1000 מנויים נמכרו עד עכשיו
Re: 1000 מנוים נמכרו עד עכשיו
אני חושב שנגיע ל 2500 מנויים העונה..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
התקשרתי ללונה טורס ואמרו לי שעוד לא הגיעו אז לא קניתי.
כשיגיעו אני אלך לקנות לעצמי ולקבל במקום. ואני מכיר עוד הרבה כמוני שלא רוצים לשלם ולקבל דף שרשום שאנחנו צריכים לקבל.
כשיגיעו אני אלך לקנות לעצמי ולקבל במקום. ואני מכיר עוד הרבה כמוני שלא רוצים לשלם ולקבל דף שרשום שאנחנו צריכים לקבל.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אתה וכול האנשים האלו אתם לא חושבים נכון נגיד אתם רוצים לקנות מנוי לשער 5 וב 1000 איש האלו יש כבר נגיד 600 מנויים לשער 5 מה שאומר שישארו פחות מנויים לשער 5 ואז כשתרצו להגיע ולקנות יגידו לכם שנגמרו המנויים לשער שרציתם וחבל.clark kent כתב:התקשרתי ללונה טורס ואמרו לי שעוד לא הגיעו אז לא קניתי.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תגידו, אם הזמנתי מנוי מבוגר לפני שבוע דרך 'חבר', אז גם לי מגיע צעיף או חולצה? או רק מי שקונה במחיר מלא?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
חשבתי על זה אני כנראה אלך לקנות ביום חמישי שאני לא עובד..אימפריה באדום כתב:
אתה וכול האנשים האלו אתם לא חושבים נכון נגיד אתם רוצים לקנות מנוי לשער 5 וב 1000 איש האלו יש כבר נגיד 600 מנויים לשער 5 מה שאומר שישארו פחות מנויים לשער 5 ואז כשתרצו להגיע ולקנות יגידו לכם שנגמרו המנויים לשער שרציתם וחבל.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
לפי מה שהבנתי זה רק לאלו שקנו דרך לונה..שמעון א כתב:תגידו, אם הזמנתי מנוי מבוגר לפני שבוע דרך 'חבר', אז גם לי מגיע צעיף או חולצה? או רק מי שקונה במחיר מלא?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מקווה מאוד שנצליח להגיע ל-2000 מנויים, לטעמי הרבה תלוי במשחקי גביע הטוטו.
במחזור ה 2 של גביע הטוטו אנחנו מול מכבי חיפה בחוץ ויש מצב שיהיה שידור בטלויזיה... ניצחון בקיריית אליעזר כשכולם יראו את המשחק, גם ייתן פוש לקמפיין המכירה...אריק כתב:אני מקווה מאוד שנצליח להגיע ל-2000 מנויים, לטעמי הרבה תלוי במשחקי גביע הטוטו.
Re: 1000 מנויים נמכרו עד עכשיו
שמעון מכבי חיפה תעלה עם שחקנ הספסל שלהם לשחק נגדך באותו משחק זה ההזדמנות שלנו אני לא מאמין שהם יעלו בהרכב מלא כי יש להם את ליגת האלפות על הראש זה תלוי
עם הם יעברו את אקטובה
זה שי !
עם הם יעברו את אקטובה
זה שי !

לונה טורס לוקחים עמלה של 2% על המנויים? אבא שלי היה היום וזה מה שאמרו לו

אם אני רוצה לקנות מנויים דרך חבר, אני צריכה להתקשר לחבר ?
אי אפשר דרך לונה טורס ?
אי אפשר דרך לונה טורס ?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!