מריבור ניצחו אותם 1-0 פעמיםbs war כתב:
לא היית רוצה לקבל את אלופת איסלנד בשלב הבא?
מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
Re: מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
קראבג ממה שראיתי במפגש הכפול מול שריף יותר חלשים מאיתנוtalb55 כתב:
לא חושב שאפשר לזלזל עד כדי כך במאריבור. מאמין שכל אותן קבוצות מדרגות אותנו מקום ראשון בעדיפות.
בדיוק.ForeverRed כתב: מרגע שעברנו את הבולגרים עשינו את שלנו. הבטחנו בתים + מענק פלייאוף אלופות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם נעלה שלב אז בכלל עשינו את שלנו, זה יהיה מרגש להיות באלופות.
אבל גם בתים באירופית עונה שנייה רצוף זה דבר נהדר.
אבל גם בתים באירופית עונה שנייה רצוף זה דבר נהדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יודע אם ראית את רשימת הלא מדורגות אבל מהיכרות קלילה עם השמות אתה המשוכה הכי גבוהה שם לטעמיtalb55 כתב:
לא חושב שאפשר לזלזל עד כדי כך במאריבור. מאמין שכל אותן קבוצות מדרגות אותנו מקום ראשון בעדיפות.
- דר אדום בנשמה
לדעתי הכי קשים מהלא מדורגות הם סלאביה פראג.dor69 כתב: לא יודע אם ראית את רשימת הלא מדורגות אבל מהיכרות קלילה עם השמות אתה המשוכה הכי גבוהה שם לטעמי
אנחנו יותר טובים מהם, גם אסטנה וקרבאח. רייקה פחות או יותר באותה רמה שלהםדר אדום בנשמה כתב: לדעתי הכי קשים מהלא מדורגות הם סלאביה פראג.
בטוח? שכחת מה ספרטה פראג עשתה לנו שנה שעברה?dor69 כתב: אנחנו יותר טובים מהם, גם אסטנה וקרבאח. רייקה פחות או יותר באותה רמה שלהם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
יותר טובים מהקבוצה שהצליח לזכות באליפות בליגה של הקבוצה שניצחה אותנו פעמיים בשלב הבתים של הליגה האירופית (ספרטה פראג), באמת?dor69 כתב: אנחנו יותר טובים מהם, גם אסטנה וקרבאח. רייקה פחות או יותר באותה רמה שלהם
ספרטה פראג היא קבוצה עם ניסיון של שנים ובכללי מועדון הרבה יותר מפואר. סילביה היא האחות הקטנה וה״מכוערת״ אפשר לומר. גם הדירוג שלהם מלמד על חוסר הניסיון שלהם באירופה (לפני שתדבר על הדירוג שלנו, אנחנו חריגים בנוף בקטע הזה)אסי, דגים כתב: בטוח? שכחת מה ספרטה פראג עשתה לנו שנה שעברה?
לשיטתך:דר אדום בנשמה כתב: יותר טובים מהקבוצה שהצליח לזכות באליפות בליגה של הקבוצה שניצחה אותנו פעמיים בשלב הבתים של הליגה האירופית (ספרטה פראג), באמת?
ניצחנו את אינטר, אינטר ניצחה את יובנטוס ויובנטוס ניצחה את ברצלונה = אנחנו אמורים להיות יותר טובים מברצלונה
גם מכבי תל אביב מועדון עם ניסיון גדול יותר ובכלל מועדון הרבה יותר מפואר מאיתנו. אז?dor69 כתב: ספרטה פראג היא קבוצה עם ניסיון של שנים ובכללי מועדון הרבה יותר מפואר. סילביה היא האחות הקטנה וה״מכוערת״ אפשר לומר. גם הדירוג שלהם מלמד על חוסר הניסיון שלהם באירופה (לפני שתדבר על הדירוג שלנו, אנחנו חריגים בנוף בקטע הזה)
סלביה פראג האחות המכוערת?איך אני אוהב שאנשים שאין להם מושג משחקים אותה מבינים. פשוט הודעה מביכה.
שים אותנו 10 פעמים במפגש כפול מולם אנחנו עוברים 7.CrazyRed7 כתב: גם מכבי תל אביב מועדון עם ניסיון גדול יותר ובכלל מועדון הרבה יותר מפואר מאיתנו. אז?
סלביה פראג האחות המכוערת?איך אני אוהב שאנשים שאין להם מושג משחקים אותה מבינים. פשוט הודעה מביכה.
קבוצה טובה הם חייבים להיות, בכל זאת לקחו אליפות בצ׳כיה על הראש של ספרטה ופלזן והגיעו עד כאן אבל אתם מגזימים טיפה עם האדרת היריבות.
לגבי ההגרלה שלנו- מה שיבוא אני אקבל בחיוך. אם הדרך לאלופות תהיה קלה הנחיתה שם תכאב יותר
אנחנו מגזימים?בוא תראה לי איפה האדרתי אותם.dor69 כתב: שים אותנו 10 פעמים במפגש כפול מולם אנחנו עוברים 7.
קבוצה טובה הם חייבים להיות, בכל זאת לקחו אליפות בצ׳כיה על הראש של ספרטה ופלזן והגיעו עד כאן אבל אתם מגזימים טיפה עם האדרת היריבות.
לגבי ההגרלה שלנו- מה שיבוא אני אקבל בחיוך. אם הדרך לאלופות תהיה קלה הנחיתה שם תכאב יותר
אתה פשוט מקשקש על קבוצה שאם ראית אותה משחקת אפילו משחק אחד אני חותך ת׳ז**.
הנחרצות הזאת לגבי קבוצות אחרות, כאלה שאין לכם מושג מי משחק שם אפילו - פה הבעיה.