המצב הביטחוני

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: המצב הביטחוני

שליחה על ידי The red one »

עוד נערה שנקטפו לה החיים על לא עוול בכפה. בת 13.5.

מזל שהפעם המחבל הארור חוסל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ה' יקום דמה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

The red one כתב:עוד נערה שנקטפו לה החיים על לא עוול בכפה. בת 13.5.

מזל שהפעם המחבל הארור חוסל.
ששש אל תגיד מחבל.....סה"כ נער בן 17

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ובינתיים עוד פיגוע ועוד נרצח...

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

הלו מה יהיה עם החמאס האלה? יש לנו משחק לארח כאן עוד שבוע וחצי

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

אתמול זה פגש אותי בפעם השלישית . אחרי שתי חברים אחד מבית ואחד מהצבא אתמול נרצח יוסי קירמה שוטר היס"מ שהיה בן מחזור שלי בגבעתי .
אתה הולך להלוויה ושומע את השר לביטחון פנים ובא וחוזר הבית ושומי את ראש הממשלה ושר הביטחון ובא לך להקיא מהגועל. אנחנו נהיה חזקים עם ישראל חי ועוד מיני סיסמאות והלב שלך רוצה להתפוצץ מהחלמאות בידיעה שהמחבל בן בליעל הזה היה צריך להיות מאוחרי סורג ובריח . פשוט מוציא אותי מדעתי שהם עושים מה שהם רוצים בטענה של זכויות אדם .
נקווה שלא רק השם ינקום את דמו של יוסי אלא גם המדינה והאחראים למחדל הזה יקחו כבר אחריות ויעשו עונש מוות למחבלים

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

milan כתב:אתמול זה פגש אותי בפעם השלישית . אחרי שתי חברים אחד מבית ואחד מהצבא אתמול נרצח יוסי קירמה שוטר היס"מ שהיה בן מחזור שלי בגבעתי .
אתה הולך להלוויה ושומע את השר לביטחון פנים ובא וחוזר הבית ושומי את ראש הממשלה ושר הביטחון ובא לך להקיא מהגועל. אנחנו נהיה חזקים עם ישראל חי ועוד מיני סיסמאות והלב שלך רוצה להתפוצץ מהחלמאות בידיעה שהמחבל בן בליעל הזה היה צריך להיות מאוחרי סורג ובריח . פשוט מוציא אותי מדעתי שהם עושים מה שהם רוצים בטענה של זכויות אדם .
נקווה שלא רק השם ינקום את דמו של יוסי אלא גם המדינה והאחראים למחדל הזה יקחו כבר אחריות ויעשו עונש מוות למחבלים
עזוב מהחמורים שיושבים בכנסת אין תקווה

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

milan כתב:אתמול זה פגש אותי בפעם השלישית . אחרי שתי חברים אחד מבית ואחד מהצבא אתמול נרצח יוסי קירמה שוטר היס"מ שהיה בן מחזור שלי בגבעתי .
אני מכיר את אלמנתו, טיילנו חודש ביחד במקסיקו לפני 3 שנים, כבר אז הם היו ביחד, לפני 5 חודשים התחתנו. זה מטורף לגמרי. כאפה לפרצוף.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

עם כל הצער שבדבר, העליהום על השופטת לא מוצדק. העבירות בהן הורשע אינם ברף פלילי גבוה המצדיק מעצר עד תום ההליכים. לחזות את הזוועה העתידית היא לא יכלה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אורי אדום בנשמה כתב:עם כל הצער שבדבר, העליהום על השופטת לא מוצדק. העבירות בהן הורשע אינם ברף פלילי גבוה המצדיק מעצר עד תום ההליכים. לחזות את הזוועה העתידית היא לא יכלה.
אתה לא מסכים עם הפוסט של גליק בנושא?
אשכרה ריחמה על אכזרים והתאכזרה לרחמנים.
תמונהhttps://postimage.org/

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ממש לא.
מדובר באנלוגיה כוזבת.

העוול שנעשה לו, אם אכן נעשה נעשה לו, זה עניין אחר בפני עצמו. כאמור - המחבל הארור הורשע בעבירות ברף הפלילי התחתון, ונידון כמדומני לארבעה חודשי מאסר. במצב שכזה אין עילה למעצר עד תום ההליכים.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אורי אדום בנשמה כתב:ממש לא.
מדובר באנלוגיה כוזבת.

העוול שנעשה לו, אם אכן נעשה נעשה לו, זה עניין אחר בפני עצמו. כאמור - המחבל הארור הורשע בעבירות ברף הפלילי התחתון, ונידון כמדומני לארבעה חודשי מאסר. במצב שכזה אין עילה למעצר עד תום ההליכים.
הבחור הסית כנגד יהודים על היותם יהודים, וקיבל דחייה של עונשו, על שום מה?
על שום מה יש לרחם ולהתחשב באדם שכל פועלו הוא להסית לרצח יהודים.
הוא לא הופיע לדיונים, הפר צווי הרחקה והמשיך להסית גם לאחר כל זאת ונימוקה של השופטת לאשר את הדחייה הוא - "בהתחשב בכך שהנאשם הודה ושיתף פעולה, וכן בנימוק הכללי שהוסבר, אני מקבלת את הבקשה."

אם אתה לא רואה את הרחמנות על האכזרים וההתאכזרות לרחמנים מאידך כפי שנשקפת מסיפורו של גליק, אז אין לי עוד מה להוסיף.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

הדברים האלו לא ישתנו כל עוד המדינה טומנת ראשה בחול ומעדיפה להעמיד פנים שהכל כשורה כדי לספר לנו כמה הכלכלה איתנה.
שנים על גבי שנים של דיבורים בעלמא ואפס עשייה ואלו המחירים. אין חוק ייעודי לשיפוט טרוריסטים (האם החוק הצבאי שתקף ביו"ש תקף גם על ישראלים?), אין בית משפט ייעודי לשיפוט טרוריסטים, אין החלטה בנוגע לעתיד מזרח ירושלים והשטחים, לכאן או לכאן ועוד אינספור אי החלטות ואי עשיות.
אז מה הפלא שדברים כאלו קורים? בית משפט השלום שעובד כמו סרט נע שרצים עליו עברייני תנועה, אנסים, טרוריסטים, מלביני הון והיעד לקבל כמה שיותר החלטות בכמה שפחות זמן. ברור שדברים יתפספסו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה בדיוק ההבדל בין מקרה עזריה שחייל לוקח את הדין לעצמו למה שמדינה צריכה לעשות וזה למשול. יש מעצרים מנהלים ועוד צעדים. אין תרוצים לזה שהמחבל הזה היה חופשי. הממשלה לא מושלת ולא מתפקדת מבחינה בטחונית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מה יהיה?

שלח תגובה