Sir Alex Ferguson כתב:אל תעשו סלט. כתבתי בצורה ברורה. במועדון משלמים ללוסיו את החוזה, אבל הודיעו לו שבגלל שהוא לא בתוכניות הוא לא צריך להגיע לאימונים ולמשחקים של הקבוצה.
לדעתי זאת טעות, אם כבר משלמים לו תחוזה, ועדין לא הגיע חלוץ אחר, למה לא להשתמש בלוסיו? בטח כשהוא בסגנון אחר משהר וגאדיר ויכול היה להוסיף לנו גיוון מול ההונגרים.
כמו שהתנהלנו מול סוארס בשנה שעברה היינו צריכים להתנהל מול לוסיו הקיץ ולהשתמש בו עד שמחתימים חלוץ חדש.
כל כך נכון.
היה מוסיף לנו המון במיוחד לאור המצוקה שלנו בעמדה הזאת... החלטה מוזרה של המועדון.
niv1 כתב:למה לתת לשחקן שעוד שבוע שבועיים לא יהיה חלק מהקבוצה דקות על חשבון חלוצים שירוצו איתנו לאורך כל העונה... אין שום הגיון במהלך כזה
כי הוא יותר טוב מהם, גם אם לא שחקן גדול.
כי יש לו הכי הרבה על מה לשחק.
כי משחק אחד טוב שלו באירופה ופתאום יכולות להיות לו כמה וכמה הצעות מקבוצות, אולי אפילו נצליח להרוויח מזה איזה שקל או שניים.
ReDo כתב:איך לדעתכם היה נראה מקצועית שחקן שיודע שהוא לא בתוכניות וגם לא יהיה בתוכניות, שמבקשים ממנו לבוא ולתת משחק אחד-שניים וללכת.
בנוסף, אם אני לא טועה הוא לא עבר שום מחנה אימונים הקיץ. לדעתי בכושרו הנוכחי לא יכול להועיל לנו בשום צורה.
זה יכול להיות רק לטובתנו ולטובתו,אין לו כ"כ הצעות,ואנחנו כרגע צריכים חלוץ,ובנתיים משלמים לו כסף... מה כבר יכול להיות? אני בטוח שדווקא אם הוא יבוא ויתן הצגה וישחק טוב זה רק
יביאו עליו הצעות וכך אנחנו נוכל להרוויח כסף+ תרומה נכבדת שלו,עד שיגיע חלוץ טוב יותר ממנו.
בנתיים אני לא רואה לא את גאדיר ולא את ברדה כחלוצים שיכולים לתרום לנו במסגרת הזו.
הפועלעולה כתב:סוארס שיחק כי צדק היה מורחק.
לא חושב שזה בריא לתת לשחקן שאתה לא בונה עליו לשחק.
ההפך, זה יכול לתת לו יותר מוטבציה להוכיח שהוא באמת ראוי
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
הזוי בעיניי שהוא צריך להתפשר עד הליגה השניה בטורקיה, זה שחקן לא רע, אולי לא מספיק ברמה לשאיפות שלנו אבל לדעתי לקבוצת דרג ביניים ישראלית הוא טיל. מה גם שהשכר שלו לא מופרך לקבוצות כמו סכנין פ"ת ק"ש יכולות לעמוד בו בכיף.
יש קבוצות בטורקיה עם הרבה מאוד כסף. הוא דחה הצעה ממאריבור מוקדם יותר הקיץ כי היא הייתה באיזור שלנו ואפילו נמוך יותר מבחינה כספית, בטורקיה הוא ירוויח הרבה יותר וכניראה בגילו, בטח אחרי החוויה אצלנו, זה הדבר שהכי חשוב לו.
מקווה שנלמד מהעזיבה שלו לקחים לעתיד, לדעת לאיזה קבוצות להשאיל ובאיזה תנאים.
היה לו בינואר ביקוש מאוד גבוה (כולל קבוצות שרצו לרכוש אותו) ובחרנו את אשדוד בגלל הקשרים איתה למרות שמבחינה מקצועית היא הייתה אופציה רעה בגלל ששיחקה הגנתי מאוד ומיעטה להגיע להזדמנויות וככה בקיץ רק רצינו שלוסיו יוותר על החוזה והפסדנו מאות אלפי יורו...