לקחים מלודוגורץ
לקחים מלודוגורץ
חייב להגיד שלמרות העלייה יצאתי מודאג.
הגישה למשחק הזה לא הייתה טובה חד משמעית.
יכול להיות שזה בגלל היתרון במשחק הראשון שאגב בפעם הראשונה באירופה אנחנו יוצאים לגומלין מול יריבה עדיפה עם יתרון מבטיח,שזה מבחן מנטלי לא קטן.
אני מרגיש שנחלשנו מאוד בקישור,למה? לא יודע לשים את האצבע,פחות אגרסיביים,פחות דוחפים.
מרכז ההגנה שלנו רע ושמרכז ההגנה רע צריך שלפחות יהיה שוער שמביא נקודות וכרגע אין את זה.
דווקא קורהוט הוא נק' אור בחוליה הזאת.
בשורה התחתונה כמו שאנחנו נראים כרגע אין לנו סיכוי לעבור את שלב הפלייאוף וגם אם נעבור בשלב הבתים יישברו לנו את העצמות עם ההגנה הזאת.
ברק חייב לנסות אולי לשנות משהו,סומך עליו.
יכול להיות שזה בגלל היתרון במשחק הראשון שאגב בפעם הראשונה באירופה אנחנו יוצאים לגומלין מול יריבה עדיפה עם יתרון מבטיח,שזה מבחן מנטלי לא קטן.
אני מרגיש שנחלשנו מאוד בקישור,למה? לא יודע לשים את האצבע,פחות אגרסיביים,פחות דוחפים.
מרכז ההגנה שלנו רע ושמרכז ההגנה רע צריך שלפחות יהיה שוער שמביא נקודות וכרגע אין את זה.
בשורה התחתונה כמו שאנחנו נראים כרגע אין לנו סיכוי לעבור את שלב הפלייאוף וגם אם נעבור בשלב הבתים יישברו לנו את העצמות עם ההגנה הזאת.
Re: לקחים מלודוגורץ
3 בלמים מול קבוצות עדיפות באירופה. ברגע שטהאה נכנס הבולגרים איבדו את היכולת לתקוף
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מרגיש שהעזיבה של הובאן קריטית יותר ממה שחשבתי.אסי, דגים כתב:3 בלמים מול קבוצות עדיפות באירופה. ברגע שטהאה נכנס הבולגרים איבדו את היכולת לתקוף
הוא נתן לנו ורסטיליות מטורפת במשחק.
למה נחלשנו בקישור????? עזב הובאן- הגיע איינבינדר שעם כל הכבוד לשער עם העקב, לא ממש מתאים לרמה.אדום זקן כתב:חייב להגיד שלמרות העלייה יצאתי מודאג.

צריך להגיע לכאן אחד מ-
אלמוג, ניר ביטון (יהיו ריאלים אם יהיה צמפיונס) או קהבא, קלטינס במידה ונישאר באירופית.
צריך תחרות להרכב עם איינבינדר וראדי, בטח שלרוטציה.
אם אחד מהם פצוע/מורחק וברק רוצה לפתוח עם 3 חזקים באמצע אין לו עם מי (וובה לא נחשב כי הוא אחורי פרופר).
הם שני ה 50/50 היחידים שלנו, מיכאל ומליקסון הם amf מובהקים ולא מתאימים למערך כזה.
אלמוג, ניר ביטון (יהיו ריאלים אם יהיה צמפיונס) או קהבא, קלטינס במידה ונישאר באירופית.
צריך תחרות להרכב עם איינבינדר וראדי, בטח שלרוטציה.
אם אחד מהם פצוע/מורחק וברק רוצה לפתוח עם 3 חזקים באמצע אין לו עם מי (וובה לא נחשב כי הוא אחורי פרופר).
הם שני ה 50/50 היחידים שלנו, מיכאל ומליקסון הם amf מובהקים ולא מתאימים למערך כזה.
ללא ספק לודוגורץ היא הקבוצה הכי איכותית ששיחקנו נגדה במסגרות האירופיות.
יש להם התקפה מהירה מאוד,שחקנים טכניים,ברזלאיים,מהירות מטורפת....
מה שגמר את המשחק הזה זה שרק אוגו הורגש בקישור,גם ראדי וגם אייבינדר רכים מידי,איטיים,ולא היו מתאימים בקישור המפלצתי להתמודד עם המהירות,הפיזיות,והטכניקה של הברזלאיים.
