מסכים. אבל ניקוסיה וסלטיק באותו דירוג.simply-red כתב:זה סדר העדיפות שלי מהקל לקשה:
1.מאריבור
2.ניקוסיה
3.סלטיק
4.קופנהגן,אולימפיאקוס
מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
Re: מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
רק אהבה תנצח...
גבר תסתכל על קבוצה ולא על הליגה שהיא באה ממנה. אני לא חוזר ביCrazyRed7 כתב: אנחנו מגזימים?בוא תראה לי איפה האדרתי אותם.
אתה פשוט מקשקש על קבוצה שאם ראית אותה משחקת אפילו משחק אחד אני חותך ת׳ז**.
הנחרצות הזאת לגבי קבוצות אחרות, כאלה שאין לכם מושג מי משחק שם אפילו - פה הבעיה.
אגב, הניסיון לצאת מבין עם תגובת קונטרה שבעיקר תוקפת אישית ולא כוללת עובדות רלוונטיות לא פחות מפתטית ומביכה. ציפיתי ממך ליותר.
אמרתי את דעתי ונימקתי אותה (על סמך היכרות קלילה בלבד כמו שכבר כתבתי. כך שכל ה״חותך תזין״ לא רלוונטי) ואתה לא המשכת בדיון. פה סיימנו את העניין
לדעתי לפגוש אחרי שנה שוב קבוצה כמו סטלי או אלימפיאקוס יהיה מאוש מאוד קשה..
יש לי הרגשה שמגרילים את ניקוסיה
יש לי הרגשה שמגרילים את ניקוסיה
חייב לנפץ לכם את הבועה, ניקוסיה כקבוצה הרבה יותר טובה מסלטיק והיא משוכה הרבה יותר קשה.
סלטיק זה שם מפואר ואיצטדיון ביתי מצמרר אבל כקבוצה הם לא יותר טובים מאיתנו לדעתי, את התמימות כבר איבדנו בסלטיק פארק אני לא חושב שנתבזה שם שוב אם וכאשר.
מעדיף בכל יום את סלטיק על ניקוסיה שיש לה קהל לא פחות פנאטי וקבוצה הרבה יותר טובה מסלטיק, ובטח שמעדיף אותם על אולימפיאקוס וקופנהאגן.
סלטיק זה שם מפואר ואיצטדיון ביתי מצמרר אבל כקבוצה הם לא יותר טובים מאיתנו לדעתי, את התמימות כבר איבדנו בסלטיק פארק אני לא חושב שנתבזה שם שוב אם וכאשר.
מעדיף בכל יום את סלטיק על ניקוסיה שיש לה קהל לא פחות פנאטי וקבוצה הרבה יותר טובה מסלטיק, ובטח שמעדיף אותם על אולימפיאקוס וקופנהאגן.
אז ככה יש 17 קבוצות בפליאוף האירופית עם ניקוד פחות מאיתנו 10.8 אנחנו צריכים 6 הפתעות פלוס סלביה ובשקשיר שלא יעלו לאלופות או 7/8 מדורגות שיעופו אם אחת מהן תעלה או שניהן יעלו ואנחנו ניהיה בדרג ה3 בהגרלת הבתים באירופית(גם הדחה של מכבי תתקבל בברכה)
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 03 אוגוסט 2017, 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- simply-red
איך אתה כותה הודעה מתמטית כזו בשעה 23:30? אין לך לב?hb7 כתב:אז ככה יש 17 קבוצות בפליאוף האירופית עם ניקוד פחות מאיתנו 10.8 אנחנו צריכים 6 הפתעות פלוס סלביה ובשקשיר שלא יעלו לאלופות או 7/8 מדורגות שיעופו אם אחת מהן תעלה או שניהן יעלו ואנחנו ניהיה בדרג ה3 בהגרלת הבתים באירופית
יש אבל תפוס בדברים אחרים,שלא תחשבו ששנה שעברה זה היה השיאsimply-red כתב: איך אתה כותה הודעה מתמטית כזו בשעה 23:30? אין לך לב?
מאריבור או סלטיק זה ההעדפה שלי
סלטיק בגלל היתרון הפסיכולוגי שיש לנו עליהם ובגלל שאנחנו יודעים כבר מול מה אנחנו מתמודדים
סלטיק בגלל היתרון הפסיכולוגי שיש לנו עליהם ובגלל שאנחנו יודעים כבר מול מה אנחנו מתמודדים
- ForeverRed
אני חושב שיש נטייה לא להעריך נכון את סלטיק.אלדר כתב:מאריבור או סלטיק זה ההעדפה שלי
כמו שהיכולת שלנו במשחק הגומלין נגד לודוגורץ לא משקפת, כך גם היכולת של סלטיק במשחק הגומלין נגדנו.
הזיכרון מאותו משחק גומלין הוא מטעה מאוד.
במפגש כפול נגדנו הם עדיין פייבוריטים ברורים.
+1ForeverRed כתב: אני חושב שיש נטייה לא להעריך נכון את סלטיק.
כמו שהיכולת שלנו במשחק הגומלין נגד לודוגורץ לא משקפת, כך גם היכולת של סלטיק במשחק הגומלין נגדנו.
מעדיף קבוצה שלא משחקת בקצב גבוה כמו הבולגרים וכמו סלטיק. הם אנסו אותנו בסלטיק פארק, השחקנים שלנו נראו אבודים בדיוק כמו ביום רביעי מול הבולגרים.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 04 אוגוסט 2017, 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
+1ForeverRed כתב: אני חושב שיש נטייה לא להעריך נכון את סלטיק.
ההגרלה הכי גרועה שאפשר לבקש.
אותה קבוצה "פח" עשתה שני תיקו עם סיטי באותה עונה בשלב הבתים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש משהו אחד שמעודד אותי במידה ונפגוש את סלטיק, דאמבלה לא ישחק מולנו כי הוא פצוע וייעדר עד ספטמבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם מקבלים את סלטיק הכי חשוב שמישהו ירגיע את גריפית' הילד ז** הזה מהדקות הראשונות עם איזה תאקל שיעיף אותו באוויר
- ForeverRed
בכלל, מודה שיש בי חשש מסוים מהעפלה לאלופות.
מצד אחד זו אמורה להיות השנה שלנו. מצד שני עם מרכז השדה הנוכחי יהיה קשה לנו להשיג תוצאות חיוביות וזה עלול להשליך לליגה.
אם עולים חייבים להתחזק. פשוט חייבים.
מצד אחד זו אמורה להיות השנה שלנו. מצד שני עם מרכז השדה הנוכחי יהיה קשה לנו להשיג תוצאות חיוביות וזה עלול להשליך לליגה.
אם עולים חייבים להתחזק. פשוט חייבים.