אוי גדיר גדיר ..לא נוהג לקטול שחקנים אבל די הגיעו מים עד נפש.
אומנם נתן גול בחסדי שמים אבל זה לא זה ולצערי כנראה גם לא יהיה.לא זכה בכדור אחד וניצול המצבים
לשחק איתו כחלוץ בודד זה רע. צריך לשחק באגף או עם עוד חלוץ לידו כפי שטוני שיחק ברבע שעה האחרונה.
טיפה מתסכל שהוא כזה נגר ותמיד הרגליים שלו מתבלבלות אבל בסך הכל הוא עובד המון ופתח את העונה עם 3 שערים. צריך לתת לו עוד זמן ועוד דקות, זה לא שיש אופציות אחרות
אלכס כתב:אוי גדיר גדיר ..לא נוהג לקטול שחקנים אבל די הגיעו מים עד נפש.
אומנם נתן גול בחסדי שמים אבל זה לא זה ולצערי כנראה גם לא יהיה.לא זכה בכדור אחד וניצול המצבים
חברים אל תשכחו דבר אחד, הוא לא החלוץ הראשון שלנו. גם לא השני.
בשביל להביא אותנו צעד אחד יותר רחוק בגביע המדינה, ולהביא לנו את גביע השוקו, הוא בהחלט יותר ממספיק, ומה רע בשחקן כזה בסגל? גם לזכות בתארים הפחות חשובים זה כסף למועדון
יש שחקנים שהם מוכשרים, מהירים זריזים דריבליסטים וכו וכו וכו
על הנייר הכל נראה טוב
אבל בעייה בקבלת החלטות, קור רוח, מהירות מחשבתית. לא להיות צ'וקר
בלי זה לא הולכים למכולת.
זה יעבוד בליגה כי זה הסטנדרט הנדרש לרוב, באירופה זה לא עובד
אין לי מושג איך הוא סיים 90 דקות (הוחלף דקה 89)
פעם זה החמצה אופיינית מול שוער, פעם זה לחץ על יריב שמתחיל טוב ונהפך לעבירה טיפשית ופעם זאת סתם עצירה רעה שמובילה לאיבוד כדור/מומנטום
לא אוהב לקטול אבל זה לא זה. יכול לקרות
אם פקהארט חותם אצלנו שבוע לפני הוא פותח במשחק הזה.
שאנחנו משחקים במסגרות האלה הוא תמיד מזכיר לי את חנן פדידה,דודו פלס. פשוט חלוץ פרווה,וגם הגול שהוא נתן זה היה במקרה שהבלם שלהם נתן גליש וזה מה שהוביל את הכדור למעלה ולהיכנס לרשת. אם הוא לא היה גולש אין לי ספק שהכדור היה מגיע בנחת לידיים של השוער.
הכדור שהביא נוואקמה לגאדיר במחצית השניה - פשוט הוכיחה עד כמה הוא חלוץ חלש,אין לי ספק שהצ'כי היה שובר את הרשת באותו מצב.