אתה מדבר על הקבוצה שעל הדשא או על הקבוצה שבבית חולים?שמעון א כתב: של חיפה היה מביך אחי. מאוד אפילו.
ושל מכבי היה יותר מביך כי הם קיבלו בית נוח יחסית. לדעתי כמובן.
לדעתי, יש לנו קבוצה טובה יותר מחיפה ומכבי ששיחקו באלופות.
הפועל ב"ש- מאריבור, רביעי, 21:45, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מאריבור, רביעי, 21:45, טרנר
האפס נקודות אפס שערים של חיפה מאוד משקר. הפסידו משחק אחד 3-0 וכל השאר 1-0. מכבי לעומתם סיימו בהפרש שערים של 16-1.שמעון א כתב: של חיפה היה מביך אחי. מאוד אפילו.
ושל מכבי היה יותר מביך כי הם קיבלו בית נוח יחסית. לדעתי כמובן.
לדעתי, יש לנו קבוצה טובה יותר מחיפה ומכבי ששיחקו באלופות.
בקשר אלינו אני מאמין שאם נעלה (ע.ע) אפשר להוציא קצת נקודות, בטח בבית, אם כי זה ממש תלוי איפה נארח.
אתה באמת חושב שאתה יכול למכור משו מול יובנטוס,ריאל,מינכן,ברצלונה וכו' אין קשר ללהיות לוזר זו הרמה וזהו. הלוואי שנעלה בשביל הכסף כי מגיע לאלונה על ההשקעהtomer224 כתב:כמות הלוזרים בפורום הזה רק עולה מיום ליום פשוט מביך .
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
שויטור היה כשיר גם חשבתי כמוך, עם הגנה של צדק וטאהה זה מחליש אותנו משמעותית.ReDo כתב: האפס נקודות אפס שערים של חיפה מאוד משקר. הפסידו משחק אחד 3-0 וכל השאר 1-0. מכבי לעומתם סיימו בהפרש שערים של 16-1.
בקשר אלינו אני מאמין שאם נעלה (ע.ע) אפשר להוציא קצת נקודות, בטח בבית, אם כי זה ממש תלוי איפה נארח.
לא חשבתי לנצח בבתים של ליגת האלופות אבל להוציא תיקו זה היה אפשרי.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
קבוצות קטנות הוכיחו בעבר שכן.שיש כתב:אתה באמת חושב שאתה יכול למכור משו מול יובנטוס,ריאל,מינכן,ברצלונה וכו'
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 13 אוגוסט 2017, 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
בבית שמכבי קיבלה בפעם האחרונה, עם טרנר, אנחנו מוציאים נקודות.שיש כתב: אתה באמת חושב שאתה יכול למכור משו מול יובנטוס,ריאל,מינכן,ברצלונה וכו' אין קשר ללהיות לוזר זו הרמה וזהו. הלוואי שנעלה בשביל הכסף כי מגיע לאלונה על ההשקעה
האמת? מאמין מאוד בצוות שלנו. בלי קשר למצב הפצועים.South Boy כתב:
אתה מדבר על הקבוצה שעל הדשא או על הקבוצה שבבית חולים?
- ForeverRed
הייתה לנו שמעון, הייתה.שמעון א כתב: לדעתי, יש לנו קבוצה טובה יותר מחיפה ומכבי ששיחקו באלופות.
עם מרכז שדה ומרכז הגנה כאלה יהיה קשה מאוד.
שמע, יכול להיות שתצחק עליי. אבל אני חושב שקורהוט, ביטון, צדק וטאהא זו רביעיית הגנה, טובה למשל מבן הרוש,טיבי, בן חיים ודסה.ForeverRed כתב: עם מרכז שדה ומרכז הגנה כאלה יהיה קשה מאוד.
אם הם הצליחו לעלות, גם אנחנו יכולים. מה נעשה בבתים? ברור שצריך קצת מזל בהגרלה.
צמפיונס בלי ויטור והובאן קשה הרבה יותר, תחשבו על זה ככה אנחנו משחקים עם 4 זרים ( במקום 6) כאשר הזרים שלנו זה ההבדל הגדול בין להיות קבוצה אירופאית לבין עוד קבוצה ישראלית
אני באמת מאמין שבכר יכול לנצח את המפגש מולם לא משנה עם איזה 11 על הדשא,אחרי זה הכול בונוס
- yanivnew91
בואנה על מה אתם מדברים בכלל?
בחלומות הכי ורודים שלי לא חלמתי שנהיה בליגת האלופות אז אתם באים ואומרים שכדאי לוותר כי אין לנו מה למכור שם?
למה עם מיגל חשבתם שכן יש לנו מה למכור?
בחייאת ראבק תתאפסו על עצמכם אנשים
אנחנו קרובים מרחק 2 משחקים מהדבר הלא ייאמן הזה ואפשר וכדאי לשים את עניין מיגל בצד ולהתרכז בררררררק מאריבור
בחלומות הכי ורודים שלי לא חלמתי שנהיה בליגת האלופות אז אתם באים ואומרים שכדאי לוותר כי אין לנו מה למכור שם?
למה עם מיגל חשבתם שכן יש לנו מה למכור?
בחייאת ראבק תתאפסו על עצמכם אנשים
אנחנו קרובים מרחק 2 משחקים מהדבר הלא ייאמן הזה ואפשר וכדאי לשים את עניין מיגל בצד ולהתרכז בררררררק מאריבור
לא חושב שאמצע איכותי מדי הוא משהו שמאפיין אותנו.
אמצע פיזי, שבא לעבוד סיזיפי כן. איכותי בטכניקה ובהנעת כדור פשוט לא. עם דן זה לא השתנה הרבה, דווקא אוחנה יכול להוסיף ויוסיף המון.
אמצע פיזי, שבא לעבוד סיזיפי כן. איכותי בטכניקה ובהנעת כדור פשוט לא. עם דן זה לא השתנה הרבה, דווקא אוחנה יכול להוסיף ויוסיף המון.
נותן לבלב בשביל לעלות.
מעבר למעמד זה הדבר שיעלה אותנו כיתה ברמה הכלכלית.
מעבר למעמד זה הדבר שיעלה אותנו כיתה ברמה הכלכלית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מרגיש שיש כאן אופוריה מהולה בזחיחות לקראת המפגש...מקווה שאני טועה.
מדובר על קבוצה אירופית שלחלוטין יודעת לשחק על תוצאה.
מדובר על קבוצה אירופית שלחלוטין יודעת לשחק על תוצאה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]