ואם כל הכבוד לגאדיר אני לא חושב שהוא החלוץ המטרה שאפשר לסמוך עליו במפעילים האלה,פשוט זה לא זה.
יש להם התקפה מהירה מאוד,שחקנים טכניים,ברזלאיים,מהירות מטורפת....
מה שגמר את המשחק הזה זה שרק אוגו הורגש בקישור,גם ראדי וגם אייבינדר רכים מידי,איטיים,ולא היו מתאימים בקישור המפלצתי להתמודד עם המהירות,הפיזיות,והטכניקה של הברזלאיים.
ואם כל הכבוד לגאדיר אני לא חושב שהוא החלוץ המטרה שאפשר לסמוך עליו במפעילים האלה,פשוט זה לא זה.
מאזן השערים שלנו בשלב הזה אשתקד: 4-2 (עם משחק אחד בלי ויטור ו3 משחקים בלי צדק)
העונה: 8-6
מגמה?
העונה: 8-6
מגמה?
- ForeverRed
מסקנה מאתמול - קודם כל להבין את מקומנו בשרשרת במזון ולחזור למימדים הטבעיים שלנו.
זה טוב ויפה להגיע עם ביטחון, אבל לבוא למשחק כמו אתמול בצורה כל כך נרפית ופתוחה זאת פשוט התאבדות.
איפה האש בעיניים והמלחמה מול אולימפיאקוס ואיפה זה? קצת נפתחנו מדי.
ואני לא חכם בדיעבד, אמרתי את אותם הדברים עוד לפני המשחק.
הדבר השני זה שחייבים, פשוט חייבים, חיזוק לקישור.
אי אפשר לצאת לעונה כל כך ארוכה ובעיקר למשחקים באירופה עם ראדי ואיינבינדר כחלק מהשלישייה באמצע.
זה טוב ויפה להגיע עם ביטחון, אבל לבוא למשחק כמו אתמול בצורה כל כך נרפית ופתוחה זאת פשוט התאבדות.
אי אפשר לצאת לעונה כל כך ארוכה ובעיקר למשחקים באירופה עם ראדי ואיינבינדר כחלק מהשלישייה באמצע.
כמה שאתה צודק אחי... במשחקים כאלה אסור לעשות דברים כאלה,סלטיק נתנו לנו בראש שנה שעברה בגלל הגישה הזו.ForeverRed כתב:מסקנה מאתמול - קודם כל להבין את מקומנו בשרשרת במזון ולחזור למימדים הטבעיים שלנו.
לודוגורץ היו באטרף,היראו שהם רוצים להגיע לליגת האלופות,ואנחנו נראינו כחסר חשק,חשק ביטחון..
לא הגיע לנו לעלות
משהו שחזר על עצמו המון פעמים- שחקנים יוצאים ללחוץ לבד בזמן שהשאר מסתכלים. מה שיצר המון חורים.
המון רגעי עצלנות, אני לא יודע אם השחקנים פשוט לא מסוגלים או שהם לא רוצים.
המון רגעי עצלנות, אני לא יודע אם השחקנים פשוט לא מסוגלים או שהם לא רוצים.
כמו שהמשחק בסלטיק פארק הוא לא משחק מייצג, גם זה יכול להיות שלא.
אני כן מסכים שהיינו חייבים לשחק הרבה יותר סגור כמו בחצי שעה האחרונה שם החזרנו את ההגה לידיים שלנו. המערך עצמו פחות משנה בקטע הזה, קו הגנה כזה גבוה מול קבוצה כל כך איכותית במשחק הצירופים, המהירות והתנועה זו פשוט התאבדות.
מרכז המגרש שלנו לא מספיק טוב אבל אני לא רואה דרך לשפר את המצב בצורה רצינית ע"י רכש.
אוחנה צריך לשפר עוד לא מעט דברים אבל צריך לראות יותר דשא.
ראדי עוד ישתפר, מאמין בו. ברור שעונה הבאה נצטרך לעשות שם שינוי.
אני כן מסכים שהיינו חייבים לשחק הרבה יותר סגור כמו בחצי שעה האחרונה שם החזרנו את ההגה לידיים שלנו. המערך עצמו פחות משנה בקטע הזה, קו הגנה כזה גבוה מול קבוצה כל כך איכותית במשחק הצירופים, המהירות והתנועה זו פשוט התאבדות.
