2-0 על לודוגורץ :: סיכום
Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום
אחרי צפייה בשידור חוזר, השיפוט היה ברמה אפילו יותר מחפירה ממה שחשבתי.
עבירות מאוד מכוערות בעיקר על טוני ומליקסון לא זכו אפילו לשריקה, מתסכל, ככל שהתקדם המשחק הבולגרים ראו שהם יכולים להרביץ והמשיכו בקו הזה.
מה שעיצבן אותי במיוחד הוא שלא היה אחידות. כשאיבדנו כדורים מסוכנים באמצע המגרש ממאבקים פיזיים לא קיבלנו עבירות לעומת זאת בצד השני כל כדור שלקחנו והיה יכול להוביל לאיזשהו מצב זכה לשריקה.
אגב, יש המון אספקטים שהיינו מעולים בהם ואפשר לקחת מהמשחק הזה בגאווה אבל אני לא מבין איך טירוף ורעב הוא אחד מהם, אם לא בבמה הגדולה של אירופה אז איפה?
עבירות מאוד מכוערות בעיקר על טוני ומליקסון לא זכו אפילו לשריקה, מתסכל, ככל שהתקדם המשחק הבולגרים ראו שהם יכולים להרביץ והמשיכו בקו הזה.
מה שעיצבן אותי במיוחד הוא שלא היה אחידות. כשאיבדנו כדורים מסוכנים באמצע המגרש ממאבקים פיזיים לא קיבלנו עבירות לעומת זאת בצד השני כל כדור שלקחנו והיה יכול להוביל לאיזשהו מצב זכה לשריקה.
אגב, יש המון אספקטים שהיינו מעולים בהם ואפשר לקחת מהמשחק הזה בגאווה אבל אני לא מבין איך טירוף ורעב הוא אחד מהם, אם לא בבמה הגדולה של אירופה אז איפה?
אין טעם להסתכל על כמות העבירות ( בנוסף לכמות התיקולים) ולכמות הצהובים, השיפוט היה על גבול הביזיון ולא קשה להבין לאיזה צד הוא נטה.
עוד דבר, הם אולי לא ממושמעים, אבל הם יודעים ללחוץ שצריך, מניעים את הכדור על שטח קטן ויוצאים להתקפות מעבר מתואמות. חייבים לחנוק אותם בגומלין ....חייבים.
עוד דבר, הם אולי לא ממושמעים, אבל הם יודעים ללחוץ שצריך, מניעים את הכדור על שטח קטן ויוצאים להתקפות מעבר מתואמות. חייבים לחנוק אותם בגומלין ....חייבים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+ForeverRed כתב: זו ציפייה שמקומה לא איתנו.
זאת האמונה שלו וצריך לכבד אותה.
אם לא יצום, יכולות להיות לזה השלכות פסיכולוגיות.
ולגבי הסיפא שלך - תוסיף גם שאחד מערכי היסוד של האדם הדתי הוא "שומר מצווה לא ידע דבר רע" (קהלת ח', ה')
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בשנים האחרונות היו תמונות של שחקנים כמו אוזיל, ווילשר, רוני ופלאיני מעשנים נרגילה ביציאה אחרי משחק, אולי גם הם לא רצינים?The red one כתב:דיברתם כאן על מקצוענות של הבולגרים, לא מקצוענות -
אז אני מניח שהתמונה שמופצת ברשת של מס' 12 שלהם, אניסט אבל (ששיחק 90 דקות), מעשן נרגילה במנצ'ילה אחרי המשחק (ועוד עם המדים הייצוגיים של לודוגורץ) יעידו דבר או שניים על כמה רציניים החבר'ה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אמנון יצחק זה כאן.אורי אדום בנשמה כתב:
1+
ולגבי הסיפא שלך - תוסיף גם שאחד מערכי היסוד של האדם הדתי הוא "שומר מצווה לא ידע דבר רע" (קהלת ח', ה')
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1. תודה, לכבוד הוא לי.Totti כתב: אמנון יצחק זה כאן.
2. מתחבר יותר לרב זמיר כהן (עניין של סגנון..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
שעה אחרי משחק שהם הפסידו בו והם שיחקו 90 דקות, בפאב מקומי עם אוהדים של הקבוצה היריבה? אתה בטוח?Sir Alex Ferguson כתב: בשנים האחרונות היו תמונות של שחקנים כמו אוזיל, ווילשר, רוני ופלאיני מעשנים נרגילה ביציאה אחרי משחק, אולי גם הם לא רצינים?
