כרטיסים ללודוגורץ, טרנר יום ד', 20:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: כרטיסים ללודוגורץ, טרנר יום ד', 20:00

שליחה על ידי אדום זקן »

סניור כתב:מה זה "אחלה אז סע"?
אין כרטיסים למשחק! כדי ליסוע הוא צריך לזכות בהגרלה, שאף אחד לא ידוע כמה כרטיסים יהיו בה, כי המועדון מוכר את הכרטיסים במסגרת החבילה היקרה של צבר.
רק מה שישאר יצא להגרלה.
אם לא יזכה בהגרלה, מי יחזיר לו את ה 800 ש"ח? נעשה מגבית בפורום?
אז לא נוסעים ולא קונים חבילות.
אבל כל עוד אנשים מוכנים לשלם למי אתם באים בטענות?
זה כמו שכל היום אנשים התלוננו על מחירי הדיור ומי שגרם להם לעלות זה אותם אנשים ששילמו מחירים מופקעים והעלו את המחירים.
אין חכמות,בכל דבר כולל במשחקי כדורגל יש היצע וביקוש ואם אנשים מוכנים לשלם אז למי באים בטענות בדיוק?
בוא אני אחדש לך,קבוצת כדורגל היא עסק כלכלי,מה לעשות? אוהבים או לא זה המצב.
אני לא נוסע ואני לא פחות "שבוי" מכל אחד כאן.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מצטער, אבל אתה מפספס את הנקודה.
האנשים כאן בדיוק אומרים שהם לא רוצים לקנות במחיר המופקע ולכן לא טסים.
התלונה היא על זה שנמנע מהם לטוס למשחק כי כרטיס בטוח אפשר להשיג רק בקנייה של חבילה במחיר לא הגיוני.
הם לא קונים את החבילה ובאים להגיד "איזה גנבים, אבל אני קונה מה נעשה".

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סניור כתב:מצטער, אבל אתה מפספס את הנקודה.
האנשים כאן בדיוק אומרים שהם לא רוצים לקנות במחיר המופקע ולכן לא טסים.
התלונה היא על זה שנמנע מהם לטוס למשחק כי כרטיס בטוח אפשר להשיג רק בקנייה של חבילה במחיר לא הגיוני.
הם לא קונים את החבילה ובאים להגיד "איזה גנבים, אבל אני קונה מה נעשה".
שוב ואני אומר גם לצערי, בעניינים הללו מבינים רק בכח.
דהיינו לא קונים חבילות וככה מעבירים את המסר בצורה הכי ברורה וחדה.
אבל ברגע שהכל סולד אאוט הטענות צריכות לבוא קודם כל לעצמנו.
המועדון כמועדון יכול אולי להתערב וכנרטה לא בא לו כי יש ביקוש.
ברגע שהביקוש ייעלם אז גם המועדון יילחץ.
קח סתם לצורך הדוגמא את עניין המנואלה.
ככה מבלי להכיר את הפרטים יותר מדי,ברגע שהארגון אמר "הבנו,לא באים למשחק ההכתרה" פתאום כולם נכנסו ללחץ כולל המועדון.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב: שוב ואני אומר גם לצערי, בעניינים הללו מבינים רק בכח.
דהיינו לא קונים חבילות וככה מעבירים את המסר בצורה הכי ברורה וחדה.
אבל ברגע שהכל סולד אאוט הטענות צריכות לבוא קודם כל לעצמנו.
המועדון כמועדון יכול אולי להתערב וכנרטה לא בא לו כי יש ביקוש.
ברגע שהביקוש ייעלם אז גם המועדון יילחץ.
קח סתם לצורך הדוגמא את עניין המנואלה.
ככה מבלי להכיר את הפרטים יותר מדי,ברגע שהארגון אמר "הבנו,לא באים למשחק ההכתרה" פתאום כולם נכנסו ללחץ כולל המועדון.
המועדון יכול לעשות מה שהוא רוצה מבחינת תמחור, עם זה אני מסכים אבל זה צריך להיות אחיד אחי.
אם היו באים ואומרים שהמנוי השנה עלה ל3000 זה לפי דעתי פחות מרגיז מהמהלך הזה שעשו עם הכרטיסים למשחק בבולגריה.

