סתיו רווח!.! כתב:
סתם בדקתי את הגילאים וכמובן שזה לא נכון מה שרשמת, רמי גרשון שבוע הבא בן 29, אלחאמיד עוד כמה חודשים 27 זאת אומרת שנתיים הפרש פלוס מינוס.. זה לא נורא כל כך.
בן זקן קנה את אלחאמיד ב600,000 יורו, סביר להניח שהוא יכפיל את הסכום אם לא יותר.. וגם אלחאמיד זה הימור לא קטן, אם יווצר מצב שצדק לא יפגע מהמהלך לא הייתי חושב פעמיים והולך על גרשון.
כל מה שאתה אומר נכון אבל השורה התחתונה היא המכריעה
אי אפשר להחזיק 3 בלמים בכירים עם משכורות של 300k וצפונה בקבוצה שב 90 אחוז מהמשחקים שלה פותחת עם 2.
בהגנה רוטציה זה דבר רע וצריך תיאום והיררכיה ברורה, אם מביאים את גרשון זה אומר שמוותרים על שיר.
כדורגל זה לא משחק מחשב ויש פה אנשים ומרקם חברתי שחשוב מאוד לשמור עליו, להנחית לשיר בלם על הראש בגלל חודשיים לא טובים יעשה לנו רע מאוד בטווח הארוך.
oranu כתב:
כל מה שאתה אומר נכון אבל השורה התחתונה היא המכריעה
אי אפשר להחזיק 3 בלמים בכירים עם משכורות של 300k וצפונה בקבוצה שב 90 אחוז מהמשחקים שלה פותחת עם 2.
בהגנה רוטציה זה דבר רע וצריך תיאום והיררכיה ברורה, אם מביאים את גרשון זה אומר שמוותרים על שיר.
כדורגל זה לא משחק מחשב ויש פה אנשים ומרקם חברתי שחשוב מאוד לשמור עליו, להנחית לשיר בלם על הראש בגלל חודשיים לא טובים יעשה לנו רע מאוד בטווח הארוך.
אלחמיד למרות הכל.
שוב, אם גרשון וצדק יקבלו רוטציה בינהם בהבנה ובתחרות טובה- אז גרשון זה שידרוג ענק להגנה והחתמה מעולה.
אם כפי שאתם אומרים זה יכול לגרום לבעיות אז אין ספק שאלחאמיד צריך לחתום, הוא גם שחקן מעולה לליגה ובנוי באופן טוב, אהיה מרוצה גם מהחתמתו.
רק שאחד מהם יגיע זה מה שחשוב.
*הגבתי בקשר לזה בעמוד הקודם*
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
סליחה שאני מתערב.
לויטור היו פציעות עוד לפני הרצועה שנה שעברה. בכל מקרה הוא צריך מידי פעם רוטציה. אפשר לתת לו לנוח נגד עכו.
אם גרשון בלם יותר טוב אז צריך אותו. בכר יידע להסתדר. מידי פעם שלושה בלמים. פעמיים בשנה הצהובים של שיר צדק וגם אי אפשר להתעלם מהיכולת שלו.
זה כמעט עלה לנו באליפות שנה שעברה
אבל בכל אופן נראה לי שאחריו את הרכבת גם נטע אלא אם נקבל פה הנחת מקורבים של דודו .
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מפתיע אותי שאף אחד לא שואל מה קרה שהוא רוצה לחזור מקבוצת פאר בבלגיה עם הופעות מכובדות בכל זירה אירופית לארץ. אתם יותר מדי תמימים אם אתם חושבים שנטע מחליטה לו על הקריירה.
מפתיע אותי שאתם לא שואלים למה גנט מעדיפה למכור אותו בכזאת קלות למרות שהוא בשנה אחרונה לחוזה ולא מציעים לו אפילו חוזה חדש.
כל זה לא נשמע לכם קצת מוזר מליגיונר שאמר כל כך הרבה פעמים כמה טוב לו בחו"ל והוא לא חושב לחזור בכלל? גם אם יגיע לארץ על פניו הוא לא במצב אופטימלי ועצם הנכונות שלו לחזור לארץ במצבו מעידה מבחינתי על דעיכה מסוימת, וזה אפילו בלי לדבר על הפציעה שלו ועל העובדה שאף אחד כאן לא ראה אותו בגנט כדי לדעת באיזה כושר תקבל אותו הקבוצה שתחתים אותו והאם הוא נחלש מאז שיאו בבלגיה.
עם כל הכבוד אני לא יודע כמה יתרונות יש להחתמת גרשון על אלחמיד, אני בכלל לא בטוח שהוא יותר טוב מאלחמיד בגלל שהוא באירופה והקטע הזה שמה שיש באירופה תמיד יותר טוב ממה שיש פה.