2-0 על לודוגורץ :: סיכום
2-0 על לודוגורץ :: סיכום
ואוו. כל מילה נוספת מיותרת.
- dardasmiley
Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום
ענקים פשוט ענקיים.
מילה לשופט, הלוואי תמות היום, בבש, יא בן אלף זונות.
וואו, פשוט וואו.
התוצאה הריאלית הכי טובה שיכולתי לחלום עליה, 2-0, לא סופגים גול חוץ, לא יכולתי לבקש יותר.
ראינו היום עד כמה לודוגורץ מסוכנים בהתקפה, בשלוש מסירות הם מסוגלים לחתוך את כל ההגנה.
מה שמדהים זה שהם עושים את אותו תרגיל פעם אחר פעם וזה כל פעם עובד. מסירה, דאבל פס עם תנועה במסירה
או בעקב וכל מה שנשאר זה להתפלל שהם יבעטו לעננים.
אם יש דבר אחד מעודד ביכולת ההתקפית הקטלנית של הבולגרים זה הסיומת שלהם, מאוד לא מדוייקים.
השמירה שלנו על קשרו וקאפו היתה על גבול המושלמת.
צריך לקחת אוויר, בחוץ זה הולך להיות פי 2 יותר קשה והם בהחלט יכולים לחזור אפילו מתוצאה כזו.
אוהב אותך בכר, כפרה עליך.
התוצאה הריאלית הכי טובה שיכולתי לחלום עליה, 2-0, לא סופגים גול חוץ, לא יכולתי לבקש יותר.
ראינו היום עד כמה לודוגורץ מסוכנים בהתקפה, בשלוש מסירות הם מסוגלים לחתוך את כל ההגנה.
מה שמדהים זה שהם עושים את אותו תרגיל פעם אחר פעם וזה כל פעם עובד. מסירה, דאבל פס עם תנועה במסירה
או בעקב וכל מה שנשאר זה להתפלל שהם יבעטו לעננים.
אם יש דבר אחד מעודד ביכולת ההתקפית הקטלנית של הבולגרים זה הסיומת שלהם, מאוד לא מדוייקים.
השמירה שלנו על קשרו וקאפו היתה על גבול המושלמת.
צריך לקחת אוויר, בחוץ זה הולך להיות פי 2 יותר קשה והם בהחלט יכולים לחזור אפילו מתוצאה כזו.
אוהב אותך בכר, כפרה עליך.
+111111111199999999999dardasmiley כתב:ענקים פשוט ענקיים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
מי מארגן תפילה המונית לרפואת מליקסון ו-ויטור?
אפשר להודות ולהגיד שזו הקבוצה הכי קשה ששיחקנו נגדה במפעלים האירופיים.. כל התקפה שלהם זה נראה שהולך להיות משהו,קבוצה טכנית מאוד ויהיה מאוד קשה בשבוע הבא.
עם גאדיר זה היה נראה כאילו אנחנו בלי חלוץ מטרה.
נוואקמה קינג!
עם גאדיר זה היה נראה כאילו אנחנו בלי חלוץ מטרה.
נוואקמה קינג!
נערך לאחרונה על ידי LIAV00S ב 26 יולי 2017, 21:12, נערך 3 פעמים בסך הכל.
ארחיב כשאגיע הביתה אבל קשה להירגע אחרי משחק מצוין כזה.
הקבוצה כולה הצטיינה אבל מעל כולם היו מליקסון וטוני. טוני מפלצת ומליקסון שוב הראה שבמאני טיים הוא תמיד מגיע.
הדבר הפסימי היחיד זה הכושר. שוב הגענו עייפים ל25 הדקות האחרונות, הם די שכבו על הרחבה שלנו והשער של אוחנה(משום מקום, אם להגיד את האמת) הציל אותנו.
הקבוצה כולה הצטיינה אבל מעל כולם היו מליקסון וטוני. טוני מפלצת ומליקסון שוב הראה שבמאני טיים הוא תמיד מגיע.
הדבר הפסימי היחיד זה הכושר. שוב הגענו עייפים ל25 הדקות האחרונות, הם די שכבו על הרחבה שלנו והשער של אוחנה(משום מקום, אם להגיד את האמת) הציל אותנו.
