שוער ששווה אירופה
Re: שוער ששווה אירופה
בחיים אני לא אבין את התפיסה הזו של "ההגנה שלנו גרועה אז צריך שוער שיחפה עליה".
אם ההגנה גרועה צריך לשפר אותה. אסור להסתמך על שוער, טוב ככל שיהיה.
אם ההגנה גרועה צריך לשפר אותה. אסור להסתמך על שוער, טוב ככל שיהיה.
אוי ואבוי כמה אין לך מושגREDZED כתב:דבר לענין ילד ,מקווה שאני טועה אבל בלי זה יהיה לא קל לעבור , בייחד לאור יכולת ההגנה לאחרונה..
- The red one
חחחחחחח אשכרה, מצא למי לקרוא ילדאלדר כתב: אוי ואבוי כמה אין לך מושג
חחחחחחחחחח מאיפה יש לכם את הכוחות והזמן לבוא ולהציק לנו פה, כל הכבוד על ההשקעה בנו באמת שאפו אחי רק שאני מריח אתכם מקילומטר יא פחי אשפה.REDZED כתב:דבר לענין ילד ,מקווה שאני טועה אבל בלי זה יהיה לא קל לעבור , בייחד לאור יכולת ההגנה לאחרונה..
וואי דודו
שום גול לא באשמתו הישירה אבל שום דבר קשה לא לוקח.
שלא לדבר על משחק הרגל
שום גול לא באשמתו הישירה אבל שום דבר קשה לא לוקח.
שלא לדבר על משחק הרגל
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עד מתי טיולים הזויים מחוץ לרחבה?? רבאק גם ככה אין לך בטחון ללכת לכדור/מפחד מאדום ואתה רק מרים ידיים כמו בלרינה אז תשאר בשער!!!
אם הייתי נטרלי לגביו עד לפתיחת העונה וחשבתי שהוא סביר, אני פשוט חושב שהוא אחד השוערים הגרועים בליגה ורק הגנה טובה הסתירה את זה..
ג'רפי וטוב שיהיה כבר מחר
אם הייתי נטרלי לגביו עד לפתיחת העונה וחשבתי שהוא סביר, אני פשוט חושב שהוא אחד השוערים הגרועים בליגה ורק הגנה טובה הסתירה את זה..
ג'רפי וטוב שיהיה כבר מחר
- The red one
niv1 כתב:עד מתי טיולים הזויים מחוץ לרחבה?? רבאק גם ככה אין לך בטחון ללכת לכדור/מפחד מאדום ואתה רק מרים ידיים כמו בלרינה אז תשאר בשער!!!
ג'רפי וטוב שיהיה כבר מחר

לא אשמתו. נתן משחק סבבה לגמרי היום.
טיפל'ה נסחפת חברniv1 כתב:עד מתי טיולים הזויים מחוץ לרחבה?? רבאק גם ככה אין לך בטחון ללכת לכדור/מפחד מאדום ואתה רק מרים ידיים כמו בלרינה אז תשאר בשער!!!
ג'רפי וטוב שיהיה כבר מחר
שוער באחד על אחד אף פעם לא אשם.
יוצא גדול אם לוקח, אבל אף פעם לא אשם
גם אם היינו סופגים שער כמו של טוני היום, היו מאשימים את חיימוב או גורש.
איזו סיבה היתה לו לצאת כל כך גבוה כשצדק וטהאה היו שם?bs war כתב:שוער באחד על אחד אף פעם לא אשם.
איפה הם היו?הוא השאיר אותם מאחור והתקדם לבד לעבר השער. השוער חייב לצאת מצב כזה.Eelect כתב: איזו סיבה היתה לו לצאת כל כך גבוה כשצדק וטהאה היו שם?
אם הוא נשאר על השער/ יוצא קצת שהשחקן מתקרב יש סיכוי סביר בהחלט שהחלוץ יחמיץ.. אם שוער יוצא מחוץ לשער זה חייב להיות בבטחון שיש לו סיכוי להגיע לכדור, יציאות כמו של חיימוב זה 100 אחוז גול ליריבה. שוער חלש ביותר.bs war כתב:שוער באחד על אחד אף פעם לא אשם.
נתן משחק טוב? עצר בעיטות שאני לא חושב שיש שוער בליגה ב שיכול לספוג מהם שער..
איזה היו שם??Eelect כתב: איזו סיבה היתה לו לצאת כל כך גבוה כשצדק וטהאה היו שם?
במו רגליהם סידרו לטבארס דייט עם חיימוב