הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

טאהא עושה חימום עם ה11. אחרי החימום יחליטו אם הוא פותח במקום ויטור.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

CrazyRed7 כתב:טאהא עושה חימום עם ה11. אחרי החימום יחליטו אם הוא פותח במקום ויטור.
עבר להתאמן עם המחליפים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

nir767676 כתב: עבר להתאמן עם המחליפים
אכן

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

גאדיר לא במשחק,
נראה כאילו הוא מנסה להוכיח בכוח שהוא ראוי להיות בסגל, ורק עושה שטויות.

מחצית טובה, רק חבל על הפציעה של מליקסון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

חם רצח מקווה שלא יגמרו דקה 60

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

הם משחקים יותר מאורגן. ההתקפה שלהם הרבה יותר טובה משלנו. הם מאוד מהירים.
אבל ההגנה, אוי ההגנה שלהם פח, ואנחנו לא מנצלים את זה.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נתחזק בינואר כתב: ידעתי שזה יילך לשם, ואני מניח שלשם גם שחר חותר - שיהיה ברור, לדעתי ב"ש עוברת. אבל זה עדיין תלוי בלודוגורץ.

היא לא מפלצת והיא לא מאריות היבשת. היא פחות טובה מסאות'המפטון (וטובה יותר מאולימפיאקוס) ובכל זאת - טובה בכמה רמות מהפועל ב"ש.
האק!!!!!
מקווה שזה יגרום לך קצת להעריך את הקבוצה המופלאה הזו. זו שבאה על גמלים למשחק, לא ריאל לודוגורץ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום זקן כתב: גבר לפעמים נדמה לי שאתה חושב שכדורגל זה פיסיקה.
כדורגל זה דבר פשוט,קאפו שאמפו,שתי קבוצות שוות ברמתן פחות או יותר,לאחת יש יותר נסיון,אבל גם לאולימפיאקוס וסלטיק ואינטר היה.
אם נחה הרוח על וואקמה ומליקסון אז הם צריכים להיות הרבה יותר מוטרדים למה לא וואנדרסון וונדר וומן וקאפו יעזרו להם.
יאללה הנה קחו.
שלא תגידו שאני לא רואה יוטיוב.

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

שליחה על ידי נתחזק בינואר »

zivmay כתב:
איך הנבואה שלך שבאר שבע עוברת מסתדרת עם " הם טובים בכמה דרגות"?

אין צורך בלנסות לחפות על עצמך בכל הכיוונים.
אם אנחנו עוברים זה נס רציני.
יש לנו סיכוי רק אם נהיה מרוכזים, וכל שחקן ידפוק 60 ספרינטים להתמדדות, ונרד להגנה כמו מכונות. למרות שלא בטוח שזה יספיק בסופו של דבר.
אני חושב שהמשחק הערב הסביר הכי טוב את מה שניסיתי לטעון. הנבואה מסתדרת כי בכר יודע טוב מאוד לסגור גם קבוצות כאלה עם כוח באגפים (סלטיק, סאות'המפטון), ולכן התנבאתי שיעברו. הדו"ח נועד להראות שלודוגורץ היא לא הנמושה שמנסים לעשות ממנה. אם עוברים (לפני התוצאה מהמשחק היום) זה אכן נס, אבל נס שהציבו את התנאים כדי שיתקיים.
Totti כתב: חייב לדעת באלו מדדים אתה משתמש כדי לקבוע מי טובה ממי. הן נפגשו בינהן כמה פעמים ולא סיפרו לנו?

תכף תספר לנו שמשחקים של 2000 ברזילאים ונאונן כולנו יחד על הדריבלים המפוארים שהם עושים באגף.

הם קבוצה נהדרת. ממש לא הייתי קובע נחרצות שהם טובים מאולימפיקוס, מועדון שמחזיק בארסנל שלו כמה הישגים לא מבוטלים בזירה האירופית וסגל שחקנים משופע בכישרון, לצד שמות גדולים.

סלח לי שאני לא מצטרף אחרי העגלה שמתענגת על עריכת הסרטונים שלכם כאילו היו תורה מסיני. מדובר על עבודה טובה, יפה וראויה להערכה; ברגע שהרגשת נוח לשלוח אותה לברק בכר נפסלת בהבנת המקום שלך.
זה נחמד לערוך קצת סרטונים ב-wyscout, מרגיש שהפלגתם קצת רחוק.

