גאדיר
Re: גאדיר
תגידו מה שאתם רוצים עליו אבל שורה תחתונה עם הבישול שלו עם העקב העלה אותנו מהבתים ואתמול השער שלו לא משנה כמה עם מזל זה היה העלה אותנו לשלב הבא..
אתם מאוכזבים ממנו כי הציפיות שלכם ממנו לא ריאליות.. הוא לא ברמה של חלוץ פותח בקבוצה כזאת אבל בתור החלוץ השלישי/רביעי בסגל אי אפשר למצוא שחקן יותר טוב ממנו.
אתם מאוכזבים ממנו כי הציפיות שלכם ממנו לא ריאליות.. הוא לא ברמה של חלוץ פותח בקבוצה כזאת אבל בתור החלוץ השלישי/רביעי בסגל אי אפשר למצוא שחקן יותר טוב ממנו.
חייב לשחק כחלוץ שני או באגף, שהוא לבד באמצע הוא סתם מתחרפן עם עצמו.
לא פאייר מה שעושים לו כאן...לא פאייר.
לתת לגמד לשחק 87 דקות נגד בלמים גבוהים ממנו וחסונים ממנו, כשכל המשחק עם הגב לשער ומתפקד כחלוץ מטרה, זה עוול משווע שנולד מחוסר ברירה.
תנסו פעם מספר 4 בכדורסל בעמדה 5, כשהוא נמוך ב-20 סמ ומרבית האנרגיה שלו מוכוונת רק לתפוס פוזישנן ותחזרו אליי.
גאדיר עדה מעל ומעבר בצמד המשחקים הללו וראוי להערכה. הוא לא 9, לא יהיה 9 וזה בכלל לא קשור לבטחון.
אבל כחלוץ שני(על המגרש, לא בהיררכיה) הוא יכול לתרום לנו לא מעט.
לתת לגמד לשחק 87 דקות נגד בלמים גבוהים ממנו וחסונים ממנו, כשכל המשחק עם הגב לשער ומתפקד כחלוץ מטרה, זה עוול משווע שנולד מחוסר ברירה.
תנסו פעם מספר 4 בכדורסל בעמדה 5, כשהוא נמוך ב-20 סמ ומרבית האנרגיה שלו מוכוונת רק לתפוס פוזישנן ותחזרו אליי.
גאדיר עדה מעל ומעבר בצמד המשחקים הללו וראוי להערכה. הוא לא 9, לא יהיה 9 וזה בכלל לא קשור לבטחון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים עם טוטי. שהר לא היה עושה יותר לצורך העניין
כשעברנו לשחק בשיטת היהלום גדיר זרח, למרות ההחמצות המבאסות.
כשעברנו לשחק בשיטת היהלום גדיר זרח, למרות ההחמצות המבאסות.
מה זה חלוץ שני? מתי שיחקנו עם 2 חלוצים?
חלוץ שני זה לא חלוץ 9. גאדיר הכל, לא חלוץ של גב לשער.yedidel כתב:מה זה חלוץ שני? מתי שיחקנו עם 2 חלוצים?
לא פתחנו עם שני חלוצים, אבל עברנו לשחק לא פעם עם שניים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מי ששיחק כדורגל יודע כמה ביטחון חשוב לשחקן . לשפוט את גדיר לפי צמד המשחקים ובמיוחד לפי המשחק אתמול זה ממש לא פייר.
גדיר הכל אבל הכל חוץ מחלוץ שיכול לשחק עם הגב מול בלמים אירופאיים חסונים(בשביל זה הבאנו את פקהראט).
חלוץ מעולה בטח ובטח בהיצע הישראלי הדל.
אגב אני אגיד משהו מאוד לא פופוליסטי , אבל אני בטוח במילארד אחוז שגם שהר היה מחטיא את המצבים שגאדיר קיבל.
בליגה אם הוא ישחק עם פהקראט אני בטוח שהוא יתן תפוקה.
גדיר הכל אבל הכל חוץ מחלוץ שיכול לשחק עם הגב מול בלמים אירופאיים חסונים(בשביל זה הבאנו את פקהראט).
חלוץ מעולה בטח ובטח בהיצע הישראלי הדל.
