לקחים מלודוגורץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: לקחים מלודוגורץ

שליחה על ידי eitam »

חשוב מאוד להפיק לקחים, ומי כמו ברק יעשה זאת אבל....
אמנם בקבוצה לא מעלים את זה ואני מאוד מאוד מעריך את זה אבל אסור לנו לשכוח- שיחקנו עם 4 זרים!, שני שחקנים התקפיים פצועים ולא בסגל. אני מאמין שהעלייה לבתים כלשהם ינחיתו לנו את הבלם/ קשר אחורי של אשדוד.
יהיה בסדר, טוב להזכר מידי פעם שאלוהים אדום

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: גדי אנחנו מנסים להשתפר,אין בכך פסול.
שאני רואה את הליקויים מול לודוגורץ,אני מדמיין לעצמי מה יקרה שנפגוש יריבה שהיא גם מהירה וגם ממשומעת ולא חסרות כאלו בצמפיון.
וכשאנחנו מדברים על זה אנחנו מחמיאים להפועל ב"ש כי אנחנו יודעים שהיא מסוגלת ליותר.
חלילה לא מתעלם. יש בעיות. למידה זה דבר הכרחי גם אחרי 3-2 נגד אינטר בבית ובוודאי שאחרי אתמול.
אבל ראיתי גם דברים טובים מאוד. רבאק, עמדנו במשימה.

דקה 8 חוטפים במתפרצת ועדיין עומדים במשימה. לא יודע מה זה מזל. לקחנו אליפות שנה שעברה במזל כי מליקסון שם גול דקה 90 באשדוד במזל, אחרי המשחק הכי זוועתי בשנתיים האחרונות?
עד היום אני מתעורר בלילות מסיוטים שהיפני של סוטון נוגח בדקה ה93 חמישה ס"מ ימינה. אז עלינו במזל?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
חלילה לא מתעלם. יש בעיות. למידה זה דבר הכרחי גם אחרי 3-2 נגד אינטר בבית ובוודאי שאחרי אתמול.

דקה 8 חוטפים במתפרצת ועדיין עומדים במשימה. לא יודע מה זה מזל. לקחנו אליפות שנה שעברה במזל כי מליקסון שם גול דקה 90 באשדוד במזל, אחרי המשחק הכי זוועתי בשנתיים האחרונות?
עד היום אני מתעורר בלילות מסיוטים שהיפני של סוטון נוגח בדקה ה93 חמישה ס"מ ימינה. אז עלינו במזל?
לא שמעת ממני את המילה מזל.
היא לא קשורה לכאן.
הפועל ב"ש היא קבוצה ששווה שער בכל משחק ובכל מגרש.
אתמול היתה התחושה שגם זה לא יספיק.
קיבלנו 2 גולים ממתפרצות קלאסיות,מתי זה קרה לנו ועוד פעמיים באותו משחק?
כולם עולים להתקפה אללה בבלה לשים תגול במקום להרגיע את המשחק ובום חטפת.
נשבע לך שאתמול חשבתי שאני רואה את ביתר ב40 דקות הראשונות וזה לא מתאים לנו,הרף עלה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גדי כתב:

מאיה יושידה.
בחיים לא אשכח את השם שלו הי"ד.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: לא שמעת ממני את המילה מזל.
היא לא קשורה לכאן.
נשבע לך שאתמול חשבתי שאני רואה את ביתר ב40 דקות הראשונות וזה לא מתאים לנו,הרף עלה.
מסכים - הייתה הפקרות עד שטהא נכנס
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

אדום זקן כתב: לא שמעת ממני את המילה מזל.
היא לא קשורה לכאן.
הבעיה לדעתי מתחילה בהגנה עצמה. חיימוב וצדק לא מופיעים בשלושת המשחקים האחרונים. זה משפיע ישירות על ההגנה.
למרות שלמגינים היה משחק לא רע, נראה כאילו ההגנה כולה לא היתה במשחק, וזה לא מדוייק.
בנוסף, משחק ההגנה של הקישור לא היה טוב. חתכו אותם שוב ושוב בדאבל פסים, ולא היתה תגובה מתאימה.
כשעברנו לשלושה בלמים (כך אנו צריכים לשחק באירופה בחוץ) היתה התייצבות במשחק ההגנה, אבל הרגישו שאין מספיק כושר.
ראדי שפך מנוע בדקה השבעים, טוני לא עשה מספיק הגנה, עד דקה שבעים. רק אוגו כרסם את הדשא עד הסוף.
חייבים להגיד מילה טובה על ההגנה של גדיר. הוא השקיע המון!!
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

