כדורגל עולמי 17/18
Re: כדורגל אירופי 17/18
יששש cr7
שער ענק.
טפי על הסוארז הזה. צוללן מסריח.
שער ענק.
טפי על הסוארז הזה. צוללן מסריח.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
חחחח מה היה פה עכשיו
רונאלדו דוחף את השופט חח הרג אותי
רונאלדו דוחף את השופט חח הרג אותי
קלאסיקו פשוט נהדר.
מחצית ראשונה חלשה, השנייה פיצתה בענק.
חבל שרונאלדו יצא כזה טיפש ולא ישחק בגומלין, גם השופט החמיר, זו לא צלילה של צהוב.
כולם מאוננים על אמבפה, אסנסיו הראה בגול הפסיכי שלו עוד טעימה מאיזה כישרון עצום הוא. יחד עם איסקו, צמד מפחיד.
מקווה שקובא יעשה את קפיצת המדרגה העונה, עם סבאיוס וטיו בעונת התאקלמות יש בסיס צעיר חזק מאוד.
רק שיביאו עוד שחקן למעלה. פתיעה של בייל והסגל קצר.
מחצית ראשונה חלשה, השנייה פיצתה בענק.
חבל שרונאלדו יצא כזה טיפש ולא ישחק בגומלין, גם השופט החמיר, זו לא צלילה של צהוב.
כולם מאוננים על אמבפה, אסנסיו הראה בגול הפסיכי שלו עוד טעימה מאיזה כישרון עצום הוא. יחד עם איסקו, צמד מפחיד.
מקווה שקובא יעשה את קפיצת המדרגה העונה, עם סבאיוס וטיו בעונת התאקלמות יש בסיס צעיר חזק מאוד.
רק שיביאו עוד שחקן למעלה. פתיעה של בייל והסגל קצר.
ההנהלה הכי גרועה בהיסטוריה. חירבה קבוצה היסטורית.הראל כתב:ברצלונה חוזרת להראות כמו בימים של האחים דה בור.
מביך.
הנהלה טיפשה.
כיף גדול לראות את ברצלונה ככה.
אם יש משהו שאני שונא יותר מקבוצות דורסניות וכוחניות שמשחקות מחוץ למגרש בצורה מלוכלכת זה קבוצות שמתנהגות ככה אבל מנסות לשדר כלפי חוץ שהן "יותר ממועדון".
אם יש משהו שאני שונא יותר מקבוצות דורסניות וכוחניות שמשחקות מחוץ למגרש בצורה מלוכלכת זה קבוצות שמתנהגות ככה אבל מנסות לשדר כלפי חוץ שהן "יותר ממועדון".
+1South Boy כתב:כיף גדול לראות את ברצלונה ככה.
לא יודע מה יותר משמח לראות את פיקה שם שער עצמי מול ריאל או שרונאלדו משתיק את אוהדי ברסה
בדיוק מה שבגרמניה חושבים עלינוSouth Boy כתב: אם יש משהו שאני שונא יותר מקבוצות דורסניות וכוחניות שמשחקות מחוץ למגרש בצורה מלוכלכת זה קבוצות שמתנהגות ככה אבל מנסות לשדר כלפי חוץ שהן "יותר ממועדון".
פאוליניו בבארסה.
מריח רע, רע מאוד
מריח רע, רע מאוד
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מאיזו בחינה?bs war כתב:פאוליניו בבארסה.
מריח רע, רע מאוד
אני במקום אברגרנדה אם צריך נותן את כל ה40 מיליון ומחתים את זהבי
יש איזה סיפור עם אשתו של הנשיא ופרויקט בגוואנגזו משהו כזה
קשה לי להאמין שהרקע להחתמה מקצועי. אין בה שום היגיון.RedRock כתב:
מאיזו בחינה?
ההנהלה של בארסה נגועה בשחיתות וכבר יש פרסומים על קשרים עסקיים בין ברתומיאו לחברת אברגרנדה
ככה זה 90 אחוז מההחתמות של ההנהלה הנוכחית.bs war כתב:
קשה לי להאמין שהרקע להחתמה מקצועי. אין בה שום היגיון.