כנראה שהרוב מהמרים על לודוגורץ, אז כפועל יוצא יחס הזכייה שם קטןyakar כתב:כן, מעניין למה ירדו הסיכויים.
הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- המשוגע האדום
איזה שחקן שלהם נפצע? שחקן הרכב?
וירג'יל מיסיג'אן. היה שחקן הרכב שלהם בהתקפה בבתים של הצ'מפיונס שנה שעברה, בליגה פתח בד"כ בספסל.המשוגע האדום כתב:איזה שחקן שלהם נפצע? שחקן הרכב?
התקשורת בבולגריה מציינת ש"הוא יקווה להיות כשיר". צריך להמשיך לברר.
הוא אחד מ4-5 שחקנים הכי כשרוניים שם.
מישהו יודע מתי נגמרת המכירה למנויים?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שלישי ב9 בבוקר מתחילה המכירה לקהל הרחבאסי, דגים כתב:מישהו יודע מתי נגמרת המכירה למנויים?
באמת נשגב מבינתי מה גורם לאנשים ללכת לעמוד בתור בשביל להטעין מנוי כשאפשר לעשות את זה באינטרנט.
שהאתר לא עובד ואי אפשר להטעין אז כן עומדים בתור או שולחים את אבא שלך למה אתה לא יכול להגיע.bs war כתב:באמת נשגב מבינתי מה גורם לאנשים ללכת לעמוד בתור בשביל להטעין מנוי כשאפשר לעשות את זה באינטרנט.
מספיק נשגב?
- The red one
אני בטוח ש-95% מהעומדים בתור לא יודעים לתפעל את האתר נכון מאשר יש להם תקלה.אדום זקן כתב: שהאתר לא עובד ואי אפשר להטעין אז כן עומדים בתור או שולחים את אבא שלך למה אתה לא יכול להגיע.
מספיק נשגב?
היה באמת משהו שונה באתר הפעם, אבל המועדון ושפע פירסמו אלף פעם סרטון הדרכה ואני מכיר לפחות 4 אנשים (גם מכרים וגם שניים שהדרכתי דרך האינטרנט) שזעמו על "פשע הפקות" ואז הלכו צעד צעד לפי הסרטון והסתדר להם..
שמתי שם משתמש שמתי קוד לא עבד.The red one כתב: אני בטוח ש-95% מהעומדים בתור לא יודעים לתפעל את האתר נכון מאשר יש להם תקלה.
היה באמת משהו שונה באתר הפעם, אבל המועדון ושפע פירסמו אלף פעם סרטון הדרכה ואני מכיר לפחות 4 אנשים (גם מכרים וגם שניים שהדרכתי דרך האינטרנט) שזעמו על "פשע הפקות" ואז הלכו צעד צעד לפי הסרטון והסתדר להם..
ביקשתי שישלחו לי סיסמא חדשה,שלחו לי קישור בלי קישור רק בליל של מילים עד שהתייאשתי.
נשגב מבינתי למה אי אפשר לקנות, להדפיס בית/להביא ברקוד אלקטרוני ושלום על ישראל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אדום זקן כתב: שמתי שם משתמש שמתי קוד לא עבד.
ביקשתי שישלחו לי סיסמא חדשה,שלחו לי קישור בלי קישור רק בליל של מילים עד שהתייאשתי.
גם לי זה קרה .
הקישור היה מחובר למילים העתקתי רק הקישור הדבקתי בדף חדש ועשיתי ססמא חדשה.
כנראה שהם איפסו לכולם את ההססמאות , לא מובן למה .
אבל באינטרנט זה בלי בעיה וקלי קלות , והכי טוב שיש .
אני בראש של טוטי , בלי קשר להטענה , לפעמים גם אנשים רוצים מזכרת של הכרטיס למשחק (לא ספציפית הכרטיס הזה).
אחד מהממשקי משתמש הגרועים שראיתי.
טוב שלא הסתירו את זה יותר בקטן
טוב שלא הסתירו את זה יותר בקטן
לא יודע אחי.הראל כתב:
גם לי זה קרה .
הקישור היה מחובר למילים העתקתי רק הקישור הדבקתי בדף חדש ועשיתי ססמא חדשה.
כנראה שהם איפסו לכולם את ההססמאות , לא מובן למה .
אבל באינטרנט זה בלי בעיה וקלי קלות , והכי טוב שיש .
אני בראש של טוטי , בלי קשר להטענה , לפעמים גם אנשים רוצים מזכרת של הכרטיס למשחק (לא ספציפית הכרטיס הזה).
אני מבין דבר אחד שהאתר אמור להיות ידידותי למשתמש,תחשוב כמה כמוני יש שלא יודעים איך לתפעל את כל הסיטואציה הזאת.
אני בטוח שכשרוצים לקנות כרטיס לאחד ההופעות שלהם אתה לא עובר תסרט הזה.
- ForeverRed
מזכיר לכולם שמעבר לדברים הידועים, העפלה לפלייאוף האלופות שווה לנו מענק של 2.4 מיליון יורו.
מקווה מאוד שנעשה את זה.
מקווה מאוד שנעשה את זה.
- The red one
ברור שלא, כי אתה לא צריך לעבור את הממשק של כניסה למנוי..אדום זקן כתב: לא יודע אחי.
אני מבין דבר אחד שהאתר אמור להיות ידידותי למשתמש,תחשוב כמה כמוני יש שלא יודעים איך לתפעל את כל הסיטואציה הזאת.
אני בטוח שכשרוצים לקנות כרטיס לאחד ההופעות שלהם אתה לא עובר תסרט הזה.