תומאש פקהארט
Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש
ובאמת אם נניח בצד את הדיון הפורה בנושא חופים ונמלים יש לי הרושם שסיכויו להגיע לכאן די גבוהים.
מדובר בשחקן שהמועדון עקב אחריו לאורך העונה שעברה והקשר הראשוני התבצע באופן ייזום על ידי המועדון ממש בתום העונה בניגוד לשחקנים רבים שמגיעים דרך הצעות סוכנים (כפי שהגיע קואנקה למשל)
בתחילה הדרישות היו איפשהו סביב 800 אלף יורו והמשא ומתן הוקפא, נראה שכעת הם כבר ירדו משמעותית יותר לכיוון המספרים שאנו מוכנים לשלם.
נוסיף לזה את העובדה שהוא כבר שבועיים בלי חוזה ו-וואלה נראה שיש על מה לדבר.
אגב, לדעתי אם יגיע מדובר בשחקן שיכול מאוד לעזור לנו, והעובדה שבוצע עלי מעקב יחסית ארוך מוריד את הסיכון לטעות.
מדובר בשחקן שהמועדון עקב אחריו לאורך העונה שעברה והקשר הראשוני התבצע באופן ייזום על ידי המועדון ממש בתום העונה בניגוד לשחקנים רבים שמגיעים דרך הצעות סוכנים (כפי שהגיע קואנקה למשל)
בתחילה הדרישות היו איפשהו סביב 800 אלף יורו והמשא ומתן הוקפא, נראה שכעת הם כבר ירדו משמעותית יותר לכיוון המספרים שאנו מוכנים לשלם.
נוסיף לזה את העובדה שהוא כבר שבועיים בלי חוזה ו-וואלה נראה שיש על מה לדבר.
אגב, לדעתי אם יגיע מדובר בשחקן שיכול מאוד לעזור לנו, והעובדה שבוצע עלי מעקב יחסית ארוך מוריד את הסיכון לטעות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
מסכים איתך ניב. יש לי תחושה חזקה שהבחור יגיע.
גם נראה לא רע בכלל, הבנות יאהבו
גם נראה לא רע בכלל, הבנות יאהבו

בול.גדי כתב:אנחנו לא יהודה לוי והוא לא בר רפאלי כך שהוא לא הבחירה ראשונה שלנו ולהפך.
עכשיו השאלה על מה מתפשרים.
הייתי רוצה לראות מישהו שבהיררכיה יהיה שחקן הרכב מובהק ולא כמו במקרה לוסיו. שיחסוך כל שבוע את הנעלב התורן. מעדיף נעלבים קבועים שמבינים את המעמד שלהם ומקבלים החלטה מה טוב להם.
כרגע יש שלושה חלוצים נעלבים. אחד שלא פתח. אחד שתמיד מוחלף ואחד שנכנס אחרון.
ברוך השב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מעולה גדי!
התגעגענו
התגעגענו

- The red one
אוהדים של איזה קבוצה נורבגית(נראה לי, משהו מסקדינביה) שמו עליו עין בטוויטר.
לא מבוסס על דיווח או משהו..סתם סקאוטינג שכזה..
יש שם ים?The red one כתב:אוהדים של איזה קבוצה נורבגית(נראה לי, משהו מסקדינביה) שמו עליו עין בטוויטר.
גנבת ליאלדר כתב: יש שם ים?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
יש פיורדיםאלדר כתב: יש שם ים?
אי אפשר להתרחץ, המיים קפואים..
תשמע לא יצא לי לשוחח איתו אישית אז אין לי מושג מה עובר לו בראש אבל אני אתן לך פה תיאוריה שלי -South Boy כתב:לגיטימי לבוא לסייר בעיר או אפילו סתם לקרוא עליה באינטרנט ולהחליט שהמקום בפרט או האזור בכלל לא מתאים לו ולמשפחתו מבחינת סגנון חיים ורמת מחייה שהם התרגלו אליה. מותר לו לבדוק את המקום שבו הוא אמור לבלות את השנים הקרובות שלו ומותר לו גם לא לאהוב אותו.
לא לגיטימי זה לשלול מקום עבודה מסוים למרות שאתה מאוד רוצה להגיע אליו בגלל שאין בו משהו אחד קטן שלא משפיע על רמת החיים שלו ושל משפחתו בשום צורה, במקרה שלו זה ים.
