שלא תבין לא נכון, אין שום דבר יוצא דופן בעיסוקים שלו מעבר לשעות האימונים. נהנה מהחיים כמו רובנו. אבל זה מה שמבדיל בין שחקן בדרגים הגבוהים באירופה לשחקנים מוכשרים ככל שיהיו שלא נמצאים שם. אני מאד אוהב את טוני ונהנה מכל שנייה שהוא פה, ובסופו של דבר המצב איתו מתאים לי בול. קשה מאד למצוא כישרון ברמה שלו במחירים שלו. אבל להשוות אותו לקאפו של לודוגורץ זה לא במקום.
Guevara כתב:
שלא תבין לא נכון, אין שום דבר יוצא דופן בעיסוקים שלו מעבר לשעות האימונים. נהנה מהחיים כמו רובנו. אבל זה מה שמבדיל בין שחקן בדרגים הגבוהים באירופה לשחקנים מוכשרים ככל שיהיו שלא נמצאים שם. אני מאד אוהב את טוני ונהנה מכל שנייה שהוא פה, ובסופו של דבר המצב איתו מתאים לי בול. קשה מאד למצוא כישרון ברמה שלו במחירים שלו. אבל להשוות אותו לקאפו של לודוגורץ זה לא במקום.
בינתיים האחד נתן הצגה והעיף את השני שעשה שביתות איטלקיות למאמן שלו.
מקצוענות אתה אומר לי..
אדום זקן כתב:
בינתיים האחד נתן הצגה והעיף את השני שעשה שביתות איטלקיות למאמן שלו.
מקצוענות אתה אומר לי..
חולה על ההודעות שלמה שרף שלך. תעיף מבט בהזדמנות בקמפיין האחרון שעשו לודוגורץ.
אני מנשק את האדמה שטוני דורך עליה, אבל אתה חייב לצאת מההזייה הזו שטוני מתקרב לסכומים כאלה.
Guevara כתב:
חולה על ההודעות שלמה שרף שלך. תעיף מבט בהזדמנות בקמפיין האחרון שעשו לודוגורץ.
אני מנשק את האדמה שטוני דורך עליה, אבל אתה חייב לצאת מההזייה הזו שטוני מתקרב לסכומים כאלה.
בוא צ'פומפו תקשיב.
לפני שבוע וחצי הייתה לי שיחה עם שני אנשי כדורגל מוכרים שגם מבינים בכדורגל יותר מכל הפורום הזה ביחד.
המילים שלהם,לא שלי:"טוני וואקמה כבר מזמן היה צריך להיות בליגה האיטלקית/ספרדית,כל דקה שהוא כאן היא לא פחות מהזייה".
כל ניסיון לגמד אותו גם מול קאפו לוקה בחוסר הבנה בסיסי כמו שאומר זה שמתחתיך.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 10 אוגוסט 2017, 07:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
CrazyRed7 כתב:לטוני יש בעיה במהירות ובסיומת ביחס לליגות הגדולות. אין לו מקום בליגות האלה.
לא ראית את טוני נותן ספרינט אמיתי כנראה
ברגע שהבחור מחליט שהוא פותח מבערים הוא מבין המהירים בארץ.
יודע שזה נשמע מוזר, אבל רק מי שראה אותו נותן ספרינט יודע.
יש גול שלו במדי רעננה נגד נתניה שכדאי שתראה אולי זה ישנה קצת ממה שאתה חושב: https://www.youtube.com/watch?v=ZtydXW-O0TQ" onclick="window.open(this.href);return false;
3:40 בסרטון, וגם שם זה נראה כאילו הוא עושה את זה בחצי מאמץ
ran כתב:
לא ראית את טוני נותן ספרינט אמיתי כנראה
ברגע שהבחור מחליט שהוא פותח מבערים הוא מבין המהירים בארץ.
יודע שזה נשמע מוזר, אבל רק מי שראה אותו נותן ספרינט יודע.
יש גול שלו במדי רעננה נגד נתניה שכדאי שתראה אולי זה ישנה קצת ממה שאתה חושב: https://www.youtube.com/watch?v=ZtydXW-O0TQ" onclick="window.open(this.href);return false;
3:40 בסרטון, וגם שם זה נראה כאילו הוא עושה את זה בחצי מאמץ
זה לא בגלל שהוא מהיר מידי, זה אלה שרודפים אחריו איטיים נורא...
וברצינות, מבחינת פיזיות וטכניקה עם הכדור הוא ברמות הכי גבוהות, הוא לוקה בטכניקה של הבעיטה לשער, ורגל שמאל אצלו לא קיימת, ז"א שיש הבדל יותר מידי גדול בין ימין לשמאל אצלו.
טוני אמנם גדול על הליגה שלנו בכמה וכמה רמות, אבל לא חסרות לו מגבלות.
טכניקת בעיטה לא בשמיים, רגל שמאל כמעט ולא קיימת, ומוגבל לעמדה אחת בלבד (לא זוכר מתי שיחק טוב בעמדה אחרת, גם לא באגף ימין).
בליגה יותר טובה החסרונות האלו כנראה יבואו לידי ביטוי.