לא מבין מה הבעיה להודות? היה לנו מזל שעלינו עם איל שהמשחק התפתח. עם זאת, אני בטוח ב100 אחוז שהצוות ער למצב ומפיק לקחים.
עוד משהו לגבי לודוגורץ- רביעיית ההתקפה שלהם זה משהו מאוד חריג ולא פרופורציונלי לדרג הזה של הקבוצות. בדר״כ לכל שחקן בקבוצות בלבל הזה יש יתרונות וחסרונות מובהקים שמקלים את ההתמודדות עם הקבוצות האלו. הארסנל ההתקפי שלהם הוא סטיית תקן חריגה וההתמודדות הזו לא מהווה אינדיקציה לכל התמודדות אחרת שתהיה לנו בפלייאוף
נס לודוגורץ :: יש פלייאוף!
Re: נס לודוגורץ :: יש פלייאוף!
בדיוק. לאוחנה אין שום קשר למתרחש.izguy83 כתב: אתה מתעלם מזה שנתת גול שלא קשור לכדורגל ואז כל מה שרשמת קרה.
אי אפשר לעשות מקרים ותגובות לכל דבר. היה לנו טונה מזל ובכל תרחיש ריאלי לאיך שהתפתח המשחק אתמול, אתה אמור לבדוק עכשיו מי היריבה הכי פחות חזקה בפלייאוף האירופית. טוב שהמזל היה לצידנו כמובן, המזל הולך עם הטובים.
כן אמרתי ויאמר לזכותנו שמהרגע הזה לקחנו את המתנה שניתנה לנו משמיים ואחזנו בהגה בשני ידיים.
הצלחנו לסדר את השורות ביחס למה שהיה לפני ותוכנית המשחק שאיתה היינו צריכים להתחיל עבדה.
אני חושב שהמאמן של הבולגרים עזר לנו מאוד אחרי השער של גאדיר.yossi כתב: בדיוק. לאוחנה אין שום קשר למתרחש.
כן אמרתי ויאמר לזכותנו שמהרגע הזה לקחנו את המתנה שניתנה לנו משמיים ואחזנו בהגה בשני ידיים.
הצלחנו לסדר את השורות ביחס למה שהיה לפני ותוכנית המשחק שאיתה היינו צריכים להתחיל עבדה.
עשה בלאגן שלם, ויתר לגמרי על הקישור ויצר פקק ברחבה שלנו שגרם לכדורים ארוכים והגבהות לכיוון הגמדים בהתקפה.
הרג אותם בקיצור. אלישע הבולגרי.
לא יודע אחי, בעטנו בדלי פעם אחר פעם. החמצות, פנדל שלא נוצל, עבירות וקרנות מיותרות, אדום. הרבה מזל היה אתמול.yossi כתב: בדיוק. לאוחנה אין שום קשר למתרחש.
מי מוציא שחקן כמו קאפו כשאתה צריך גול?CrazyRed7 כתב: אני חושב שהמאמן של הבולגרים עזר לנו מאוד אחרי השער של גאדיר.
עשה בלאגן שלם, ויתר לגמרי על הקישור ויצר פקק ברחבה שלנו שגרם לכדורים ארוכים והגבהות לכיוון הגמדים בהתקפה.
שווה ערך להוציא את וואקמה ב3-0.
מהרגע של הכנסת הגול והכניסה של טאהא המזל היה בעיקר לצידם. עם כמה שזה נשמע מוזר.izguy83 כתב: לא יודע אחי, בעטנו בדלי פעם אחר פעם. החמצות, פנדל שלא נוצל, עבירות וקרנות מיותרות, אדום. הרבה מזל היה אתמול.
כפי שאמרת, בעטנו בדלי ובמקום לגמור את זה הלכנו לתסריט קלאסי של ספיגה בתוספת זמן.
הם לא באמת סיכנו את השער מאותו הרגע.
- ForeverRed
בדיוק מה שחשבתי.CrazyRed7 כתב: אני חושב שהמאמן של הבולגרים עזר לנו מאוד אחרי השער של גאדיר.
אלישע הבולגרי.
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
הסיכום שלי:
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 612953488/" onclick="window.open(this.href);return false;
בראשי פרקים - אמש זה היה מזל, לא משהו אחר. בניגוד למשחק הראשון בו ב"ש הייתה עליונה טקטית, הערב בכר קיבל שחמט. התגובה הנפלאה שלו לעניין וההתפתחויות הטקטיות לאורך המשחק. בוידיאו, כרגיל, פירוק מהלכי מפתח לגורמים.
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 612953488/" onclick="window.open(this.href);return false;
בראשי פרקים - אמש זה היה מזל, לא משהו אחר. בניגוד למשחק הראשון בו ב"ש הייתה עליונה טקטית, הערב בכר קיבל שחמט. התגובה הנפלאה שלו לעניין וההתפתחויות הטקטיות לאורך המשחק. בוידיאו, כרגיל, פירוק מהלכי מפתח לגורמים.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
+1South Boy כתב:להתייחס למצבים שהיו לנו אחרי הגול של גאדיר כדי להוכיח שלא היינו כאלה רעים זאת דמגוגיה.
גם ככה לודוגורץ לא קבוצה הגנתית, אחרי השער של גאדיר הם פשוט השאירו טיילת מאחורה וסידרו לנו מצבים שיותר קשה להחמיץ מאשר להבקיע.
היה משחק זוועתי של כולם צריך לקרוא לילד בשמו ולהפסיק לעדן את המציאות, לשמוח על העליה להסיק את המסקנות ולהתקדם, אבל חשוב מאוד לא לשקר לעצמנו.
"תחזיקו עוד כמה דקות
זה לא הזמן להתעייף
אחרי שהשופט ישרוק
אתם צריכים להתעלף..."
לא מפסיק לרוץ לי בראש.
המילים האלו מעולם לא היו רלווטניות יותר מאשר ב-30 הדקות האחרונות אתמול.
זה לא הזמן להתעייף
אחרי שהשופט ישרוק
אתם צריכים להתעלף..."
לא מפסיק לרוץ לי בראש.
המילים האלו מעולם לא היו רלווטניות יותר מאשר ב-30 הדקות האחרונות אתמול.