כרטיסים ללודוגורץ, טרנר יום ד', 20:00
Re: כרטיסים ללודוגורץ, טרנר יום ד', 20:00
אל תדאגו, כרגע מדובר בהקצאות של 200 ו400.
כשיהיו 1000-2000 כרטיסים ואף אחד לא יסגור דרך החברה החדשה שמייצגת.
א׳ הם יורידו מחירים כי יבינו שאין כאן פראיירים.
ב׳ אם לא יקנו מהם, אז גם אין להם כרטיסים. כי בלי טיסה הכרטיס למשחק לא שווה.
פה הבעיה כי בכל משחק שיהיה ביקוש גדול מההיצע הם כן ימכרו ורק בזכות ההטבה הזאת.אלדר כתב:אל תדאגו, כרגע מדובר בהקצאות של 200 ו400.
בשנה שעברה זה קרה נגד ספרטה פראג ועבדו יפה לפי שיטת כל הקודם זוכה בלי שריון לחברות אלא על פי כמות דילים שמכרו.
כשמראש מקצים כרטיסים רק לחברה מסויימת ולא על סמך מכירה ויאזלו הכרטיסים בשאר האופציות והם יישארו אחרונים אז הם גם יצליחו למכור.
השנה זה כבר קורה עכשיו נגד לודוגורץ פעם ראשונה ולפעם הבאה יספיק לנו מפגש מול קבוצה שיש לה קהל ביתי ואיצטידון שלא גדול מ 30000 מקומות (1500 לנו) וזה יקרה שוב.
וואללה אורן נשבע לך שרק אתה יודע לפתור בעיות מהסוג הזהoranu כתב: פה הבעיה כי בכל משחק שיהיה ביקוש גדול מההיצע הם כן ימכרו ורק בזכות ההטבה הזאת.
בשנה שעברה זה קרה נגד ספרטה פראג ועבדו יפה לפי שיטת כל הקודם זוכה בלי שריון לחברות אלא על פי כמות דילים שמכרו.
כשמראש מקצים כרטיסים רק לחברה מסויימת ולא על סמך מכירה ויאזלו הכרטיסים בשאר האופציות והם יישארו אחרונים אז הם גם יצליחו למכור.
השנה זה כבר קורה עכשיו נגד לודוגורץ פעם ראשונה ולפעם הבאה יספיק לנו מפגש מול קבוצה שיש לה קהל ביתי ואיצטידון שלא גדול מ 30000 מקומות (1500 לנו) וזה יקרה שוב.
תעשה מה שצריך לעשות אח.
יש פה פגם על גבול המחדל והם יצטרכו לרדת מהעץ שטיפסו עליו.
אם בארזים נפלה שלהבתoranu כתב:מי שחשב שזה התחיל ונגמר בחגיגות ספונסרים באליפות בלי תכני אוהדים, בהקפות שמעוכבות בגלל ספונסרים, בהעדפה של ספונסר אוהד מכבי על ארגון אוהדים במסיבות האליפות (לפרסם "חגיגות בגיגסי" בפייסבוק שלהם אבל את החגיגות עם הארגון עשו טובה שבאו ולא פרסמו כי "אסור") טעה ובגדול.
המועדון הזה הולך ומתמסחר כשהאוהד הפשוט נמצא בתחתית סדר העדיפויות.
ספסרות בגיבוי המועדון, גועל נפש, חזירות וניצול שגוי של מצב שלא היינו אמורים להגיע אליו.
המועדון בדרך לאבד את הזהות שלו באופן מוחלט והסדר עדיפויות שלו ברור לכולם, אני נגעל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רובם הלא מבוטל של אנשים בסטטוס זהה לשלך היו מזמן נהפכים לסוג של עסקנים ויסמנים של ההנהלה כאשר שיקולי תועלתנות אישית גרידא מכתיבים את צעדיהם ובעיקר את מילותיהם, אבל אתה מוכיח שקורצת מחומר אחר...צריך לשכפל אנשים כמוך.oranu כתב:מי שחשב שזה התחיל ונגמר בחגיגות ספונסרים באליפות בלי תכני אוהדים, בהקפות שמעוכבות בגלל ספונסרים, בהעדפה של ספונסר אוהד מכבי על ארגון אוהדים במסיבות האליפות (לפרסם "חגיגות בגיגסי" בפייסבוק שלהם אבל את החגיגות עם הארגון עשו טובה שבאו ולא פרסמו כי "אסור") טעה ובגדול.
ספסרות בגיבוי המועדון, גועל נפש, חזירות וניצול שגוי של מצב שלא היינו אמורים להגיע אליו.
