הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר
וירג'יל מיסיג'אן כובש השער והשחקן הכי טוב על המגרש תופס את שריר הירך ולא יכול להמשיך.
עכשיו הוחלף (קאפו נכנס במקומו). יכול להיות שלא יהיה כשיר נגדנו. אחד השחקנים המוכשרים שלהם.
עכשיו הוחלף (קאפו נכנס במקומו). יכול להיות שלא יהיה כשיר נגדנו. אחד השחקנים המוכשרים שלהם.
פחות אחד יותר נחמד
המסטרינג זה תענוג.Eelect כתב:וירג'יל מיסיג'אן כובש השער והשחקן הכי טוב על המגרש תופס את שריר הירך ולא יכול להמשיך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- simply-red
חבל חבל שאנחנו מגיעים מולם חבולים ועם סגל חסר, בסגל מלא הסיכויים היו לא רעים בכלל.
מול קבוצה כזו הכי חשוב זה קודם כל לא לאבד מישהו מחוליית ההגנה. בקטע הזה אנחנו טפו טפו טפו בסדר.simply-red כתב:חבל חבל שאנחנו מגיעים מולם חבולים ועם סגל חסר, בסגל מלא הסיכויים היו לא רעים בכלל.
התקפית פקהארט הגיע גם ככה באיחור וגם אם ישותף זה יהיה לדקות בודדות, שהר וגאדיר די דומים בערך המוסף שלהם ובמקום קואנקה נקבל מליקסון בימין, שכל עוד יצמד לאמצע זה יקל עלינו להיות מאוזנים ולהעסיק אותם בהגנה.
צריכים להיות חיוביים חבר'ה. יש לי תחושה שלקהל שלנו יכול להיות פה חלק חשוב בהוצאה של הבולגרים מריכוז.
תוצאה טובה בטרנר והיתרון יעבור אלינו בזכות היכולות הטקטיות שלנו.
מה עם ברדה? יהיה כשיר?
צפוי להיכנס דקה 65 ולמתוח שריר דקה 75, כפרה עליואדום זקן כתב:מה עם ברדה? יהיה כשיר?
- ForeverRed
לא יודע, עברו קצת מים בנהר מאז השנה שעברה.Totti כתב: רוב הסיכויים שזה מה שיקרה. תהיה רגוגע
זה ביגר אותנו ונתן ניסיון, אבל יש לזה גם מחיר מסוים.
אני מאוד מקווה שההחתמה המאוחרת של חלוץ לא תהיה בעוכרינו. אם נגיע למצב שחסר לנו גרוש ללירה ויתברר שהוא בעמדת החוד; זו תהיה בכייה לדורות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
אנחנו לא נביאים אבל הרשה לי להמר... זה בדיוק מה שיקרה.Totti כתב:אני מאוד מקווה שההחתמה המאוחרת של חלוץ לא תהיה בעוכרינו. אם נגיע למצב שחסר לנו גרוש ללירה ויתברר שהוא בעמדת החוד; זו תהיה בכייה לדורות.
סך הכל ההגנה שלהם כבדה וגבוהה. במשחק הבית שלך דווקא יכול להיות יעיל לפתוח עם חלוץ מהיר מאוד.
- simply-red
ראיתי רק את המחצית הראשונה.
התקפית קשה היה להתרשם בלי "הטריו" שמוביל אותם, הגנתית נראה שיש להם "אוויר" באגפים, משם הם הכי פגיעים ובעיקר מאגף ימין היכן שסשה מתופקד.
ממה שאני ראיתי הרושם שלי שאם נשחק עם שני חלוצים בשפיץ נוכל לעשות להם הכי הרבה נזק, אבל אין סיכוי שברק ישחק 4:4:2.
התקפית קשה היה להתרשם בלי "הטריו" שמוביל אותם, הגנתית נראה שיש להם "אוויר" באגפים, משם הם הכי פגיעים ובעיקר מאגף ימין היכן שסשה מתופקד.
ממה שאני ראיתי הרושם שלי שאם נשחק עם שני חלוצים בשפיץ נוכל לעשות להם הכי הרבה נזק, אבל אין סיכוי שברק ישחק 4:4:2.
המשחק הכי חשוב של גדיר אצלנו, do or die מבחינתו.
אם הוא פותח גם ראדי צריך לפתוח, הוא מפעיל אותו בצורה נהדרת
אם הוא פותח גם ראדי צריך לפתוח, הוא מפעיל אותו בצורה נהדרת
חחחח חלאיילה וגאדיר?simply-red כתב:ראיתי רק את המחצית הראשונה.
לא רואה סיכוי שהמאמן שלהם יפקיד את סאשה על וואקמה.simply-red כתב:ראיתי רק את המחצית הראשונה.
ואם כן, מצבנו טוב שזה המאמן שלהם.
הדבר שאני הכי חושש ממנו אצלם זה התקפות המעבר. יש להם מהירות בחלק הקידמי ברמה כזו שעוד לא פגשנו.
זה אומר שכל איבוד כדור במרכז השדה כמו שהיה לנו מול הונבד מעמיד אותנו בסכנה של ממש.
במשחק עומד יש להם תבניות התקפה יפות עם הרבה דאבל פאסים ותנועה אבל כאן
ליצירתיות של וואנדרסון יש חלק מכריע לדעתי. אם נמצא דרך לנטרל אותו זה יפגע להם מאוד ביכולת להפתיע אותנו במשחק העומד,
שגם היום בלעדיו היה רחוק מלהיות להיט למי שצפה במשחק.
נצטרך לשחק התקפי אבל בלי להפקיר את האמצע. אתגר טקטי לא קל.