חיפשת טוב?yedidel כתב:מכבי חיפה: בויאן שראנוב (ניר דוידוביץ', 46); אייל משומר, אנדריי פילאבסקי (סארי פלאח, 82), יוריצה בוליאט, טאלב טוואטחה; עלי עותמאן, אייל גולסה, עידן ורד, מוחמד גאדיר (דלה ימפולסקי, 46); וויהאם עמאשה, ולדימיר דבאלשווילי
אמנם מפנדל מפוקפק אבל זה ההרכב שניצח אותם לפני כמה שנים.
גם פה אין ויטור
הפועל ב"ש- מאריבור, רביעי, 21:45, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מאריבור, רביעי, 21:45, טרנר
קצת מצחיק שזה היה הרכב של אלופה לא?אדום זקן כתב: חיפשת טוב?
סיימו במקום החמישי את העונה ההיאyedidel כתב:
קצת מצחיק שזה היה הרכב של אלופה לא?
אז זהו שמאוד איכפת,לי בכל אופן.שיש כתב: למי אכפת מנתניה בכלל
עם כל הכבוד לליגת האלופות פתיחה רעה בליגה ויהיה לנו מאוד קשה לסגור את הפער בהמשך.
- ForeverRed
1+אדום זקן כתב: אז זהו שמאוד איכפת,לי בכל אופן.
עם כל הכבוד לליגת האלופות פתיחה רעה בליגה ויהיה לנו מאוד קשה לסגור את הפער בהמשך.
בדיוק כמו בעונה שעברה, צריך לתת פוש בהתחלה ולנצל את העובדה שהיריבות עדיין לא מחוברות.
גורדי בינתיים מוכיח שהוא יודע לגרד ניצחונות. אין הרבה מרווח לטעויות.
אני אגיד משהו שאולי ישמע קצת יהיר.
אנחנו חייבים לגמור את העסק ברביעי,חייבים.
אם נצליח לעשות תוצאה טובה,זה ייתן לנו הרבה שקט ויוריד מכאבי הראש של בכר.
אני מסתכל שבועיים קדימה וכרגע יש לנו פעמיים מאריבור,נתניה בית,חיפה חוץ,כולם משחקים קשים.
נצחון טוב שלנו ברביעי יוריד מהלחץ,יאפשר לברק לעלות עם הרכב רציני בשבת מבלי לחשוב יותר מדי על הסלובנים ויביא אותנו במוד טוב לסמי.
בטח במצב הנוכחי שבו גם ההגנה וגם הקישור דלילים,אי אפשר יהיה למשוך את כולם לקצב גבוה 4 פעמים בשבועיים.
אני מסתכל שבועיים קדימה וכרגע יש לנו פעמיים מאריבור,נתניה בית,חיפה חוץ,כולם משחקים קשים.
נצחון טוב שלנו ברביעי יוריד מהלחץ,יאפשר לברק לעלות עם הרכב רציני בשבת מבלי לחשוב יותר מדי על הסלובנים ויביא אותנו במוד טוב לסמי.
בטח במצב הנוכחי שבו גם ההגנה וגם הקישור דלילים,אי אפשר יהיה למשוך את כולם לקצב גבוה 4 פעמים בשבועיים.
לא רואה מצב שאנחנו באים לגומלין "רגועים"אדום זקן כתב:אני אגיד משהו שאולי ישמע קצת יהיר.
אני אוהב את השקט הזה מהצד שלנו
- The red one
מתי אין שקט כזה?hb7 כתב:אני אוהב את השקט הזה מהצד שלנו
השוער הראשון שלהם מורחק? מישהו יכול להרחיב?
בדרך כלל זה הרבה כתבות ושחקנים מתראיינים כמו לפני משחקי עונהThe red one כתב: מתי אין שקט כזה?
הנדנוביץ השוער הראשון שלהם בן 39delta7 כתב:השוער הראשון שלהם מורחק? מישהו יכול להרחיב?
- The red one
לא השוער הראשון, אלא השוער השני. בסגל יהיה השוער השלישי כמחליף, וגם צורף שוער הנוער לכל מקרה שלא יהיה..delta7 כתב:השוער הראשון שלהם מורחק? מישהו יכול להרחיב?
כתוב באתר שלהם שהשוער השני הורחק במשחק הגומלין באיסלנד אבל הוא לא שיחק שם ולא מצאתי זכר להרחקה..מוזר..
- The red one
זה לא נכון..אף פעם אין דבר כזה..hb7 כתב: בדרך כלל זה הרבה כתבות ושחקנים מתראיינים כמו לפני משחקי עונה
מחר אתה תשמע ציטוטים ממסיבת העיתונאים, אבל יש שקט תעשייתי בדיוק כמו שיש לפני כל משחק
אחי אתה מתבלבל עם האב והבן לבית בוזגלוhb7 כתב: בדרך כלל זה הרבה כתבות ושחקנים מתראיינים כמו לפני משחקי עונה