מרכז המגרש שלנו לא מספיק טוב אבל אני לא רואה דרך לשפר את המצב בצורה רצינית ע"י רכש.
אוחנה צריך לשפר עוד לא מעט דברים אבל צריך לראות יותר דשא.
ראדי עוד ישתפר, מאמין בו. ברור שעונה הבאה נצטרך לעשות שם שינוי.
נשבע לכם שאני לא מבין. עברנו קבוצה נהדרת. קבוצה של שחקנים 1.5 מיליון יורו. עשינו את זה בזכות הבית שלנו וגם ידענו לעצור במדרון חלקלק. זה לא היה מזל בלבד. זו קבוצה שסופגת בבית וזו הנחת העבודה.
ברור שמול יריבה כזו רואים בעיות. בטח עם המהירות והמשחק הגבוה שלהם.
זה מדהים איך בכל התקפה שלהם המגינים נמצאים לפני הכדור ואז קרוס לרחבה בלתי נמנע.
קשה לי להיות שמח כי אני עדיין תחת הרושם של רכבת ההרים של אתמול. אבל משחק כזה נותן לקבוצה שלנו דחיפה אדירה. כלכלית זו עוד עונה שהקבוצה תעמוד בזכות עצמה כלכלית אם לא יותר מזה. זה ענק.
זהו בוקר היסטורי להפועל באר שבע. אנחנו לא עוצרים במסע המופלא שלנו.
חזרתי עם 50 יורו בכיס. ראיתי את הצ'יינג בבן גוריון ובנונשלנט עברתי אותו. למה לשלם עמלות אם יהיה לשטר שימוש בקרוב?
קשה לי להיות שמח כי אני עדיין תחת הרושם של רכבת ההרים של אתמול. אבל משחק כזה נותן לקבוצה שלנו דחיפה אדירה. כלכלית זו עוד עונה שהקבוצה תעמוד בזכות עצמה כלכלית אם לא יותר מזה. זה ענק.
חזרתי עם 50 יורו בכיס. ראיתי את הצ'יינג בבן גוריון ובנונשלנט עברתי אותו. למה לשלם עמלות אם יהיה לשטר שימוש בקרוב?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הסוף של ההודעה קסום.גדי כתב:נשבע לכם שאני לא מבין. עברנו קבוצה נהדרת. קבוצה של שחקנים 1.5 מיליון יורו. עשינו את זה בזכות הבית שלנו וגם ידענו לעצור במדרון חלקלק. זה לא היה מזל בלבד. זו קבוצה שסופגת בבית וזו הנחת העבודה.
שרק נבזבז אותו בשמחות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בגדול, צודק, -אבל- אם כבר יש משחק שצריך להפיק ממנו לקחים זה זה:גדי כתב:נשבע לכם שאני לא מבין. עברנו קבוצה נהדרת. קבוצה של שחקנים 1.5 מיליון יורו. עשינו את זה בזכות הבית שלנו וגם ידענו לעצור במדרון חלקלק. זה לא היה מזל בלבד. זו קבוצה שסופגת בבית וזו הנחת העבודה.
ההגנה הרעועה
ההרכב(טוב אבל זו חוכמת בדיעבד)
ההחלטה לתת לאוגו לבעוט פנדל
הכנסה מהירה (עוד יותר!) של פקהארט לכושר
בקיצור, יש הרבה מה להפיק מהמשחק הזה ולא צריך לטאטא את זה ב"טוב עלינו אז יאללה כוסומו הכל" כי בניגוד לדעתך אני חושב שאתמול מה ששיחק לטובתנו היה נטו המזל
גדי אנחנו מנסים להשתפר,אין בכך פסול.גדי כתב:נשבע לכם שאני לא מבין. עברנו קבוצה נהדרת. קבוצה של שחקנים 1.5 מיליון יורו. עשינו את זה בזכות הבית שלנו וגם ידענו לעצור במדרון חלקלק. זה לא היה מזל בלבד. זו קבוצה שסופגת בבית וזו הנחת העבודה.
שאני רואה את הליקויים מול לודוגורץ,אני מדמיין לעצמי מה יקרה שנפגוש יריבה שהיא גם מהירה וגם ממשומעת ולא חסרות כאלו בצמפיון.
וכשאנחנו מדברים על זה אנחנו מחמיאים להפועל ב"ש כי אנחנו יודעים שהיא מסוגלת ליותר.