למה לא מחוייב?אמרו לו אל תגיע,ממה שאני יודע אפילו לא ישבו איתו להתיר את החוזה,בטח מחכים לקבוצה שתיקח את החוזה שלו,בכל מיקרה אם הוא פונה לCAS הוא מקבל את כל החוזה ואלונה צריכה לדעת את זהThe red one כתב:מה זה אומר מכבדים את החוזה אבל הוא לא מחוייב לכלום? הוא מקבל כסף על כלום?
לוסיו
Re: לוסיו
- The red one
זה מה שמשה כתב. נמצא תחת חוזה אבל לא מחוייב לכלום (להגיע למשחקים/אימונים)..אז השאלה אם את החובה שלהם בחוזה (לשלם לו) הם כן מכבדים..hb7 כתב: למה לא מחוייב?אמרו לו אל תגיע,ממה שאני יודע אפילו לא ישבו איתו להתיר את החוזה,בטח מחכים לקבוצה שתיקח את החוזה שלו,בכל מיקרה אם הוא פונה לCAS הוא מקבל את כל החוזה ואלונה צריכה לדעת את זה
מה הקשר cas?hb7 כתב: למה לא מחוייב?אמרו לו אל תגיע,ממה שאני יודע אפילו לא ישבו איתו להתיר את החוזה,בטח מחכים לקבוצה שתיקח את החוזה שלו,בכל מיקרה אם הוא פונה לCAS הוא מקבל את כל החוזה ואלונה צריכה לדעת את זה
מישהו מלין את שכרו או פוגע לו בתנאים?
את החוזה הוא מקבל בכל מקרה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אל תעשו סלט. כתבתי בצורה ברורה. במועדון משלמים ללוסיו את החוזה, אבל הודיעו לו שבגלל שהוא לא בתוכניות הוא לא צריך להגיע לאימונים ולמשחקים של הקבוצה.
לדעתי זאת טעות, אם כבר משלמים לו תחוזה, ועדין לא הגיע חלוץ אחר, למה לא להשתמש בלוסיו? בטח כשהוא בסגנון אחר משהר וגאדיר ויכול היה להוסיף לנו גיוון מול ההונגרים.
כמו שהתנהלנו מול סוארס בשנה שעברה היינו צריכים להתנהל מול לוסיו הקיץ ולהשתמש בו עד שמחתימים חלוץ חדש.
לדעתי זאת טעות, אם כבר משלמים לו תחוזה, ועדין לא הגיע חלוץ אחר, למה לא להשתמש בלוסיו? בטח כשהוא בסגנון אחר משהר וגאדיר ויכול היה להוסיף לנו גיוון מול ההונגרים.
כמו שהתנהלנו מול סוארס בשנה שעברה היינו צריכים להתנהל מול לוסיו הקיץ ולהשתמש בו עד שמחתימים חלוץ חדש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכיםSir Alex Ferguson כתב:אל תעשו סלט. כתבתי בצורה ברורה. במועדון משלמים ללוסיו את החוזה, אבל הודיעו לו שבגלל שהוא לא בתוכניות הוא לא צריך להגיע לאימונים ולמשחקים של הקבוצה.
תאמת לא לתת לשחקן להתאמן זה פגיע בתנאים,אבל בגלל שמשלמים לו אז לא אכפת לוTotti כתב: מה הקשר cas?
מישהו מלין את שכרו או פוגע לו בתנאים?
את החוזה הוא מקבל בכל מקרה
"לא לתת לו להתאמן"hb7 כתב: תאמת לא לתת לשחקן להתאמן זה פגיע בתנאים,אבל בגלל שמשלמים לו אז לא אכפת לו
אחשלי, אף אחד לא מונע ממנו להתאמן. הציעו לו לשבת בבית, אם הוא היה מחליט שהוא חייב להתאמן- היו בהחלט מאפשרים לו.
ראה מקרה גורדנה.
למישהו יש מושג מה קורה איתו עכשיו? היכן הוא משחק? ממי מקבל כסף?
כי אם הוא עדין ממשיך לקבל מאיתנו שכר הייתי שוקל להחזירו לסגל,עד שחלוץ איכותי יותר יגיע.
כי אם הוא עדין ממשיך לקבל מאיתנו שכר הייתי שוקל להחזירו לסגל,עד שחלוץ איכותי יותר יגיע.
לא משחק,נימצא בחופשה על חשבון אלונהLIAV00S כתב:למישהו יש מושג מה קורה איתו עכשיו? היכן הוא משחק? ממי מקבל כסף?
אם זה באמת ככה אז הייתי חושב להחזירו לסגל. בסך הכל חלוץ באמת טוב לליגה שלנו,כבש מול סלטיק פעמיים,וכבש שערים שעזרו לנו בליגה.hb7 כתב: לא משחק,נימצא בחופשה על חשבון אלונה
בסך הכל חלוץ טוב ובטוח יותר טוב מגאדיר
סוארס שיחק כי צדק היה מורחק.
לא חושב שזה בריא לתת לשחקן שאתה לא בונה עליו לשחק.
לא חושב שזה בריא לתת לשחקן שאתה לא בונה עליו לשחק.
- The red one
אגב, קטע מעניין, תסתכלו על העמודים הראשונים פה באשכול. איפה אנחנו אז ואיפה עכשיו.
הראשון לזהותThe red one כתב:נראה לי קצת הגזמתם, לא?
צריך לתת לו עוד זמן
לוסיו אחלה ובקונסטלציה מסוימת הוא יכול לתרום עד שיגיע חלוץ, רק שהוא לא עשה איתך מחנה אימונים מסודרואתה לא יודע מה כושרו כעת. בנוסף תחשוב מה אתה משדר לספסל שלך אם הוא יועדף. אם אחד משהר/ברדה/גאדיר היה פצוע עוד ניחא
- ForeverRed
אני לא חושב שמישהו במועדון דמיין שלא נמצא חלוץ עד שלב כל כך מאוחר. לכן שחררו את לוסיו.
עכשיו זה כבר מאוחר מדי.
אני בטוח שהלקחים יופקו.
עכשיו זה כבר מאוחר מדי.
אני בטוח שהלקחים יופקו.