אגב אני אגיד משהו מאוד לא פופוליסטי , אבל אני בטוח במילארד אחוז שגם שהר היה מחטיא את המצבים שגאדיר קיבל.
בליגה אם הוא ישחק עם פהקראט אני בטוח שהוא יתן תפוקה.
הכוונה בחלוץ שני היא במערך של 532.
ברגע שטהא נכנס.. ואוחנה ראדי ואוגו החזיקו את האמצע.
ברגע שטהא נכנס.. ואוחנה ראדי ואוגו החזיקו את האמצע.
זה ששהר היה מחטיא לא הופך את זה לבסדר.
חלוץ שני, שחקן אגף, פליימקר - זה שטויות.
ברגע שהוא מביא את הכדור שטוני שם לו מעל לשער מ6 מטר, זאת בעיה. זה שהסיומת שלו לא טובה זה לא חדש.
הלוואי ויצא לדרך יותר טובה, לרמות הגבוהות לא הייתי בונה על זה.
חלוץ שני, שחקן אגף, פליימקר - זה שטויות.
ברגע שהוא מביא את הכדור שטוני שם לו מעל לשער מ6 מטר, זאת בעיה. זה שהסיומת שלו לא טובה זה לא חדש.
הלוואי ויצא לדרך יותר טובה, לרמות הגבוהות לא הייתי בונה על זה.
מסכים לגמרי עם החיוביים לגדיר. יש לו דברים שהמון חלוצים היו רוצים, הוא משגע הגנות ולא מפסיק לנוע (לפעמים יותר מדי) אבל זה גדיר. כבן מחזור שלו ששיחק נגדו לא פעם אני יכול להגיד שגדיר טופח וגדל ככישרון על בגילאים שלו אבל בתפקיד הקיצוני ובגלל זה אפשר להבין את הליקויים בתנועה, בסיומת ובהבנת התפקיד.
*אגב לגבי פקהארט, אני חושב שאנשים פה אובר אופטימיים יש לו הרבה מה להוכיח בייחוד כשהרזומה שלו מראה שהוא בנסיגה. (מטוטנאהם, לסלביה מסלביה לקבוצה צ'כית קטנה, לאחכ מכן לליגה שניה בגרמניה ולאחכ מכן לאא"ק).
*אגב לגבי פקהארט, אני חושב שאנשים פה אובר אופטימיים יש לו הרבה מה להוכיח בייחוד כשהרזומה שלו מראה שהוא בנסיגה. (מטוטנאהם, לסלביה מסלביה לקבוצה צ'כית קטנה, לאחכ מכן לליגה שניה בגרמניה ולאחכ מכן לאא"ק).
מסכים.maxkid22 כתב:חברים אל תשכחו דבר אחד, הוא לא החלוץ הראשון שלנו. גם לא השני.
בשביל להביא אותנו צעד אחד יותר רחוק בגביע המדינה, ולהביא לנו את גביע השוקו, הוא בהחלט יותר ממספיק, ומה רע בשחקן כזה בסגל? גם לזכות בתארים הפחות חשובים זה כסף למועדון
טוני היה חייב לבעוט ולא למסור.Totti כתב: דווקא ההחמצה בסיום מכשור הרוחב של טוני הית פחות נוראית בהילוכים חוזרים...הבלם סגר יופי
מייד אח"כ במצב כמעט זהה בעט לקורה.
+1Totti כתב:לא פאייר מה שעושים לו כאן...לא פאייר.
תראו שוב איך הוא נישמר לא להכנס לנבדל ומנער את המגן שרץ לפניו... שני החלוצים האחרים בסגל היו נתפסים בנבדל בוודאות.
לגבי ההחמצות, ביטחון, ביטחון, ביטחון...
כשישחק לצד פקהרט, יהנה כמו בגול שלו בגביע הטוטו.
לגבי ההחמצות, ביטחון, ביטחון, ביטחון...
כשישחק לצד פקהרט, יהנה כמו בגול שלו בגביע הטוטו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גאדיר כנראה צריך לשחק כשחקן אגף אבל ממש באגף אלא נוטה לחלוץ שני לצידו של פקהארט...
לדעתי הוא יכול לעשות צרות גם באירופה מהאגף שפקהארט משחק כחלוץ.
לדעתי הוא יכול לעשות צרות גם באירופה מהאגף שפקהארט משחק כחלוץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!