אם הוא היה בבאר שבע והיה נראה ככה מצידי שיפיל ראשים בחדר הלבשה בטרנר. שחקן שחקן.
- Sir Alex Ferguson
בוודאי. לא רואה בזה שום בעיה, בטח אחרי משחק שהם היו טובים בו. זה לא כאילו הם לא הופיעו למשחק מבחינה מקצועית.The red one כתב: שעה אחרי משחק שהם הפסידו בו והם שיחקו 90 דקות, בפאב מקומי עם אוהדים של הקבוצה היריבה? אתה בטוח?
משה, חלאס.Sir Alex Ferguson כתב: בוודאי. לא רואה בזה שום בעיה, בטח אחרי משחק שהם היו טובים בו. זה לא כאילו הם לא הופיעו למשחק מבחינה מקצועית.
זו התנהגות מבזה.
לא נכנס בכלל לעניין הנרגילה, הייתי עןדה באנגים ורץ 90 דקות כמו סוס בלאומית לנוער.
אבל היציאה לפאב לא מכובדת בעליל.
אה היית מקבל באהבה והבנה שהשחקנים היו יוצאים אחרי הפסד ??Sir Alex Ferguson כתב: בוודאי. לא רואה בזה שום בעיה, בטח אחרי משחק שהם היו טובים בו. זה לא כאילו הם לא הופיעו למשחק מבחינה מקצועית.
לא נראה טוב מבחינתם בלשון המעטה,אבל ככה זה ברזילאים , הרבה דריבל , ושכל קטן עד מאוד.
הוא לא ברזילאי אחי, מדגסקרי.גיא חניה כתב: אה היית מקבל באהבה והבנה שהשחקנים היו יוצאים אחרי הפסד ??
לא נראה טוב מבחינתם בלשון המעטה,אבל ככה זה ברזילאים , הרבה דריבל , ושכל קטן עד מאוד.
הוא ממדגסקרגיא חניה כתב: אה היית מקבל באהבה והבנה שהשחקנים היו יוצאים אחרי הפסד ??
- Sir Alex Ferguson
אני חסיד של הכדורגל האנגלי.
שם גם אחרי הפסדים וגם אחרי ניצחונות יוצאים לפאבים (ובחלק מהם יש נרגילות, ככה צולמו אוזיל, ויילשר, פלאיני, רוני וגם ניימאר אם אני לא טועה).
אם שחקנים כמו רוני, פרדיננד, גיגס, סקולס ואחרים וטובים (בקנה מידה היסטורי) עושים את זה אז לבוא בטענות לשחקנים של אלופת בולגריה?
מילא הייתם אומרים לי חוגגים באיזה מועדון לילה עד השעות הקטנות של הלילה, נניח, אבל לשבת באיזה פאב על כוס בירה או נרגילה אחרי המשחק זה מביש? אני לא חושב ככה (ודרך אגב, אני ראיתי בעצמי שחקנים שלנו בפאבים כאלה ואחרים בעיר, גם אחרי הפסדים בשנתיים האחרונות, וגם אז לא התרגשתי מזה).
שם גם אחרי הפסדים וגם אחרי ניצחונות יוצאים לפאבים (ובחלק מהם יש נרגילות, ככה צולמו אוזיל, ויילשר, פלאיני, רוני וגם ניימאר אם אני לא טועה).
אם שחקנים כמו רוני, פרדיננד, גיגס, סקולס ואחרים וטובים (בקנה מידה היסטורי) עושים את זה אז לבוא בטענות לשחקנים של אלופת בולגריה?
מילא הייתם אומרים לי חוגגים באיזה מועדון לילה עד השעות הקטנות של הלילה, נניח, אבל לשבת באיזה פאב על כוס בירה או נרגילה אחרי המשחק זה מביש? אני לא חושב ככה (ודרך אגב, אני ראיתי בעצמי שחקנים שלנו בפאבים כאלה ואחרים בעיר, גם אחרי הפסדים בשנתיים האחרונות, וגם אז לא התרגשתי מזה).
חחח בסדר הבנתם תכוונהTotti כתב: הוא ממדגסקר