אתם באמת לא רואים את ההבדל בין שני המקרים? זה כמו שאני יקבל הצעת עבודה בחו"ל ואחליט לשלול אותה בגלל שאין שם מקדנולד'ס למרות שחוץ מזה המקום בסדר גמור. זה אבסורד וזה לא רציני.
הבחור שיחק בכל כך הרבה מדינות בלי ים, לעזאזל הוא ואשתו נולדו וחיו כל החיים שלהם במדינה בלי מוצא לים, זה לא קצת צורם שבנאדם כזה פתאום שולל קבוצה בגלל שאין בעיר ים? מי שבאמת היה רוצה להגיע לפה היה מתייחס לזה כחיסרון מינורי שאפשר לפתור כי הרי זה לא שאין ים במדינת ישראל, וכשהוא יקבל הצעה מקבוצה שהוא כן ירצה להגיע אליה ואין בה ים הוא יוותר על זה בקלות (איזה ים יש באינגולשטאדט?).
אשתו מדריכת גלישה, ים זה חשוב מאוד בשבילה, ישראל זאת גם ככה התפשרות לשחקנים ששיחקו בבונדסליגה ובליגות יותר חזקות ומסוקרות מהישראלית (יוון למשל).
אז כשזה אינגולשטאט אין ים אבל יש בונדסליגה מצד שני.
כשזה א.א.ק אתונה יש ים ויש ליגה יוונית משמעותית ומסוקרת.
לישראל אם הוא מגיע זה כנראה התפשרות ולא הפייבוריטית שלו בוא נגיד ככה, אז אתה צודק אם הוא כל כך היה רוצה להגיע לפה הוא היה בא, אבל שחקנים ברמה גבוהה יחסית לליגה המעפנה שלנו עם רזומה בסדר גודל שלו לא ממהרים לבוא לפה (נשים בצד יכולת מקצועית לרגע ונסתכל רק על רזומה כי אי אפשר לדעת מה נקבל) וזו סוג של התפשרות.
אז הוא בטח אומר לעצמו אם כבר אני מתפשר ומגיע לישראל לפחות לעיר עם ים שלאשתי יהיה סבבה, מבין?
תגיד אתה רציני?South Boy כתב:
בשורה התחתונה הכול בעיני המתבונן, לאחרים זה נראה כמו סיבה לגיטימית לפסול מקום, לי זה נראה כמו קשקוש מוחלט ולחפש בכוח למה לא להגיע.
ובפעם המאה בערך, אם הבחור היה מעמיד את הדרישה הזאת בפני כל מועדון ששיחק תחתיו בקריירה שלו לא הייתי מטיל ספק בחשיבות של הנושא הזה בשבילו, אבל כשאתה משחק קריירה שלמה בלי שהנושא הזה מפריע לך ופתאום נהפכת לבת הים הקטנה אז כן, לי זה מפריע! (מותר לי בלי שתחשוב שרק מה שאתה חושב זה תורה מסיני נכון?)
לא מאמין שהתייחסתי כל כך הרבה לנושא כל כך מטומטם, שילכו הוא ואשתו לאסוף צדפים על החוף בסלוניקי למי אכפת לעזאזל, רק אל תצפו ממני שלא לחזור לכאן ולהזכיר לכם את זה ברגע שהוא יחתום כמו גדול בקבוצה באזור בלי ים.
חחח אם הוא יחתום פה אתה תבוא ותגיד מה? שאתה גאון ושהוא חתם בלי ים?
זה מאוד פשוט ולפי איך שזה נראה כרגע מהצד, לשחקן הייתה הצעה על השולחן (100%), איפה זה עומד כרגע אני לא יודע אולי אחרים יוכלו לשפוך יותר אור.
עניין הים עלה לא פעם ולא פעמיים בשיחות, המועדון רצה אותו וסימן אותו כאחד המועמדים המובילים ולראיה נעזר במקורביו כדי לשכנע את השחקן להגיע לכאן (שוב 100%).
הוא כנראה לא עף על הרעיון של ישראל ובודק אופציות נוספות וזאת זכותו המלאה, ואם בסוף יחתום כאן אתה יכול לחזור ולהגיד מה שאתה רוצה אף אחד פה לא אמר שבטוח הוא לא יחתום, אמרנו זזה אחד מהשיקולים וזה ציטוט שלו ולא של אף אחד אחר.