אי אפשר לבוא לאנשים ולהגיד להם יש הגרלה לכרטיסים במחיר שהבולגרים מוכרים, אבל אלו מעט כרטיסים, ומצד שני לבוא להבטיח כרטיס רק תבוא ותשלם על המון דברים אחרים שאתה לא רוצה.

זה קבוצת כדורגל או HOT?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אם מדובר באותן חבילות עם אותן טיסות ומלונות ברמה דומה, ורק המחיר גבוה משמעותית, אז יש כאן טעם רציני לפגם.

פשוט להחרים.
מישהו שם למעלה חייב להתעורר. בקצב הזה יווצר ניכור רציני בין הקהל למועדון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: נו.. אז הנה אחלה מצאת ב800 אז סע.
אין מה להתאכזב.
מי שפארייר לקנות במחיר הזה שיבושם לו.
תדעו גם להפריד בין הדברים.
אם היית בא ואומר לי "שמע מתוך 400 כרטיסים נותנים 250 לספונסרים" אז כן הייתי מבין ומתבאס וכועס.
אבל אם חברת נסיעות החליטה לגבות מחיר הזוי פשוט לא משלמים וזהו
ואם זה אומר שגם לא נוסעים אז לא נוסעים.
אין כאן מקום לדרמות.
שום דרמה - פשוט מאוכזב. נותנים יד לספסרות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן נראה שאתה מפספס הנקודה. זה לא ״לא טוב לכם יקר? תקנו זול״,
זה כשקונים זול אין כרטיס!!

״אז אל תסעו״ - אבל אנשים רוצים! ושיאפשרו להם לקנות מה הם רוצים מבלי להיות כפופים לעניין הכרטיסים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה בדיוק כמו עניין המנויים , מחזיקים אותנו בביצים.

מעלים מחירי מנויים כי הביקוש חם ויודעים שכולם יקנה גם בעליית מחירים .
מעלים מחיר כרטיס ללודוגרץ מאותה סיבה .
ועכשיו דופקים מחיר עם חבילה למשחק ומעלים מחיר כי יודעים שכמות הכרטיסים קטנה מאוד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אבל זה בכלל לא כמו עניין המנויים.
הפרמייה של לקנות ביוקר לא תלך למועדון, היא תלך לשותף העסקי של המועדון.

זה מה שמציק לי בסיפור הזה הרבה יותר ממחירי המנויים, שם לא יכולת להגיד שהאוהדים הם לא העדיפות העליונה של המועדון, פה חד משמעי המועדון מיקם אותנו במקום השני בסדר העדיפויות מתחת לאיזה שותף עסקי זמני

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני לא כזה בטוח שהמועדון לא מרוויח מזה משהו (לא מידע או משהו , פשוט תחושה כזו שאם חתמנו אתכם בלעדיות יהיו לנו אחוזים).
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב:אדום זקן נראה שאתה מפספס הנקודה. זה לא ״לא טוב לכם יקר? תקנו זול״,
זה כשקונים זול אין כרטיס!!

״אז אל תסעו״ - אבל אנשים רוצים! ושיאפשרו להם לקנות מה הם רוצים מבלי להיות כפופים לעניין הכרטיסים
1+
הראל כתב:זה בדיוק כמו עניין המנויים , מחזיקים אותנו בביצים.

מעלים מחירי מנויים כי הביקוש חם ויודעים שכולם יקנה גם בעליית מחירים .
מעלים מחיר כרטיס ללודוגרץ מאותה סיבה .
ועכשיו דופקים מחיר עם חבילה למשחק ומעלים מחיר כי יודעים שכמות הכרטיסים קטנה מאוד.
עניין המנויים עוד איכשהו מקובל, הקטע עם הכרטיסים ללודגורץ מסריח ברמות!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן אתה יודע שאתה אח יקר וכל מה שאמרת נכון למה שנקרא "שוק חופשי".

אם הייתה פה התנהלות של שוק חופשי שכל מי שרוצה קונה דרך מי שהוא בוחר ובמחיר שנוא רואה לנכון ומובטח לו כרטיס אז אחלה הכל טוב אחי ובאמת אפשר לא לקנות.