shacharb כתב:
הבעיה לדעתי מתחילה בהגנה עצמה. חיימוב וצדק לא מופיעים בשלושת המשחקים האחרונים. זה משפיע ישירות על ההגנה.
למרות שלמגינים היה משחק לא רע, נראה כאילו ההגנה כולה לא היתה במשחק, וזה לא מדוייק.
בנוסף, משחק ההגנה של הקישור לא היה טוב. חתכו אותם שוב ושוב בדאבל פסים, ולא היתה תגובה מתאימה.
כשעברנו לשלושה בלמים (כך אנו צריכים לשחק באירופה בחוץ) היתה התייצבות במשחק ההגנה, אבל הרגישו שאין מספיק כושר.
ראדי שפך מנוע בדקה השבעים, טוני לא עשה מספיק הגנה, עד דקה שבעים. רק אוגו כרסם את הדשא עד הסוף.
חייבים להגיד מילה טובה על ההגנה של גדיר. הוא השקיע המון!!
ראדי מאוד מפתיע אותי ביכולת הלא טובה שלו.
זה אפילו לא 20% ממה שאנחנו רגילים.
חייב להשתפר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אסי, דגים כתב:3 בלמים מול קבוצות עדיפות באירופה. ברגע שטהאה נכנס הבולגרים איבדו את היכולת לתקוף
חוץ מהכדור שטאהא ממש הכין להם..., אבל כן, היה שיפור מאוד משמעותי בהגנה שלנו בחלק האחרון של המשחק.
לא יודע אם צריך לזקוף זאת לזכותו של טאהא, השחקנים שלנו שהרגישו שזה קרוב נתנו פתאום מלחמה הרבה יותר משמעותית מאשר בשני השלישים הראשונים של המשחק וגם מאמן של לודוגורץ טעה לדעתי בחילופים שעשה ונראה לי שזה הוציא אותם מתבנית המשחק הרגילה שלהם.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

oranu כתב:צריך להגיע לכאן אחד מ-
אלמוג, ניר ביטון (יהיו ריאלים אם יהיה צמפיונס) או קהבא, קלטינס במידה ונישאר באירופית.

צריך תחרות להרכב עם איינבינדר וראדי, בטח שלרוטציה.

אם אחד מהם פצוע/מורחק וברק רוצה לפתוח עם 3 חזקים באמצע אין לו עם מי (וובה לא נחשב כי הוא אחורי פרופר).

הם שני ה 50/50 היחידים שלנו, מיכאל ומליקסון הם amf מובהקים ולא מתאימים למערך כזה.
אתה באמת חושב שאלמוג או ניר ביטון רלוונטים אלינו אם נגיע לצמפוינס? לדעתי לא והמצב מדאיג כי אנחנו נהיה חייבים שחקן נוסף לאמצע, ואין ישראלי שיכול לשדרג אותנו בעמדה הזאת.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: אני מרגיש שהעזיבה של הובאן קריטית יותר ממה שחשבתי.
הוא נתן לנו ורסטיליות מטורפת במשחק.
אני לא מפסיק לדבר על זה מדקה 20 אתמול.
לא רק הוורסטיליות, אני מאמין שלמשחק כמו אתמול הוא הרבה יותר מתאים מאשר ראדי ואיינבינדר.
לצערי זה מה יש, צריך למצוא פתרונות אחרים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:צריך להגיע לכאן אחד מ-
אלמוג, ניר ביטון (יהיו ריאלים אם יהיה צמפיונס) או קהבא, קלטינס במידה ונישאר באירופית.

צריך תחרות להרכב עם איינבינדר וראדי, בטח שלרוטציה.

אם אחד מהם פצוע/מורחק וברק רוצה לפתוח עם 3 חזקים באמצע אין לו עם מי (וובה לא נחשב כי הוא אחורי פרופר).

הם שני ה 50/50 היחידים שלנו, מיכאל ומליקסון הם amf מובהקים ולא מתאימים למערך כזה.
פחות מכיר את קבהא אבל מאוד אוהב את שאר הבחירות שלך.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

דן אייבינדר לא היה ולא יהיה מעולם הובאן, בטח לא בחוכמת ואינטילגנציית המשחק.

מעבר לזה לא חושב שצריך לשחוט את הקבוצה, משחק פחות טוב, קורה ולמזלינו לא שילמנו על זה בקאש כמו שנה שעברה נגד סלטיק.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לפחות התקדמנו, שנה שעברה ביכולת כזו חטפנו חמישייה, הפעם רק 3 :)

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

zivmay כתב:לפחות התקדמנו, שנה שעברה ביכולת כזו חטפנו חמישייה, הפעם רק 3 :)
סלטיק פארק אחשלי

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

blueman כתב: אתה באמת חושב שאלמוג או ניר ביטון רלוונטים אלינו אם נגיע לצמפוינס? לדעתי לא והמצב מדאיג כי אנחנו נהיה חייבים שחקן נוסף לאמצע, ואין ישראלי שיכול לשדרג אותנו בעמדה הזאת.
מאמין שאם המועדון באמת ירצה ונעלה לצמפיונס אפשר להנחית אותם פה.
זה יעלה הרבה כסף ושכר גבוה אבל זה שדרוג של ישראלי בכיר ל 4 שנים הקרובות לאחת העמדות הכי משמעותיות ב 11 שלנו.

אם אני אלונה ואני עולה לבתים של הצמפיונס אלמוג מקבל הצעה למחרת בבוקר.

שלח תגובה