המועדון בדרך לאבד את הזהות שלו באופן מוחלט והסדר עדיפויות שלו ברור לכולם, אני נגעל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ששש אל תפריע, בונים קבוצה לליגת אלופותoranu כתב:מי שחשב שזה התחיל ונגמר בחגיגות ספונסרים באליפות בלי תכני אוהדים, בהקפות שמעוכבות בגלל ספונסרים, בהעדפה של ספונסר אוהד מכבי על ארגון אוהדים במסיבות האליפות (לפרסם "חגיגות בגיגסי" בפייסבוק שלהם אבל את החגיגות עם הארגון עשו טובה שבאו ולא פרסמו כי "אסור") טעה ובגדול.
אגב, בלי קשר לעניין עם החבילות.
רק אני חושב שאולי במשחקים בחו"ל שיטת ההגרלה היא פחות הגיונית? הרי ברוב המקרים מדובר בקבוצות שנוסעות יחד (משפחה, חברים) וההגרלה לא ממש מאפשרת את זה.
לא חושבים שעדיפה שיטה של כל הקודם זוכה?
רק אני חושב שאולי במשחקים בחו"ל שיטת ההגרלה היא פחות הגיונית? הרי ברוב המקרים מדובר בקבוצות שנוסעות יחד (משפחה, חברים) וההגרלה לא ממש מאפשרת את זה.
מסכים מאודbs war כתב:אגב, בלי קשר לעניין עם החבילות.
ומבאס כל מה שקורה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני לא מבין למה כל הזמן אתם נפגעים כמו ילדים קטנים.
עולה יקר? לא קונים.
יש הפרש מחירים בין החברות? לא קונים.
בסוף כל עסק מבין שאם אין דרישה אז כנראה שיש בעיה,כל עוד קיימת דרישה אז לאף אחד זה לא מזיז.
ועניין הההגרלה? מה נגיד? לא עושים יגידו למה לא עושים.
עושים? למה צריך.
ככה אנחנו.
עולה יקר? לא קונים.
בסוף כל עסק מבין שאם אין דרישה אז כנראה שיש בעיה,כל עוד קיימת דרישה אז לאף אחד זה לא מזיז.
עושים? למה צריך.
ככה אנחנו.
חלאס אל תנסה לצייר את האוהדים המתבכיינים על כל דבר, זה לא המקרה.אדום זקן כתב:אני לא מבין למה כל הזמן אתם נפגעים כמו ילדים קטנים.
עולה יקר? לא קונים.
עושים? למה צריך.
ככה אנחנו.
תעבור על המגיבים בפוסט הזה, מניח שאתה מכיר את רובם, אלה ממש לא אנשים שאוהבים להתלונן.
אתה לא יכול לצאת מנקודת הנחה שאוהדי כדורגל הם לקוחות כמו צופים בקולנוע, שאם יקר ביס פלאנט הולכים לגלובוס מקס.
לנו אין לאן ללכת, לקוח שבוי. והמועדון לא אמור לנצל את זה, לפחות לא מעבר לגבול מסוים.
תגיד מה לא הבנת?bs war כתב:
חלאס אל תנסה לצייר את האוהדים המתבכיינים על כל דבר, זה לא המקרה.
תעבור על המגיבים בפוסט הזה, מניח שאתה מכיר את רובם, אלה ממש לא אנשים שאוהבים להתלונן.
אתה לא יכול לצאת מנקודת הנחה שאוהדי כדורגל הם לקוחות כמו צופים בקולנוע, שאם יקר ביס פלאנט הולכים לגלובוס מקס.
לנו אין לאן ללכת, לקוח שבוי. והמועדון לא אמור לנצל את זה, לפחות לא מעבר לגבול מסוים.
לא טוב לך אל תקנה.
לקוח שבוי לא שבוי,אנחנו לא בסרט עם צ'אק נוריס.
שינויים מתחילים בדיוק כאן.
שאנשים לא קונים,או שהרולקסים רק קונים ואז ההנהלה לא מבינה למה לא קנו את כל הכרטיסים או שהשחקנים מתבכיינים שהקהל לא מעודד.
לבכות לא נותן שום דבר.
מסבירים פעם פעמיים,לא הבינו הלאה נקסט עוברים לשלב הבא.
הנה אני אומר לך זובי בעין אני ישלם 500 יורו לבולגריה.
שיהיה בהצלחה למי שכן.
אתה מפספס את הנקודה.אדום זקן כתב: תגיד מה לא הבנת?
לא טוב לך אל תקנה.
לקוח שבוי לא שבוי,אנחנו לא בסרט עם צ'אק נוריס.
