את מעברו המרגש מעבר ליםSir Alex Ferguson כתב: לסגור באיזה מובן? (:
בן ביטון
Re: בן ביטון
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפוך גוטה הפוך, חושב שלאירופה צריך קודם כל מגן טוב הגנתית ובזה ביטון הוא הכי טוב בארץ ובפער.
לדור אלו יש דרך ארוכה לעבור עד שיגיע לאיכות ההגנתית של ביטון, גם אם ביטון טעה בשני המשחקים האחרונים זה היה מחוסר ריכוז ולא חוסר איכות.
לא אשכח לביטון איך הוא התמודד בשנה שעברה מול קיצונים ברמות הכי גבוהות בצורה מעוררת כבוד.
אם רוצים בתים בליגת האלופות, חייבים את בן ביטון איתנו.
בישראל אלו יהיה מספיק רוב הזמן, אם מישהו בונה על עונה אירופאית ארוכה, אז בן ביטון הוא המגן היחידי שיכול לתת לנו את זה בנקודת הזמן הנוכחית.
לדור אלו יש דרך ארוכה לעבור עד שיגיע לאיכות ההגנתית של ביטון, גם אם ביטון טעה בשני המשחקים האחרונים זה היה מחוסר ריכוז ולא חוסר איכות.
לא אשכח לביטון איך הוא התמודד בשנה שעברה מול קיצונים ברמות הכי גבוהות בצורה מעוררת כבוד.
בישראל אלו יהיה מספיק רוב הזמן, אם מישהו בונה על עונה אירופאית ארוכה, אז בן ביטון הוא המגן היחידי שיכול לתת לנו את זה בנקודת הזמן הנוכחית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1000Sir Alex Ferguson כתב:הפוך גוטה הפוך, חושב שלאירופה צריך קודם כל מגן טוב הגנתית ובזה ביטון הוא הכי טוב בארץ ובפער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1Sir Alex Ferguson כתב:הפוך גוטה הפוך, חושב שלאירופה צריך קודם כל מגן טוב הגנתית ובזה ביטון הוא הכי טוב בארץ ובפער.
+1.זה שי ! כתב:פתח תעונה לא טוב
אבל עדיין לא צריך לקבור אותו כמו שחלק מהאנשים הטיפשים עושים בפייסבוק
מעצבן שרוצים ממש ליפול על שחקן כזה או אחר.
זה שי !
- Sir Alex Ferguson
מצרף השוואה עדכנית שנתקלתי בה בנוגע למגינים הטובים בישראל -
https://www.facebook.com/ScorerIsrael/p ... 8766029788" onclick="window.open(this.href);return false;
גם בכתבה אפשר לראות שלבן ביטון יש יותר סיכולים בממוצע משאר המגינים הבולטים בליגה, וזה עוד כשהוא משחק בקבוצה כמו שלנו שהיא לרוב היוזמת והתוקפת.
https://www.facebook.com/ScorerIsrael/p ... 8766029788" onclick="window.open(this.href);return false;
גם בכתבה אפשר לראות שלבן ביטון יש יותר סיכולים בממוצע משאר המגינים הבולטים בליגה, וזה עוד כשהוא משחק בקבוצה כמו שלנו שהיא לרוב היוזמת והתוקפת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כשהוא מרוכז, לא חושב שיש מגן עם יכולות הגנתיות טובות יותר באחד על אחד מביטון בליגה.
לא מוצא אפילו אחד כזה. בשני משחקים ראשונים של העונה לא אשפוט אותו על איבוד ריכוז, אבל
בשלב הבא כל אחד כזה עלול לעלות לנו ביוקר. מקווה שילמד מזה. הוא חייב ללמוד.
התקפית, כל עוד לא יסבך עם פעולות שהוא לא מסוגל לעשות הכל יהיה טוב.
עבר שחקן? שלא יחפש לעבור עוד שניים. שישחרר כדור לשחקן היצירתי הכי קרוב אליו. הוא צריך לצאת מנקודת
הנחה שזה המקסימום שהוא יכול לעשות בהתקפה. כל פעולה נוספת רק תגרע.
לא מוצא אפילו אחד כזה. בשני משחקים ראשונים של העונה לא אשפוט אותו על איבוד ריכוז, אבל
בשלב הבא כל אחד כזה עלול לעלות לנו ביוקר. מקווה שילמד מזה. הוא חייב ללמוד.