ובחזרה לעניננו, אין שום אינדיקציה ריאלית לקבוע מי טובה ממי כל עוד לא התחרו באותם פרמטרים, מזכיר את הדיון הממוחזר של אוהדי מכבי סביב מבחן "באזל", הטובה בעולם לגילה.
יצא המרצע. באילו מדדים? שווי שוק, ניסיון אירופי, יכולת ממשחקים אחרונים. כדורגל זה לא מדע אמפירי, ובכל זאת אפשר להגיע למסקנות. הן בכל מקרה דעתי, והן לא תורה מסיני. לא ברור לי מאיזה מקום הדברים שלך מגיעים, אבל קיבלתי מספיק הודעות בפרטים אחרי הגז בניוטרל שלך בפעם הקודמת כדי להבין עם מי יש לי עסק. מקומי הוא לעשות מה שארצה, ואשלח את דעתי למי שארצה (אגב, בכר קורא לא מעט פוסטים שעלו בבלוג. עוד הרבה לפני ששלחתי לו. מפרגן קצת בלייקים). ואני לא עורך בוויסקאוט, הוא רק כלי סטטיסטי ומקור לקבלת משחקים מלאים, בהם אני צופה בעצמי (ולא מתדיין כמוך בנושאים בהם אני לא בקיא).

Totti כתב: אמרתי שהוא עושה יופי של עבודה וגם אשמח אם ימשיך לפרסם. ברמה החובבנית, עבורנו כקהל, זה נהדר.

לא ברמה של לשלוח לבכר וגם לא להפוך לפרשננו לענייני כדורגל עולמי כשיש בידיים שלו אפס אינדיקציה.

מצטער, אני מגיע מעולם מחקרי(דוקטורט "בספרות" כפי שאוהבים להתלוצץ כאן);

אם אתה קובע ש-× נכון יותר מ-y ולא מסוגל לנמק. לא קבעת כלום.

לא אהבתי בכלל את ההשוואות חסרות הבסיס;
"לודוגןרץ טובה מאולימפיקוס, פחות טובה מסאותהמפטון, רמה מעל סלטיק ושלוש מעל באר שבע"

אחלה, מי קבע?
גבר, בנוהל אין לך מושג על מה אתה מדבר. מוזמן לפנות אליי טיפונת בפרטי ואתן לך לטעום מהרזומה שלי. אגב, הוא לא מרשים ברמת ברק בכר, אבל אני לא כותב על סמך כלום. מעניין אותי לגבי הידע המחקרי של דודו עזריה וז'וזה מוריניו. אני לא פרשנך לענייני כדורגל עולמי ועניתי כאן רק כשנשאלתי. זה לא הבית שלי, אני אורח כאן ולכן מכבד את המקום ואת הגולשים.

חסרות בסיס? לא מסוגל לנמק? הכל מופיע בפוסט. שחקנים איכותיים יותר, שווי גבוה פי שלושה, הישגים באירופה.

Totti כתב: לא יודע אם בכר ראה.

אם כן, חוזר בי לגבי החלק הזה.

לגבי אורי קופר, נראה שאתה קצת מגזים.
פעם שנייה שאתה חוזר בך. לא מתאים (ראה ודיברנו על הדו"ח)
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

רקקקקקק נתחזק בינואר!

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

Totti כתב:
אני די בטוח שכן, לפחות ברמת העריכה.

כשאתה מכין דו"ח (דו"ח טוב, אני באמת מפרגן) להמון, אתה מבליט דברים מסויימים שמן הסתם, מושכיפ יותר תשומת לב.

מה שנקרא "היי-ליט".

כשאתה מכין דו"ח למאמן, אתה יורד לרזולוציות הרבה יותר קטנות ומתמקד בדברים שכנראה ירדימו את הצופה הממוצע.

אנחנו מדברים על מערכת רצינית שעומד בראשה מאמן מאוד פדנט וקפדני, כן? לא יובל נעים.

אז יש מצב שהוא צפה, אני רחוק מלהאמין שזה השפיע עליו יתר על המידה.

אבל שוב, הביקורת לאו דווקא היתה על הדוח עצמו, על הקביעות שהגיעו לאחריו; מי טובה יותר ממי ומתי.

*** חוזר ומדגיש, להמון, זה אחלה.
העמוד שלי לא פונה להמון, אחרת הוא היה פופוליסט כמו שבע בום עם עשרת אלפים לייקים. אני עושה טקטיקה, כל פוסט שלי מתחיל ב1000 מילה וכדי לראות את שני דוחות הסקאוטינג היית צריך לפנות לעצמך חצי שעה מהיום. להגיד שזה להמון? :מתגלגל מצחוק:

yossi כתב: גם אם זה לא הכי מקצועי, זה ועוד פוסטים רבים שלו בעבר מראים על רמת הבנה מסוימת שגם אותה מן הסתם אפשר לפתח ולעצב.
האם הבסיס הזה מספיק טוב כדי לעבוד בצוות המקצועי שלנו?
זו שאלה לבכר, לא לאיש מאיתנו.