שינויים מתחילים בדיוק כאן.
שאנשים לא קונים,או שהרולקסים רק קונים ואז ההנהלה לא מבינה למה לא קנו את כל הכרטיסים או שהשחקנים מתבכיינים שהקהל לא מעודד.
לבכות לא נותן שום דבר.
מסבירים פעם פעמיים,לא הבינו הלאה נקסט עוברים לשלב הבא.
הנה אני אומר לך זובי בעין אני ישלם 500 יורו לבולגריה.
שיהיה בהצלחה למי שכן.
יש מעט כרטיסים לקהל שלנו - חלקם נלקחים מאתנו האוהדים שמלווים את הקבוצה לכל מקום (אפילו עד הגיהנום) ומועברים לסוכנות נסיעות שמוכרת אותם, במסגרת חבילה, במחיר מופקע של מעל 2500 שח. אני מצאתי כרטיסי טיסה ב800 ש"ח. רוצה לטוס רק ל24 שעות כך שאין אפילו עניין של מלון. אבל חלק מהכרטיסים הולכים למי שבלי בושה "דופק מחיר" כי יודע שיש מי שיקנה גם במחיר שהוא פשוט שוד (לא אני)
לרוב אין בעיית כרטיסים לקבוצה שלנו אז מצידי שימכרו חבילות במיליארד יורו אוזבקי.
אני לא פגוע ולא נעלב אבל מאוכזב עד עמקי נשמתי ואדע גם להגיד זאת למי שצריך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נו.. אז הנה אחלה מצאת ב800 אז סע.גדי כתב:
אתה מפספס את הנקודה.
יש מעט כרטיסים לקהל שלנו - חלקם נלקחים מאתנו האוהדים שמלווים את הקבוצה לכל מקום (אפילו עד הגיהנום) ומועברים לסוכנות נסיעות שמוכרת אותם, במסגרת חבילה, במחיר מופקע של מעל 2500 שח. אני מצאתי כרטיסי טיסה ב800 ש"ח. רוצה לטוס רק ל24 שעות כך שאין אפילו עניין של מלון. אבל חלק מהכרטיסים הולכים למי שבלי בושה "דופק מחיר" כי יודע שיש מי שיקנה גם במחיר שהוא פשוט שוד (לא אני)
לרוב אין בעיית כרטיסים לקבוצה שלנו אז מצידי שימכרו חבילות במיליארד יורו אוזבקי.
אני לא פגוע ולא נעלב אבל מאוכזב עד עמקי נשמתי ואדע גם להגיד זאת למי שצריך.
אין מה להתאכזב.
מי שפארייר לקנות במחיר הזה שיבושם לו.
תדעו גם להפריד בין הדברים.
אם היית בא ואומר לי "שמע מתוך 400 כרטיסים נותנים 250 לספונסרים" אז כן הייתי מבין ומתבאס וכועס.
אבל אם חברת נסיעות החליטה לגבות מחיר הזוי פשוט לא משלמים וזהו
ואם זה אומר שגם לא נוסעים אז לא נוסעים.
אין כאן מקום לדרמות.
מה זה "אחלה אז סע"?
אין כרטיסים למשחק! כדי ליסוע הוא צריך לזכות בהגרלה, שאף אחד לא ידוע כמה כרטיסים יהיו בה, כי המועדון מוכר את הכרטיסים במסגרת החבילה היקרה של צבר.
רק מה שישאר יצא להגרלה.
אם לא יזכה בהגרלה, מי יחזיר לו את ה 800 ש"ח? נעשה מגבית בפורום?
אין כרטיסים למשחק! כדי ליסוע הוא צריך לזכות בהגרלה, שאף אחד לא ידוע כמה כרטיסים יהיו בה, כי המועדון מוכר את הכרטיסים במסגרת החבילה היקרה של צבר.
רק מה שישאר יצא להגרלה.
אם לא יזכה בהגרלה, מי יחזיר לו את ה 800 ש"ח? נעשה מגבית בפורום?
הכתובת הייתה על הקיר כבר משנה שעברה, ובליגה עוד קודם.oranu כתב:מי שחשב שזה התחיל ונגמר בחגיגות ספונסרים באליפות בלי תכני אוהדים, בהקפות שמעוכבות בגלל ספונסרים, בהעדפה של ספונסר אוהד מכבי על ארגון אוהדים במסיבות האליפות (לפרסם "חגיגות בגיגסי" בפייסבוק שלהם אבל את החגיגות עם הארגון עשו טובה שבאו ולא פרסמו כי "אסור") טעה ובגדול.
התנהלות מאכזבת מאוד מצד המועדון.