- ForeverRed
אני ראיתי רק ברזילאי אחד על המגרש היום והוא בכלל פולני.
לוקח את הדברים שלי על פחד ממיצוי של טוני בחזרה (למרות שזה יימדד לאורך זמן, אבל לא אכפת לי).
אם הוא עוזב אנחנו מתים.
לוקח את הדברים שלי על פחד ממיצוי של טוני בחזרה (למרות שזה יימדד לאורך זמן, אבל לא אכפת לי).
אם הוא עוזב אנחנו מתים.
קורהוט במשחק על סף השלמות. איזה כיף שלא החזרנו את הבן האובד.
הם באמת יותר טובים מאיתנו, כיחידים!!!!
כקבוצה יש להם משמעת פח ***.
עם שופט נורמלי היו להם שני אדומים לפחות. סשה צריך להיות עכשיו בסורוקה, הכלב בן כלב הזה.
היה לנו גם הרבה מזל היום. הם לא היו מדויקים בכלל.
הייתי רוצה לראות את וובה רבע שעה קודם על המגרש. היה מביא לנו רגל של קאפו או מרסליניו.
כמו שאמרתי, מנעולים של הכור וחברת אוטובוסים למפגש הבא.
כקבוצה יש להם משמעת פח ***.
עם שופט נורמלי היו להם שני אדומים לפחות. סשה צריך להיות עכשיו בסורוקה, הכלב בן כלב הזה.
היה לנו גם הרבה מזל היום. הם לא היו מדויקים בכלל.
הייתי רוצה לראות את וובה רבע שעה קודם על המגרש. היה מביא לנו רגל של קאפו או מרסליניו.
כמו שאמרתי, מנעולים של הכור וחברת אוטובוסים למפגש הבא.
ומילה לגבי לודוגורץ - פשוט קבוצה מפחידה. כל התקפה זה התקף לב.
הקבוצה הכי טכנית שפגשנו. מטורפים.
בקיצור השגנו מקדמה מצוינת אבל שום דבר לא גמור.
הקבוצה הכי טכנית שפגשנו. מטורפים.
בקיצור השגנו מקדמה מצוינת אבל שום דבר לא גמור.
לטובת הקורא "נתחזק בינואר" , בגול הראשון המגן השמאלי וסשה, שלא כיסה את וואקמה, עשו בית ספר לצלמים.
יחד עם ה 3.5 מיליון יורו של השמאלי.
הגול השני היה די מזל, אל כיסוי רע מאוד של הבלם. אמרנו שההגנה שלהם פח.
עם כל זאת, היה לנו המון מזל
מעבר לטוני ומלי שכל מה שאגיד לא יתאר את מה שעשו היום (מליקסון במהלך שהרבה שנים לא ראיתי כשעבר 4 שחקנים עד שניסו להתנקש בו), חייב לציין את מה שסימנו כנקודת תורפה הכי משמעותית שלנו. בן (ענק פרט לטעות אחרי 15 שניות) ומישי במשחק כמעט מושלם.
אוגו חייב להבין שבאירופה הוא חייב לעשות כל פעולה חצי שניה מהר יותר. זו היתה בעיה רצינית גם בעונה שעברה.
אוגו חייב להבין שבאירופה הוא חייב לעשות כל פעולה חצי שניה מהר יותר. זו היתה בעיה רצינית גם בעונה שעברה.
די בחייאת, אתם מגזימים ממש.shacharb כתב:לטובת הקורא "נתחזק בינואר" , בגול הראשון המגן השמאלי וסשה, שלא כיסה את וואקמה, עשו בית ספר לצלמים.
בא בן אדם שלא קשור לקבוצה, משקיע מזמנו ואתם רק יורים בו חצים. לא לעניין בכלל.
הוא עשה ניתוח מאוד רחב וצדק בחלק נרחב ממנו ובחלק לא. כמו שכבר נאמר מליון פעם, כדורגל זה לא מדע מדויק.
וואלה במקומו הייתי מפסיק להשקיע ככה, לא שווה את הרעל.shacharb כתב:לטובת הקורא "נתחזק בינואר" , בגול הראשון המגן השמאלי וסשה, שלא כיסה את וואקמה, עשו בית ספר לצלמים.