הפציעה של ביטון טרפה את הקלפים, נצטרך לאלתר עם מה שיש ולקוות לחזרה מהירה שלו למגרשים.Eelect כתב:גם לקואנקה (כשהוא וזריהן יהיו כשירים) יש ניסיון על קו שמאל במערך 3 בלמים.
מאמין שננסה להסתדר עם אוחיון כמגן שמאלי מחליף עד שא. ביטון יחזור.
יהיה בעייתי להביא בלם נוסף כשיש לנו כבר 4 כאלה בסגל.
מגן שמאלי
- simply-red
Re: מגן שמאלי
לא יודע אם כבר דיברתם על זה פה, אבל אני גם תוהה מה הפציעה שלו אומרת לגבי המעבר המתוכנן של בן ביטון לאירופה.simply-red כתב: הפציעה של ביטון טרפה את הקלפים, נצטרך לאלתר עם מה שיש ולקוות לחזרה מהירה שלו למגרשים.
- simply-red
(אם) אנחנו באלופות, נראה לך שביטון יעזוב??Eelect כתב: לא יודע אם כבר דיברתם על זה פה, אבל אני גם תוהה מה הפציעה שלו אומרת לגבי המעבר המתוכנן של בן ביטון לאירופה.
אם, כמובן שלא.simply-red כתב:
(אם) אנחנו באלופות, נראה לך שביטון יעזוב??
אין שם אחר שעולה ולא רמי גרשון לא יגיעForeverRed כתב: אנחנו זורקים את השם שלו כאן כל כך בקלות. למה שאשדוד ישחררו?
לפני יומיים עזב אותם בלם. אין שם כלום בלעדיו.
אשדוד עלולים לשחרר את אלחמיד כי הם קבוצה לא הישגית שמעדיפים להתפאר על ההכנסות שלהם מאשר תארים.
בנוסף, מניח שיתנו להם את טאהא/אוחיון (כיכב באשדוד לפני כמה שנים) בתמורה ועוד סכום נאה של 600-800 אלף יורו.
בנוסף, מניח שיתנו להם את טאהא/אוחיון (כיכב באשדוד לפני כמה שנים) בתמורה ועוד סכום נאה של 600-800 אלף יורו.
- ForeverRed
אתם מבינים שה"עד שהוא יחזור" הזה יכול לקחת גם חצי עונה?Eelect כתב: מאמין שננסה להסתדר עם אוחיון כמגן שמאלי מחליף עד שא. ביטון יחזור.
מה אתה מסתלבט?להביא להם את טאהא, בלם שהיה שותף לזכייה באליפות, ובנוסף להוסיף להם כסף?הפועלעולה כתב:אשדוד עלולים לשחרר את אלחמיד כי הם קבוצה לא הישגית שמעדיפים להתפאר על ההכנסות שלהם מאשר תארים.
הפורום הזה נדפק לגמרי בקיץ הזה.
איזה אופציות ריאליות כבר יש לנו?ForeverRed כתב: אתם מבינים שה"עד שהוא יחזור" הזה יכול לקחת גם חצי עונה?
זה או להשאיל מגן שמאלי טוב יותר מאוחיון (לא רואה אחד פנוי כזה) או לאלתר איתו את החודש וחצי חודשיים האלה,
כשב3 בלמים יהיה לנו עוד יותר מרחב תמרון.
אני אשאל אותך שאלה, אם ברק בכר חושב שאלחמיד זה שדרוג לעומת טהאה,CrazyRed7 כתב: מה אתה מסתלבט?להביא להם את טאהא, בלם שהיה שותף לזכייה באליפות, ובנוסף להוסיף להם כסף?
הפורום הזה נדפק לגמרי בקיץ הזה.
עדיין תחשוב שזה מהלך רע?
לא יודע. אני אישית חושב שלקחת בלם בן 27 שכל הקריירה עשה באשדוד ועונת ספסל בגנט לא יכול להחליף כרגע את טאהא.Eelect כתב: אני אשאל אותך שאלה, אם ברק בכר חושב שאלחמיד זה שדרוג לעומת טהאה,
עדיין תחשוב שזה מהלך רע?
לוותר על טאהא זה טיפשות. בלי שום קשר לאלחמיד כן או לא.
יש בהבאה של אלחמיד הימור מסויים אבל גם הרבה רציונאל.CrazyRed7 כתב: לא יודע. אני אישית חושב שלקחת בלם בן 27 שכל הקריירה עשה באשדוד ועונת ספסל בגנט לא יכול להחליף כרגע את טאהא.
תתנחם בזה שאם המהלך הזה יקרה, בכר יעמוד מאחוריו.
- ForeverRed
למה מי זה טאהה שאי אפשר להחליף אותו? מה הוא עשה בקריירה לפני שהפך למחליף בבאר שבע, שיחק 17 משחקים בליגת העל ברעננה?CrazyRed7 כתב: לא יודע. אני אישית חושב שלקחת בלם בן 27 שכל הקריירה עשה באשדוד ועונת ספסל בגנט לא יכול להחליף כרגע את טאהא.
כמעט כל בלם בינוני שישחק עם קבוצה כזאת סביבו יראה לא פחות טוב ממנו. הגנתית הוא מצוין, אבל הוא נגר בן נגר ויש לו יהירות ואיבודי כדור שמוציאים מהדעת.
אחלה גבר שבעולם. נכס מבחינת אישיות לסגל. אבל רבאק, קצת אובייקטיביות.
גם עמרי בן הרוש לקח עם מכבי 3 אליפויות.
טאהא זה בלם שהגיע מקבוצת תחתית לקבוצת צמרת ולקח ביחד איתה 2 אליפויות ועשה קמפיין מצוין באירופה.ForeverRed כתב: למה מי זה טאהה שאי אפשר להחליף אותו? מה הוא עשה בקריירה לפני שהפך למחליף בבאר שבע, שיחק 17 משחקים בליגת העל ברעננה?
כמעט כל בלם בינוני שישחק עם קבוצה כזאת סביבו יראה לא פחות טוב ממנו. הגנתית הוא מצוין, אבל הוא נגר בן נגר ויש לו יהירות ואיבודי כדור שמוציאים מהדעת.
אחלה גבר שבעולם. נכס מבחינת אישיות לסגל. אבל רבאק, קצת אובייקטיביות.
גם עמרי בן הרוש לקח עם מכבי 3 אליפויות.
אם אתה חושב שכל שחקן יתאקלם ויתאים את עצמו בצורה מעולה כמו טאהא - אתה טועה בענק.
- ForeverRed
לא אמרתי את זה.CrazyRed7 כתב: טאהא זה בלם שהגיע מקבוצת תחתית לקבוצת צמרת ולקח ביחד איתה 2 אליפויות ועשה קמפיין מצוין באירופה.
אם אתה חושב שכל שחקן יתאקלם ויתאים את עצמו בצורה מעולה כמו טאהא - אתה טועה בענק.
טענתי תמיד ואמשיך לטעון שהוא שחקן בינוני שמשחק בקבוצה גדולה. אם נצטרך אותו לאורך זמן זה יעלה לנו ביוקר.
הוא לא הביא אליפות ולא אחראי להישגים של הקבוצה. אין צורך להאדיר אותו סתם.