לסיכום -
תפסיקו לחשוב שאנחנו מרכז העולם, אם מכבי העשירה של גולדהאר עם השם של גורדי בכדורגל העולמי מתקשה להביא לפה זרים עם רזומה בסדר גודל כזה אז מי אנחנו בכלל?
הם בעצמם הצליחו להביא 3 זרים ברמה של רזומה כזה, אחד עלה שכר של 1.2 מיליון יורו לעונה והתברר ככישלון, שניים עלו 3.5 מיליון כל אחד כשהשוער הצעיר הגיע אך ורק כי השתתפו בצמפיונס וניצלו הזדמנויות.
לא קל להביא לישראל כדורגלנים עם רזומה מרשים באירופה, בסופו של דבר צריכים לפגוע בזרים עם סקאוטינג טוב/הראו יכולת בליגה (וואקמה/ויטור), לנצל הזדמנויות ולהיות עם הרבה מאוד מזל (אוגו/הובאן), להביא שחקן עם רזומה מרשים עם כוכבית (קוואנקה) או לשלם הרבה ולחכות בסבלנות להחלטות (פקהארט, מננדס, ויאטרי וכו'), זה המיקום שלנו בשרשרת המזון וזה מה יש, אנחנו לא באזל, לא סלטיק ואפילו לא לודוגורץ, לא קרובים.
אני מבין, אין לי בעיה עם סדר העדיפויות שלו כי הוא לא מעניין אותי.oranu כתב: תשמע לא יצא לי לשוחח איתו אישית אז אין לי מושג מה עובר לו בראש אבל אני אתן לך פה תיאוריה שלי -
אשתו מדריכת גלישה, ים זה חשוב מאוד בשבילה, ישראל זאת גם ככה התפשרות לשחקנים ששיחקו בבונדסליגה ובליגות יותר חזקות ומסוקרות מהישראלית (יוון למשל).
אז כשזה אינגולשטאט אין ים אבל יש בונדסליגה מצד שני.
כשזה א.א.ק אתונה יש ים ויש ליגה יוונית משמעותית ומסוקרת.
לישראל אם הוא מגיע זה כנראה התפשרות ולא הפייבוריטית שלו בוא נגיד ככה, אז אתה צודק אם הוא כל כך היה רוצה להגיע לפה הוא היה בא, אבל שחקנים ברמה גבוהה יחסית לליגה המעפנה שלנו עם רזומה בסדר גודל שלו לא ממהרים לבוא לפה (נשים בצד יכולת מקצועית לרגע ונסתכל רק על רזומה כי אי אפשר לדעת מה נקבל) וזו סוג של התפשרות.
אז הוא בטח אומר לעצמו אם כבר אני מתפשר ומגיע לישראל לפחות לעיר עם ים שלאשתי יהיה סבבה, מבין?
עצם העובדה שגם אתה מבין שאנחנו התפשרות בשבילו מעוררת אצלי אנטגוניזם לגביו וגורמת לי לתהות אם זה מי שאנחנו צריכים, אם הוא יכול להביא משהו ששחקן לא פחות טוב ממנו שבאמת רוצה להגיע לבאר שבע ולמנף את הקריירה שלו איתנו כן יכול להביא, ואנחנו בהחלט יכולים להביא מישהו כזה ודווקא בגלל זה אנחנו אלה שלא צריכים להתפשר. בסופו של דבר הקריירה שלו היא זמנית והוא ואשתו יכולים לגלוש למשך שארית חייהם אחרי שהוא יפרוש, בתור שחקן אני חושב שסדר העדיפויות שלך צריך להיות קודם כל הצלחה מקצועית וכמו ששחקנים אחרים עושים ויתורים יותר כואבים מלשכב על החוף הייתי מצפה משחקן שרוצה להצליח לוותר גם על זה.
כמו שאתה אומר שהוא הסכים לוותר על הים בשביל הבונדסליגה כי יש לו סדר עדיפויות גם לי בתור אוהד הקבוצה שרוצה את הטוב ביותר בשבילה יש, והאמת שאני חושב שאנחנו לא צריכים שחקן כזה שמתפשר עלינו פשוט כי אני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי שאנחנו נצטרך לחיות בשלום עם העובדה שאנחנו ברירת מחדל בשבילו. אם היה מדובר בחלוץ שבאמת מצית לך את הדמיון לא הייתי מייחס לזה חשיבות כי האיכות שהוא יכול להביא שווה את זה, אבל במקרה של פקהארט הוא פשוט לא נראה לי מספיק טוב כדי שהעובדה שאנחנו ברירת מחדל בשבילו תעבור לי חלק בגרון. אבל זה כבר עניין סובייקטיבי ולכל אחד יש את הדעה שלו.
