דר אדום בנשמה כתב:עם התוצאות שהם עשו לפניי שנה אין מה בכלל לדבר.
לנצח 4-0 ו2-0 את קלאב ברוז' לא הולך ברגל.
אין קשר.
גם אולימפיקוס ניצחו את מנצסטר או ארסנל עונה לפני שהודחו על ידינו.
הבעיה שלי איתך שאתה נחרץ.
נחרצות זה אומר מידע ולך אין כזה.
אתה יכול להגיד "שמע לאורך ההיסטוריה קבוצות ישראליות התקשו מול הפיזיות הסקנדינבית ולכן הייתי מעדיף לא לקבל אותם"
אבל להגיד שהם הרבה יותר חזקים מאולימפיקוס וסלטיק זה לא רציני
אדום זקן כתב:
כן באמת? למה שמעת את שגיא כהן בחדשות הספורט?
מתי בכלל ראית אותם? מי בסגל שלהם אתה יודע?
כמו תוכי.
היו בשמינית גמר ליגת האלופות שנה שעברה, מה הבעיה שהוא יגיד שהיא הכי מפחידה אותו?
אל תיהיו ליצנים, כל עוד הוא לא קובע עובדות מטופשות ורק אומר את דעתו (שבמקרה הזה נורמלית לגמרי) אין לכם מה לצאת עליו.
red and white כתב:
היו בשמינית גמר ליגת האלופות שנה שעברה, מה הבעיה שהוא יגיד שהיא הכי מפחידה אותו?
אל תיהיו ליצנים, כל עוד הוא לא קובע עובדות מטופשות ורק אומר את דעתו (שבמקרה הזה נורמלית לגמרי) אין לכם מה לצאת עליו.
הם היו בשמינית הגמר של הליגה האירופית והיו קרובים מאוד להעפיל גם לרבע הגמר.
red and white כתב:
מה עכשיו אתה היורם שפטל שלו?
הוא לא אומר את דעתו,הוא אומר מה שהוא שומע והופך אותה לדעתו.
גם אני יכול ללכת לגוגל ולהגיד לך מה הם עשו שנה שעברה,מה הקשר בין זה לבין הנחרצות שהם יותר חזקים מאולימפיקוס וסלטיק?
אדום זקן כתב:
גם אני יכול ללכת לגוגל ולהגיד לך מה הם עשו שנה שעברה,מה הקשר בין זה לבין הנחרצות שהם יותר חזקים מאולימפיקוס וסלטיק?
אדום זקן כתב:
חחח הוא לא היה כזה נחרץ, הוא אמר שקופנהאגן יותר מפחידים אותו מאולימפיאקוס וסלטיק ביחד, זו דעתו.