פה יש מצב שכל מי שרוצה לסגור עצמאית או דרך סוכנות נסיעות שאיננה צבר ספורט
לא מובטח לו כרטיס למשחק ומי שרוצה להבטיח את מקומו יכול לשלם פי 2 (!!!) מחיר בצבר ספורט על אותה טיסה עם אותם מלונות באותם תאריכים, זה לא פחות מביזיון.

זוהי ספסרות בחסות החוק ובעידוד של המועדון.

שמו את האוהד הפשוט שוב בתחתית סדר העדיפויות ואת הספונסר במצב אידיאלי לעושק, כי כשיש רק 400 כרטיסים יש גם מי שיקנה ב 600 יורו חבילה זה כזה פשוט.

המכירה חייבת להתנהל כפי שציינתי בהודעות קודמות על בסיס כל הקודם זוכה כמו שהיה בפראג או במקרה שח הקצאה ממש נמוכה של 400 כרטיסים על פי הגרלה שכל מי שיזכה יוכל לרכוש טיסה ומלון כרצונו.

זהו ניצול מצב מכוער של המועדון והספונסר על חשבונינו וניסיון לייצר רווח של מאות אחוזים על חבילה שאמורה לעלות חצי.

אני מקווה שהבנת את הבעייתיות פה ואת ההתנהלות הקלוקלת של המועדון.

אף אחד לא אמר שיבטלו את צבר ולא יתנו להם אפשרות למכור - אבל שקודם ימכרו ובהתאם יקבלו כרטיסים וכמו כל השאר, כרגע הם מספסרים לנו בפנים.

אגב נקודה חשובה ואחרונה -
בכל העולם במועדונים המפוארים ביותר ברצלונה, ריאל, ארסנל, באיירן, יובה, יונייטד וכו' המועדונים קובעים מחיר מקסימום לכל חברת נסיעות שרוצה לספק דילים למשחקי המועדון בחו"ל בכדי למנוע את הספסרות הזאת.

החברות מקבלות את הכרטיסים אך ורק על סמך סגירת דילים ותשלום של אוהדים ומוגבלות במחיר בכדי למנוע את תופעת הספסרות.

כל הדילים היקרים מאוד שאתם נתקלים בהם באינטרנט (בדרך כלל של חברות כמו איסתא, צבר, שטיח מעופף וכו) אלה דילים שלא מאושרים על ידי המועדונים והם משיגים את הכרטיסים מספקים מקומיים (ספסרים) במחירים גבוהים ומגלגלים עוד סיבוב על הלקוח ולכן המחיר מגיע לשמיים.

שורה ראשונה למשל עובדים ישירות ובתיאום מול המועדונים, הכרטיס לא עובר 10 ידיים ואתה כלקוח יכול למשוך את הכרטיסים באיצטדיון בדרך כלל.

זה למה הלקוח משלם מחיר סביר והוגן לחבילה כוללת ולא צריך לשלם על כרטיס ששווה 50 יורו עלות של 500 יורו +עלות הטיסה והמלון.

החברה מרוויחה את הרווח שמגיע לה והלקוח מקבל את המחיר שמגיע לו ובא לציון גואל.

פה לא רק שלא עושים שת"פים כאלה וקובעים מחיר סביר אלא מעודדים את הספונסר לספסר ולגזור את האוהדים ב 300 יורו על הזכות לכרטיס,ביזיון.

תודה לכולם על התגובות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:אדום זקן אתה יודע שאתה אח יקר וכל מה שאמרת נכון למה שנקרא "שוק חופשי".

אם הייתה פה התנהלות של שוק חופשי שכל מי שרוצה קונה דרך מי שהוא בוחר ובמחיר שנוא רואה לנכון ומובטח לו כרטיס אז אחלה הכל טוב אחי ובאמת אפשר לא לקנות.

פה יש מצב שכל מי שרוצה לסגור עצמאית או דרך סוכנות נסיעות שאיננה צבר ספורט
לא מובטח לו כרטיס למשחק ומי שרוצה להבטיח את מקומו יכול לשלם פי 2 (!!!) מחיר בצבר ספורט על אותה טיסה עם אותם מלונות באותם תאריכים, זה לא פחות מביזיון.

זוהי ספסרות בחסות החוק ובעידוד של המועדון.

