אני חושב שאתה טועה. הטיות היא של טאהא בענק. הוא היה במקום של צדק, בלבל את צדק, במקום לחפות עליו ולחכות לשחקן אם יעבור את צדק.דר אדום בנשמה כתב:שיר צדק עם טעות ענקית.
טאהא נתן משחק טוב מאוד לטעמי.
ו-וואקמה, אם הוא ימשיך ככה בינואר הואיעזוב אותנו :/
דן איינבינדר היה חלש במחצית הראשונה ובשנייה נתן מחצית טובה בעיקר הגנתית.
פלייאוף האלופות :: 2-1 אדום בטרנר
- dardasmiley
Re: פלייאוף האלופות :: 2-1 אדום בטרנר
אדון מוריניו בוא תסביר לי במה צדק טעה?דר אדום בנשמה כתב:שיר צדק עם טעות ענקית.
טאהא נתן משחק טוב מאוד לטעמי.
ו-וואקמה, אם הוא ימשיך ככה בינואר הואיעזוב אותנו :/
דן איינבינדר היה חלש במחצית הראשונה ובשנייה נתן מחצית טובה בעיקר הגנתית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שיר צדק במקום להדתלט על כדור פשוט הסתבך ואיבד.dardasmiley כתב:
אני חושב שאתה טועה. הטיות היא של טאהא בענק. הוא היה במקום של צדק, בלבל את צדק, במקום לחפות עליו ולחכות לשחקן אם יעבור את צדק.
איך טאהא אשם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גארי ליניקר צייץ בטוויטר על הגול הענק של נוואקמה וכולם שם בשוק ובתגובות כולם זוכרים אותו וקוראים לו המפלצת,אין לי ספק שאם לא נצליח להעפיל הוא לא ישאר כאן.
https://twitter.com/GaryLineker?ref_src ... 0553.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/GaryLineker?ref_src ... 0553.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא לא טעה הוא עשה אחלה עבודה ולא ספגנו גול.CrazyRed7 כתב: אדון מוריניו בוא תסביר לי במה צדק טעה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם כבר הטעות הוא של חיימוב וכבר בפעם השנייה! יוצא לכדורים בזמן שיש 2 בלמים שמפריעים בדרך לחלוץ,שעד שהוא היה מגיע לשער אין לי ספק שלא היה לו נשאר אוויר בריאות..dardasmiley כתב:
אני חושב שאתה טועה. הטיות היא של טאהא בענק. הוא היה במקום של צדק, בלבל את צדק, במקום לחפות עליו ולחכות לשחקן אם יעבור את צדק.
הטעות קודם כל של צדק. טאהא לא עזר אבל צדק נכנס לברוך הזה בעצמו.
שניהם, חוץ מהטעות נתנו משחק טוב.
מי שמצא גם פה את חיימוב אשם... תהיו לי בריאים.
ניצחנו קודם כל וזה מה שחשוב. יש אכזבה כי היינו יותר טובים וכי קיבלנו גול מטומטם, מכלום. אבל ניצחנו ובשביל לעבור הם יצטרכו לנצח בעצמם, בטוח לא משהו קל.
מי שחשב שהסיפור ייגמר היום, שיתעורר. זאת לא הפועל עכו וזה לא סיבוב ח' בגביע המדינה
שניהם, חוץ מהטעות נתנו משחק טוב.
מי שמצא גם פה את חיימוב אשם... תהיו לי בריאים.
ניצחנו קודם כל וזה מה שחשוב. יש אכזבה כי היינו יותר טובים וכי קיבלנו גול מטומטם, מכלום. אבל ניצחנו ובשביל לעבור הם יצטרכו לנצח בעצמם, בטוח לא משהו קל.
מי שחשב שהסיפור ייגמר היום, שיתעורר. זאת לא הפועל עכו וזה לא סיבוב ח' בגביע המדינה
השוער שלהם הוא אחת הסיבות המרכזיות שהם ממעטים לספוג, שלא נבנה על יום חלש שלו במשחק הגומלין.dardasmiley כתב:תגידו אתם נורמליים?