הבן אדם עושה את זה בזמנו הפנוי ועושה עבודה מעולה.
אני לא רואה מה הופך את אורי קופר לרמה כ"כ גבוהה. מעריך אותו, אך לא ראיתי שניתח משחק בpregame ברמה הזו.
לצערי היה לי יום עמוס מאוד ולא הספקתי לראות את הוידאו, אך נגד הונבד הוא היה מדויק מאוד.

יאללה, שיהיה לנו בהצלחה.
ההתעסקות בכם היא לא כי אני מכוון לעבודה בצוות המקצועי של הפועל ב"ש, אלא כי אתם מה שמעניין אותי כרגע. פוגשים יריבות אירופאיות ברמה גבוהה ומסקרן אותי לחקור עליהן. לא אשקר שעסקתי ואני מתעתד להתפרנס מכדורגל גם בעתיד, אבל אין שום רלוונטיות לדיון.

dardasmiley כתב:
האק!!!!!
מקווה שזה יגרום לך קצת להעריך את הקבוצה המופלאה הזו. זו שבאה על גמלים למשחק, לא ריאל לודוגורץ.
קרא שוב את הציטוט ששמת שלי
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

נתחזק בינואר כתב: העמוד שלי לא פונה להמון, אחרת הוא היה פופוליסט כמו שבע בום עם עשרת אלפים לייקים. אני עושה טקטיקה, כל פוסט שלי מתחיל ב1000 מילה וכדי לראות את שני דוחות הסקאוטינג היית צריך לפנות לעצמך חצי שעה מהיום. להגיד שזה להמון? :מתגלגל מצחוק:

ההתעסקות בכם היא לא כי אני מכוון לעבודה בצוות המקצועי של הפועל ב"ש, אלא כי אתם מה שמעניין אותי כרגע. פוגשים יריבות אירופאיות ברמה גבוהה ומסקרן אותי לחקור עליהן. לא אשקר שעסקתי ואני מתעתד להתפרנס מכדורגל גם בעתיד, אבל אין שום רלוונטיות לדיון.

קרא שוב את הציטוט ששמת שלי
אני חייב להגיד שאני מעריץ את הסבלנות שלך.
אל תיקח קשה כל חדש כאן הוא בגדר חשוד קודם כל.
הצעה שלי,לפני כל תגובה שאתה קורא כאן תיתן שוט קטן של עראק.
זה יעשה את ההודעות למפרגנות יותר.

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

אדום זקן כתב: אני חייב להגיד שאני מעריץ את הסבלנות שלך.
אל תיקח קשה כל חדש כאן הוא בגדר חשוד קודם כל.
הצעה שלי,לפני כל תגובה שאתה קורא כאן תיתן שוט קטן של עראק.
זה יעשה את ההודעות למפרגנות יותר.
הכל בסדר :) להתדיין זה טוב, לרדת לאישי זה מכוער וטיפשי (וזה גם חרוז אז בטוח נכון), וכדאי לענות על כך.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

תודה רבה לך ינואר. פתחת לי הרבה עיניים בשבועיים האחרונים. אשמח לקרוא עוד דברים שלך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

גדי כתב:תודה רבה לך ינואר. פתחת לי הרבה עיניים בשבועיים האחרונים. אשמח לקרוא עוד דברים שלך.
תודה חבר.

כדי שזו לא תהיה סתם הודעה שלא רלוונטית לדיון, אתן לכם קצת סטטיסטיקות מדו"ח המשחק לפני שאני מתנדף לי:
טוני וואקמה - 10 דריבלים ב85% הצלחה.
וונדרסון וקאפו מחזיקים בנתון זהה - כ"א עם 9 דריבלים ב88%.

לפי מפות המיקום הממוצע לודוגורץ שיחקה בעיקר דרך האמצע ונבלמה אצל איינבינדר-ראדי-אוגו. למרות זאת, היא בעטה יותר לשער וגם הגיעה ליותר הזדמנויות כיבוש אמיתיות (הגדרה של וייסקאוט, 12-6).

20-9 להפועל ב"ש בעבירות, למרות הכסחנות של שחקני לודוגורץ. החניכים של בכר עשו יותר עבירות בשליש המגרש של הבולגרים מבשליש המגרש שלהם (נתון חריג שמלמד על רצון להוריד את קצב המשחק ולפגוע בשטף).

שלח תגובה