התקפית, כל עוד לא יסבך עם פעולות שהוא לא מסוגל לעשות הכל יהיה טוב.
עבר שחקן? שלא יחפש לעבור עוד שניים. שישחרר כדור לשחקן היצירתי הכי קרוב אליו. הוא צריך לצאת מנקודת
הנחה שזה המקסימום שהוא יכול לעשות בהתקפה. כל פעולה נוספת רק תגרע.
אותי מעניין למה שופטים את בן ביטון כל כך לחומרה ועל שיר צדק שנראה רע מאוד בצמד המשחקים בדיוק כמו ביטון אין אפילו מילה אחת?
כמו שנותנים לשיר צדק סיבות מקלות והטעויות שלו מתקבלות בהבנה, אז גם לבן ביטון מגיע.
כמו שנותנים לשיר צדק סיבות מקלות והטעויות שלו מתקבלות בהבנה, אז גם לבן ביטון מגיע.
כשאני אמרתי את זה עוד אחרי התיקו בסמי עופר מול הפועל חיפה שנה שעברה אנשים יצאו עליי. מאז היכולת שלו לא השתנתה.CrazyRed7 כתב:אותי מעניין למה שופטים את בן ביטון כל כך לחומרה ועל שיר צדק שנראה רע מאוד בצמד המשחקים בדיוק כמו ביטון אין אפילו מילה אחת?
שיר במגמת ירידה כבר מאז המשחק מול בית"ר במושבה, כמה סימבולי שזה התחיל מאז שויטור נפצע. חייב להתעורר הוא פשוט נראה רע.
- Sir Alex Ferguson
מסכים מאוד.CrazyRed7 כתב:אותי מעניין למה שופטים את בן ביטון כל כך לחומרה ועל שיר צדק שנראה רע מאוד בצמד המשחקים בדיוק כמו ביטון אין אפילו מילה אחת?
שיר מתחיל כל שנה בצורה חלשה, וזה נכון גם השנה.
גם הוא וגם בן יהיו חייבים להעלות את הרמה ובעיקר את הריכוז בשבוע הבא מול הבולגרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אין ספק שהוא היה גרוע בצמד המשחקים.
אבל כולם נכנסים בו כאילו על הספסל יושב מאייקון או דני אלבס ורק מחכה להזדמנות.
הוא עדיין המגן הימני הכי טוב בליגה, בטח הגנתית.
מקווה שיישאר ויחלוק דקות עם אלו.
אבל כולם נכנסים בו כאילו על הספסל יושב מאייקון או דני אלבס ורק מחכה להזדמנות.
הוא עדיין המגן הימני הכי טוב בליגה, בטח הגנתית.
מקווה שיישאר ויחלוק דקות עם אלו.
- ForeverRed
מבקרים אותו כי לאנשים אין סבלנות כלפי איי קיו נמוך של כדורגל.
הגיע הזמן שביטון יפסיק עם השטויות האלה.
+1ForeverRed כתב:מבקרים אותו כי לאנשים אין סבלנות כלפי איי קיו נמוך של כדורגל.
אני מאוד סלחן כלפי שחקנים שתופסים תקופה רעה אבל פעולות טיפשיות יכולות להוציא אותי מדעתי.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מלבד טעות ב15 שניות הראשונות היה אחלה
הרג אותי עם העמה שעשה בכדור חופשי דקה 90
הרג אותי עם העמה שעשה בכדור חופשי דקה 90
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
המגן הישראלי בין הטובים שהיו ב15 שנים האחרונות, אנשים אוהבים להיטפל למתי שהוא עושה טעות ולא יודעים להעריך את העבודה שלו, הוא שיחק מול קיצוניים ברמות הכי גבוהות שיש וידע לנטרל אותם, הוא המגן היחידי שידע לנטרל את בן חיים בכל המפגשים מולם.
נכון הוא לא המגן הכי מושלם בעולם אבל יחסית למגן ימיני ועוד ישראלי הוא מעולה וזו תהיה אבידה אם הוא בסוף יעזוב, אנחנן לא יודעים מה נקבל מדור אלו ואיך יהיה המעבר שלו לקבוצה אלופה.
נכון הוא לא המגן הכי מושלם בעולם אבל יחסית למגן ימיני ועוד ישראלי הוא מעולה וזו תהיה אבידה אם הוא בסוף יעזוב, אנחנן לא יודעים מה נקבל מדור אלו ואיך יהיה המעבר שלו לקבוצה אלופה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!