נ-י-צ-ח-נ-ו!!! התוצאה הזו בשום פנים ואופן לא טובה להם. היא טובה לנו.
כדי לעבור אותנו הם יצטרכו לנצח בלי לספוג.
לא מבין איך מישהו יכול לחשוב שהפסד חוץ הוא תוצאהרתויה מבחינת קבוצה.
אגב, לא זוכר ישראלית בשלב הזה שהייתה כל כך דומיננטית. אם השוער שלהם לא נעזר בשלושה דנידינים אנחנו יורדים היום ב5-1.
ההגנה שלהם מסננת, אין מצב שאנחנו לא שווים שם גול. נקבל את אוחנה, קוואנקה יהיה כשיר ליותר דקות. אני יצאתי מהמשחק מבסוט.
כדי להוציא שם תוצאה טובה (קרי לכבוש) נהיה חייבים לנצל הזדמנויות טוב יותר.
אני מתנחם בכך שסגנון המשחק שיתפתח שם יכול לעבוד לטובתנו. ראינו שבמשחק פתוח הרבה יותר קל להביך אותם.
מליקסון קצת איכזב אותי היום, יותר מדי פעולות לרוחב, אני חושב שעם הדריבל שלו יכל למשוך הרבה יותר פעמים שחקנים ולפנות שטחים.
טוני אגדה, אין מילים. פשוט אנס אותם היום. ראדי במשחק הכי טוב שלו העונה. הגול שספגנו- קומדיה של טעויות. צדק טהאה וחיימוב
בתחרות מי מביניהם טעה יותר. התלונה היחידה שלי היא שביותר מדי פעמים כשחטפנו כדורים הרגענו את המשחק במקום לשעוט קדימה.
חבל, אלו היו הרגעים להפתיע אותם בהגנה, משהו שבמשחק המסודר ראינו שהיה מאוד קשה.
טיפש היית וטיפש תישאר כל החיים.דר אדום בנשמה כתב:הוא לא טעה הוא עשה אחלה עבודה ולא ספגנו גול.
עוד רגע מגיע נתחזק בינואר להגיד "אמרתי לכם"
קודם כל הם קבוצה טובה. לא נוצצת במיוחד, אבל טקטית, מאורגנת וקשוחה.
סגרו לנו את האמצע יפה ובכלל חוץ מהמאבקים מול טוני הם הצליחו לעשות לנו חיים קשים מאוד.
צריך לנצל את זה שהם יגיעו בגומלין לשחק התקפי ולפתוח עם אוחנה. שהוא, מליקסון וטוני יעשו להם קרקס, יוציאו אותם מאיזון ובתקווה שכמו נגד הונבד נצליח לכבוש גול מהיר.
סגרו לנו את האמצע יפה ובכלל חוץ מהמאבקים מול טוני הם הצליחו לעשות לנו חיים קשים מאוד.
צריך לנצל את זה שהם יגיעו בגומלין לשחק התקפי ולפתוח עם אוחנה. שהוא, מליקסון וטוני יעשו להם קרקס, יוציאו אותם מאיזון ובתקווה שכמו נגד הונבד נצליח לכבוש גול מהיר.
- ForeverRed
מסקנות מהערב:
1. ביי טוני.
2. שלום ראדי.
3. ביטון נגר.
4. מאריבור זאת ק"ש של בכר משודרגת.
5. אנחנו פראיירים. יהיה קשה.
1. ביי טוני.
2. שלום ראדי.
3. ביטון נגר.
4. מאריבור זאת ק"ש של בכר משודרגת.
5. אנחנו פראיירים. יהיה קשה.
אוייי איזה קהל נורא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא יודע מה קרה לקהל..הרגשתי כאילו אנחנו במשחק ליגה.Totti כתב:אוייי איזה קהל נורא
נראה לי כל האנרגיות נגמרו עד לשריקת הפתיחה
וואלה הפעם ישבתי ממש למעלה בדרומי כי אנשים באו 30 שעות לפני פתיחת השערים, הרגשתי שהיה אחלה עידודTotti כתב:אוייי איזה קהל נורא