מיקום או חוסר מיקום.
יכול להיות שלא ראה את הכדור, אוי ואבוי אם לא היה לוקח את הכדור הזה.
הצלה שהוא היה חייב לקחת... אם מנקים את ההדיפה התיאטרלית
אלדר כתב:
הצלה של מיקום או חוסר מיקום.
יכול להיות שלא ראה את הכדור, אוי ואבוי אם לא היה לוקח את הכדור הזה.
הצלה שהוא היה חייב לקחת... אם מנקים את ההדיפה התיאטרלית
הכדור שינה כיוון בשניה האחרונה, הוא נתן שם אינסטינקט חתולי לכל דבר והוא בטח שלא היה אשם אם היינו סופגים משם. תוסיפו לזה עוד הצלה טובה במחצית השניה (אולי המצב היחיד של הונבד) שהכדור הוסט לכיוונו והוא שמר על ערנות והעובדה שהשער שספגנו לא היה בכלל באשמתו ותקבלו אחלה משחק שלו.
South Boy כתב:
הכדור שינה כיוון בשניה האחרונה, הוא נתן שם אינסטינקט חתולי לכל דבר והוא בטח שלא היה אשם אם היינו סופגים משם. תוסיפו לזה עוד הצלה טובה במחצית השניה (אולי המצב היחיד של הונבד) שהכדור הוסט לכיוונו והוא שמר על ערנות והעובדה שהשער שספגנו לא היה בכלל באשמתו ותקבלו אחלה משחק שלו.
כדור למרכז השער מ25 מר. שער של שוער לא משנה מה המעוף של הכדור