ולא, אם הוא יחתום כאן אני לא יגיד שאני גאון ושהוא חתם בלי ים, אני יבוא לפה ויזכיר לכם שאחרי הכול כנראה שזה לא הדבר הכי חשוב בשבילו ובסוף גם על זה הוא התפשר. ואני בכלל התכוונתי שאני חושב שהוא יחתום במקום אחר ולא בבאר שבע.
אני מרגיש שאני לא מצליח להעביר את המסר כמו שצריך ושמבינים אותי לא נכון, אין לי מה להגיד יותר מזה ומי שהבין אני שמח. מה שבטוח אחרי הדיון הזה בים אני לא ידרוך בשנה הקרובה.
חחחחח תבוא תבוא לים ניקח שיעור אצל אשתו.South Boy כתב:
אני מבין, אין לי בעיה עם סדר העדיפויות שלו כי הוא לא מעניין אותי.
עצם העובדה שגם אתה מבין שאנחנו התפשרות בשבילו מעוררת אצלי אנטגוניזם לגביו וגורמת לי לתהות אם זה מי שאנחנו צריכים, אם הוא יכול להביא משהו ששחקן לא פחות טוב ממנו שבאמת רוצה להגיע לבאר שבע ולמנף את הקריירה שלו איתנו כן יכול להביא, ואנחנו בהחלט יכולים להביא מישהו כזה ודווקא בגלל זה אנחנו אלה שלא צריכים להתפשר. בסופו של דבר הקריירה שלו היא זמנית והוא ואשתו יכולים לגלוש למשך שארית חייהם אחרי שהוא יפרוש, בתור שחקן אני חושב שסדר העדיפויות שלך צריך להיות קודם כל הצלחה מקצועית וכמו ששחקנים אחרים עושים ויתורים יותר כואבים מלשכב על החוף הייתי מצפה משחקן שרוצה להצליח לוותר גם על זה.
כמו שאתה אומר שהוא הסכים לוותר על הים בשביל הבונדסליגה כי יש לו סדר עדיפויות גם לי בתור אוהד הקבוצה שרוצה את הטוב ביותר בשבילה יש, והאמת שאני חושב שאנחנו לא צריכים שחקן כזה שמתפשר עלינו פשוט כי אני לא חושב שהוא מספיק טוב כדי שאנחנו נצטרך לחיות בשלום עם העובדה שאנחנו ברירת מחדל בשבילו. אם היה מדובר בחלוץ שבאמת מצית לך את הדמיון לא הייתי מייחס לזה חשיבות כי האיכות שהוא יכול להביא שווה את זה, אבל במקרה של פקהארט הוא פשוט לא נראה לי מספיק טוב כדי שהעובדה שאנחנו ברירת מחדל בשבילו תעבור לי חלק בגרון. אבל זה כבר עניין סובייקטיבי ולכל אחד יש את הדעה שלו.
ולא, אם הוא יחתום כאן אני לא יגיד שאני גאון ושהוא חתם בלי ים, אני יבוא לפה ויזכיר לכם שאחרי הכול כנראה שזה לא הדבר הכי חשוב בשבילו ובסוף גם על זה הוא התפשר. ואני בכלל התכוונתי שאני חושב שהוא יחתום במקום אחר ולא בבאר שבע.
אני מרגיש שאני לא מצליח להעביר את המסר כמו שצריך ושמבינים אותי לא נכון, אין לי מה להגיד יותר מזה ומי שהבין אני שמח. מה שבטוח אחרי הדיון הזה בים אני לא ידרוך בשנה הקרובה.
ולגבי מה שאמרת הבנתי אותך,דיעה לגיטימית וכמו שאמרת סובייקטיבית.
בסופו של יום סומך על המערכת שאם ירצו ויראו לנכון יחכו לו ואם לא אז לא.
הם יודעים מה הכי טוב למועדון ולמי שווה לחכות ולמי לא, בכללי אני מבין את הגישה שלך אבל לפעמים כדי להביא שחקנים ברמה מעל הליגה צריכים סבלנות ולהוריד מהאגו.
אם פקהארט כזה או לא? סובייקטיבי לגמרי ועל השאלה הזו אנשי המועדון יצטרכו לענות לא אנחנו.
