delta7 כתב:
גם אם ניתוח מומלץ ע"י רוב הרופאים אני חושב שהחלטה של השחקן להתחיל ראשית עם טיפול שמרני וללא ניתוח ורק במקרה שלא יצליח לעבור לטיפולים שמרנים פחות היא בהחלט החלטה מובנת, שקולה ונכונה.
אנחנו נכנסים לתחום שאין לי מושג בו רוני, תחום הרפואה, אז קשה לי לאחוז בדעה שהיא לא "מה שהרופאים ממליצים הוא קדוש".
Eelect כתב:
אנחנו נכנסים לתחום שאין לי מושג בו רוני, תחום הרפואה, אז קשה לי לאחוז בדעה שהיא לא "מה שהרופאים ממליצים הוא קדוש".
אין פה כניסה לתחום הרפואה ואין פה שלילה של המלצות הרופאים (קטונתי) כי אם רצון לנסות ולטפל מהקל אל הכבד. זה עניין אישי ובהחלט מתחבר לרצון כזה אם זו בחירתו של השחקן.
delta7 כתב:
אין פה כניסה לתחום הרפואה ואין פה שלילה של המלצות הרופאים (קטונתי) כי אם רצון לנסות ולטפל מהקל אל הכבד. זה עניין אישי ובהחלט מתחבר לרצון כזה אם זו בחירתו של השחקן.
הבנתי. מקבל.
נותר רק לקוות שהוא בוחר נכון ושהפציעה הזו לא תיגרר ותיגרר.
בב”ש התעוררה דאגה מכיוונו של החלוץ הצעיר, אמיר חלאילה, שכבש ונפצע בניצחון על אשקלון בגביע הטוטו. היום, חלאילה נבדק ומדובר בקרע פחות מחלקי עם חשש לנזק מזערי. הוא יחזור להתאמן כשהקבוצה תחזור מבולגריה ולא מדובר בפציעה רצינית.
הפועלעולה כתב:בב”ש התעוררה דאגה מכיוונו של החלוץ הצעיר, אמיר חלאילה, שכבש ונפצע בניצחון על אשקלון בגביע הטוטו. היום, חלאילה נבדק ומדובר בקרע פחות מחלקי עם חשש לנזק מזערי. הוא יחזור להתאמן כשהקבוצה תחזור מבולגריה ולא מדובר בפציעה רצינית.