שמו את האוהד הפשוט שוב בתחתית סדר העדיפויות ואת הספונסר במצב אידיאלי לעושק, כי כשיש רק 400 כרטיסים יש גם מי שיקנה ב 600 יורו חבילה זה כזה פשוט.

המכירה חייבת להתנהל כפי שציינתי בהודעות קודמות על בסיס כל הקודם זוכה כמו שהיה בפראג או במקרה שח הקצאה ממש נמוכה של 400 כרטיסים על פי הגרלה שכל מי שיזכה יוכל לרכוש טיסה ומלון כרצונו.

זהו ניצול מצב מכוער של המועדון והספונסר על חשבונינו וניסיון לייצר רווח של מאות אחוזים על חבילה שאמורה לעלות חצי.

אני מקווה שהבנת את הבעייתיות פה ואת ההתנהלות הקלוקלת של המועדון.

אף אחד לא אמר שיבטלו את צבר ולא יתנו להם אפשרות למכור - אבל שקודם ימכרו ובהתאם יקבלו כרטיסים וכמו כל השאר, כרגע הם מספסרים לנו בפנים.

אגב נקודה חשובה ואחרונה -
בכל העולם במועדונים המפוארים ביותר ברצלונה, ריאל, ארסנל, באיירן, יובה, יונייטד וכו' המועדונים קובעים מחיר מקסימום לכל חברת נסיעות שרוצה לספק דילים למשחקי המועדון בחו"ל בכדי למנוע את הספסרות הזאת.

החברות מקבלות את הכרטיסים אך ורק על סמך סגירת דילים ותשלום של אוהדים ומוגבלות במחיר בכדי למנוע את תופעת הספסרות.

כל הדילים היקרים מאוד שאתם נתקלים בהם באינטרנט (בדרך כלל של חברות כמו איסתא, צבר, שטיח מעופף וכו) אלה דילים שלא מאושרים על ידי המועדונים והם משיגים את הכרטיסים מספקים מקומיים (ספסרים) במחירים גבוהים ומגלגלים עוד סיבוב על הלקוח ולכן המחיר מגיע לשמיים.

שורה ראשונה למשל עובדים ישירות ובתיאום מול המועדונים, הכרטיס לא עובר 10 ידיים ואתה כלקוח יכול למשוך את הכרטיסים באיצטדיון בדרך כלל.

זה למה הלקוח משלם מחיר סביר והוגן לחבילה כוללת ולא צריך לשלם על כרטיס ששווה 50 יורו עלות של 500 יורו +עלות הטיסה והמלון.

החברה מרוויחה את הרווח שמגיע לה והלקוח מקבל את המחיר שמגיע לו ובא לציון גואל.

פה לא רק שלא עושים שת"פים כאלה וקובעים מחיר סביר אלא מעודדים את הספונסר לספסר ולגזור את האוהדים ב 300 יורו על הזכות לכרטיס,ביזיון.

תודה לכולם על התגובות.
אני מסכים.
אבל הדרך היחידה להתמודדות עם מה שנקרא "יוקר המחיה" זה חרם צרכנים!!
לא קונים ולא נוסעים לשום מקום.
אין בינינו ויכוח על הגזל,יש בינינו חילוקי דעות על הדרך לפתור אותה.
לפעמים צריך להפסיק להתעצבן ולעשות מעשים.
רק ככה מבינים.
נכון,זה קשה,נכון זה לא פייר אבל כל עוד יש את הפראיירים שמוכנים לשלם לא נוכל לעשות כלום.
אגב בוא רק נקווה שהדיון הזה יהיה רלוונטי אחרי היום בערב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

https://sports.walla.co.il/item/3084130" onclick="window.open(this.href);return false;

לא התערבתי עד עכשיו. אבל הכתבה הזו והחלק על היחסים בין ספונסר לבעלים מאוד מלמד על מה שדיברתם עליו בעמודים הקודמים. בייחוד אורן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב:https://sports.walla.co.il/item/3084130

לא התערבתי עד עכשיו. אבל הכתבה הזו והחלק על היחסים בין ספונסר לבעלים מאוד מלמד על מה שדיברתם עליו בעמודים הקודמים. בייחוד אורן
לוייס (ובכלל, זה מעיין נוהל כזה בוואלה) תמיד יש סיפורים מאחורי הקלעים וכתבות הצבע האלה מסקרנות מאוד.

שלח תגובה