לדעתי וממה ששמעתי מאלמוג -
שווה לחכות כי הוא מקצוען אמיתי ושחקן ברמה גבוהה, ככה שגם אם יחתום למרות שהתלבט המון כשהוא לוקח החלטה הוא איתה עד הסוף, אלמוג אומר שאם הוא מחליט להגיע אז הוא נותן 100 אחוז מעצמו (יכול להיות שגם בגלל זה הוא מתלבט הרבה)
מעולה, אורן.oranu כתב: תגיד אתה רציני?
חחח אם הוא יחתום פה אתה תבוא ותגיד מה? שאתה גאון ושהוא חתם בלי ים?
זה מאוד פשוט ולפי איך שזה נראה כרגע מהצד, לשחקן הייתה הצעה על השולחן (100%), איפה זה עומד כרגע אני לא יודע אולי אחרים יוכלו לשפוך יותר אור.
עניין הים עלה לא פעם ולא פעמיים בשיחות, המועדון רצה אותו וסימן אותו כאחד המועמדים המובילים ולראיה נעזר במקורביו כדי לשכנע את השחקן להגיע לכאן (שוב 100%).
הוא כנראה לא עף על הרעיון של ישראל ובודק אופציות נוספות וזאת זכותו המלאה, ואם בסוף יחתום כאן אתה יכול לחזור ולהגיד מה שאתה רוצה אף אחד פה לא אמר שבטוח הוא לא יחתום, אמרנו זזה אחד מהשיקולים וזה ציטוט שלו ולא של אף אחד אחר.
לסיכום -
תפסיקו לחשוב שאנחנו מרכז העולם, אם מכבי העשירה של גולדהאר עם השם של גורדי בכדורגל העולמי מתקשה להביא לפה זרים עם רזומה בסדר גודל כזה אז מי אנחנו בכלל?
הם בעצמם הצליחו להביא 3 זרים ברמה של רזומה כזה, אחד עלה שכר של 1.2 מיליון יורו לעונה והתברר ככישלון, שניים עלו 3.5 מיליון כל אחד כשהשוער הצעיר הגיע אך ורק כי השתתפו בצמפיונס וניצלו הזדמנויות.
לא קל להביא לישראל כדורגלנים עם רזומה מרשים באירופה, בסופו של דבר צריכים לפגוע בזרים עם סקאוטינג טוב/הראו יכולת בליגה (וואקמה/ויטור), לנצל הזדמנויות ולהיות עם הרבה מאוד מזל (אוגו/הובאן), להביא שחקן עם רזומה מרשים עם כוכבית (קוואנקה) או לשלם הרבה ולחכות בסבלנות להחלטות (פקהארט, מננדס, ויאטרי וכו'), זה המיקום שלנו בשרשרת המזון וזה מה יש, אנחנו לא באזל, לא סלטיק ואפילו לא לודוגורץ, לא קרובים.
אם לגיה ורשה, מועדון פי כמה יותר מושך ועשיר מאיתנו, החתימו בסופו של דבר את סידיקו האלבני שלו רזומה פחות טוב משל פקהארט זה אומר הרבה.
הציפייה ששחקן גם יהיה עם רזומה טוב בליגות חזקות וגם ישים אותנו בראש סדרי העדיפות היא פשוט מנותקת מהמציאות.
ג'ורדי עצמו אומר שהוא מחכה כי שחקנים מסוימים יהיו מוכנים להיכנס עם מכבי למו"מ רק כאשר דלתות אליהן הם מכוונים ייסגרו. בטח שזה נוגע גם אלינו.
מקווה שהצ'כי יגיע. תחושת בטן שיהיה טוב.
אתמול רק נפל לי האסימון שהבאתי אותו פעם במנג'ר. משחק ראש אדיר.
הציפייה ששחקן גם יהיה עם רזומה טוב בליגות חזקות וגם ישים אותנו בראש סדרי העדיפות היא פשוט מנותקת מהמציאות.
ג'ורדי עצמו אומר שהוא מחכה כי שחקנים מסוימים יהיו מוכנים להיכנס עם מכבי למו"מ רק כאשר דלתות אליהן הם מכוונים ייסגרו. בטח שזה נוגע גם אלינו.
מקווה שהצ'כי יגיע. תחושת בטן שיהיה טוב.
אתמול רק נפל לי האסימון שהבאתי אותו פעם במנג'ר. משחק ראש אדיר.