התכוונת לקוואנקעThe red one כתב: אל תשכח שזה בדיוק מה שקרה עם ויטור.. בסוף, אכן, כולם הופתעו.
אבל תראה..רק מעכשיו...
זריהן? אלוהים יודע
פקהארט? אמרו שבועיים מלפני המשחק הראשון מול בודפשט..והנה..כיום זה -אולי- רק אחרי הבולגרים..
אז להגיד חיים ב-2010 זה לסתום את האוזניים אחי. והנה בדיוק אני מקבל הודעה שרועי גורדנה נפצע באימון של בני יהודה. אז ידידאל בחייאת..יש בעיה וצריך לטפל בה
מעקב פצועים ומורחקים 17/18
Re: מעקב פצועים ומורחקים 17/18
מעולהE.Z כתב:
התכוונת לקוואנקע
אתם שוכחים שזה רצון השחקן.
אתם מתייחסים מהאינטרס הצר שלכם שיחזור כמה שיותר מוקדם. גם הוא רוצה לחזור, אך גם רוצה כתף נורמלית להמשך הקריירה ושארית חייו.
אם אחרי סבב עם בכירי הרופאים זה מה שהוא החליט, אז זו זכותו.
אתם מתייחסים מהאינטרס הצר שלכם שיחזור כמה שיותר מוקדם. גם הוא רוצה לחזור, אך גם רוצה כתף נורמלית להמשך הקריירה ושארית חייו.
- The red one
אדירE.Z כתב:
התכוונת לקוואנקע
+1.yossi כתב:אתם שוכחים שזה רצון השחקן.
חושב ששהר החליט נכון.
תמיד עדיף להתחיל בטיפול שמרני, מהטיפול הקל והפשוט אל הטיפול המורכב יותר והפולשני זאת מתוך תקווה (שבמקרה של ויטור למשל התממשה) שהבעיה תיפתר ושלא יצטרכו להגיע להתערבות כירורגית.
זוכר שקראתי כאן על מספר "אורטופדים " שביקרו את הטיפול בויטור.
הצוות הרפואי למעשה היה גורם חשוב באליפות. הטיפול השמרני גרם לכך שהוא חזר לשחק בעונה שעברה.
במקרה נסע אתי טרמפ למשחק חוץ בסכנין איש מהצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל שעובד צמוד עם הצוות של הכדורגל וסיפר לי שהם ממש התעקשו מול ויטור ללכת על הטיפול השמרני כאשר ויטור קיבל עצה הפוכה בפורטוגל.
למזלנו הוא בסוף השתכנע.
אני לפעמים משתהה מהיכולת של אנשים לקבוע עובדות מבלי להכיר פרטים.
תשאלו שאלות אבל להסיק מסקנות?
הצוות הרפואי למעשה היה גורם חשוב באליפות. הטיפול השמרני גרם לכך שהוא חזר לשחק בעונה שעברה.
במקרה נסע אתי טרמפ למשחק חוץ בסכנין איש מהצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל שעובד צמוד עם הצוות של הכדורגל וסיפר לי שהם ממש התעקשו מול ויטור ללכת על הטיפול השמרני כאשר ויטור קיבל עצה הפוכה בפורטוגל.
למזלנו הוא בסוף השתכנע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
הפעם נראה שמדובר במקרה ההפוך.גדי כתב:זוכר שקראתי כאן על מספר "אורטופדים " שביקרו את הטיפול בויטור.
למזלנו הוא בסוף השתכנע.
כולם ממליצים על ניתוח, שהר מתעקש על שיקום.
עידן ורד עבר את אותו תהליך והפסיד כמעט עונה שלמה.
את זה אתה אומר בתור אחד שמכותב לרשימת התפוצה שלך סיכומי הבדיקות (סליחה על הציניות)?ForeverRed כתב: הפעם נראה שמדובר במקרה ההפוך.
כולם ממליצים על ניתוח, שהר מתעקש על שיקום.
עידן ורד עבר את אותו תהליך והפסיד כמעט עונה שלמה.
- ForeverRed
תקרא שוב את השורה הראשונה.סניור כתב:
את זה אתה אומר בתור אחד שמכותב לרשימת התפוצה שלך סיכומי הבדיקות (סליחה על הציניות)?
לא קבעתי עובדות. הכל מתבסס על פרסומים.
למישהו יש מושג לגבי ויטור?
יהיה כשיר למחר?
יהיה כשיר למחר?
כןdors כתב:למישהו יש מושג לגבי ויטור?
יהיה כשיר למחר?
חשבתי שכבר למדנו מה כל הפרסומים השונים שווים.ForeverRed כתב: תקרא שוב את השורה הראשונה.
לא קבעתי עובדות. הכל מתבסס על פרסומים.
כשקוראים מהצד ונזכרים במקרי עבר זה נראה שניתוח זו ההחלטה הבטוחה יותר.
אבל הבן אדם מוקף אנשי מקצוע שמעורים בפרטים הרבה יותר מאיתנו, אין לנו שום כלים
להיות צודקים יותר מהם. זו בכל זאת הקריירה שלו, הוא רוצה את הפיתרון הנכון יותר מכולנו.
להיות צודקים יותר מהם. זו בכל זאת הקריירה שלו, הוא רוצה את הפיתרון הנכון יותר מכולנו.
- The red one
לך תדעCrazyRed7 כתב: כן
(סתם, בגדול, עכשיו יש מסיבת עיתונאםי ואחרייה אימון פתוח ולרוב הסודות לא נשמרים שם אז אםם יהיה משהו קריטי - נדע מזה)
גם אם ניתוח מומלץ ע"י רוב הרופאים אני חושב שהחלטה של השחקן להתחיל ראשית עם טיפול שמרני וללא ניתוח ורק במקרה שלא יצליח לעבור לטיפולים שמרנים פחות היא בהחלט החלטה מובנת, שקולה ונכונה.Eelect כתב:כשקוראים מהצד ונזכרים במקרי עבר זה נראה שניתוח זו ההחלטה הבטוחה יותר.